Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 375
  • 245
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Симпатяги са!
Абе Жребчето изчезна нещо?

# 31
  • София
Симпатяги са!
Абе Жребчето изчезна нещо?
Доживотен е.

# 32
  • София
Е да, някои си просят бан и в един момент го получават.

# 33
По-скоро се чудя как търпите постоянното каканижене на мнозинството или четкането на фенклуба.

# 34
Изобщо не ми пречат. Кефят ме. Повечето са свежари. Имам  предвид постоянните.
+1

# 35
Пречат, разбира се, как да не пречат?
Също така пречат и жените – дебелите, слабите, старите, младите, простите, умните, неграмотните,  прекалено грамотните... Кърмещите и некърмещите как пречат само!
Абе, всички пречат!
Но пък иначе всички сме много хубави. Simple Smile

# 36
  • Далечният изток
Охо, тема за похвали /и оплаквания/...
Не ми пречат. То и тук е като в живота, има ги всякакви - и умни, и не дотам, и готини, и не съвсем, и комплексари, и заядливи... Някои ме дразнят, други не. Има двама изключително арогантни типове, със сигурност и в живота са такива. За такива само мога да благодаря, че не са ми в обкръжението. Пък тук да се вихрят, щом им е готино...

# 37
Мъжете пречат само на себе си. Повечето. А какво стана със Сталион? Дето едни фермани пишеше и всички го подозираха, че е жена.

# 38
А мен друго ме вълнува! Знаят ли приятелите на въпросните мъже, че цъкат у бг мама и как го приемат? Сред мъжете винаги виждам една иронична и надсмешлива усмивка като се спомене бг мама, нищо, че като имат проблем някакъв всички четат тука Joy
Знаят, разбира се. И много се забавляват. Мъжете се включваме във форуми за да се покажем като по-по-най (полезни). Жените - за да ви кажат, че сте прави да искате каквото ви се иска. Много смешно се получава разваления телефон Joy

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 11:54 от Ezhko

# 39
На мен лично ми пречат. Конкуренция са ми като се появи някое готино гадже във форума. Колкото по-малко мъже, толкова повече жени има за останалите мъже във форума.

# 40
  • Тра-ла-ла
На мен лично ми пречат. Конкуренция са ми като се появи някое готино гадже във форума. Колкото по-малко мъже, толкова повече жени има за останалите мъже във форума.
Някой да е намерил жената на живота си във форума?! Да е намазал секс от някоя с разместени чакри? Че нещо май само се облизвате Кумчо Вълчовците и виете на Пълнолуние Joy

# 41
  • София
Винаги ми е било любопитно дали има такива случаи тук, но едва ли ще си кажат главните герои.

# 42
  • София
Не знаем, ама тук я намерил каза.

# 43
Винаги ми е било любопитно дали има такива случаи тук, но едва ли ще си кажат главните герои.

Според мен - не. Друго си е да се запази мистерията на famme fatale Joy

# 44
Знаят много приятели, че съм тук - не защото съм казал, а защото мен не може да ме объркаш с друг - начин на изказване, речник... свикнали са ми и само 1 изречение им стига, да ме разпознават. От време на време ми пускат "прякори" - Панда, Смърф... ама аз се усмихвам, няма какво да кажа.

Може да е изненадващо, но познавам много, ама много мъже, които четат форума, без да пишат в него. За магазини, за продукти, за туй-онуй, за почивки и тн. Може да се казва бгмамма, но е най-големият и най-добре поддържан български форум.

Не знам кои мъже ходят из темите за родилките и кърмачките и им се бъркат в нещата - аз подфоруми изцяло женски и/или клюкарски, не посещавам. (СО и Тв предаванията, макар пълни с интриги, за мен не са женски)

Общи условия

Активация на акаунт