Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 382
  • 245
  •   1
Отговори
# 15
  • Тра-ла-ла
Мъже ли имало у форума?!

# 16
Мъже ли имало у форума?!

Не точно. Освен че не са мъже, не са и ТОП мъжкари и още някакви неща, ама ги забрайх. Но ТОП не са. От нищо. Simple Smile

# 17
  • Тра-ла-ла
Мъже ли имало у форума?!

Не точно. Освен че не са мъже, не са и ТОП мъжкари и още някакви неща, ама ги забрайх. Но ТОП не са. От нищо. Simple Smile
Ааа, ясно. Значи са мъже само по първични полови белези....които реално няма как да видим във форума Stuck Out Tongue Winking Eye

# 18
Пречат единствено евтините опити за заяждане във всеки български форум - колко им е лесно на жените като работят лека и приятна работа, която са уредили по втория начин; по 3 години от живота си само обикалят кафетата с бебето и релаксират; живеят по-дълго и на първа среща с мъж не си плащат сметката, а след развод "намазват" 200 лв. издръжка и апартамент, как така жените не могат хем да са натикани в кухнята, хем да си гледат семейството, хем и кариера да имат, но да не се борят да изкарват колкото мъжа (така де, хем да не са гадни феминистки, хем не и гадни използвачки!), колко са тъпи, грозни и дебели всички жени, какви уличници са, но и какви нахалници, че искат мъжът им да им бъде верен; как така повехнали лелички над 40-годишна възраст смеят да се показват на улицата, а не са метнали забрадката и на село.. Такива мили неща.

Нормалните мъже, които имат реален жизнен опит, опитват се да разберат жената, да вникнат в проблемите ѝ, да я разберат, без задължително да я критикуват и подиграват за абсолютно всичко, са добре дошли навсякъде.

# 19
Не ми пречат, но някак не мога да приема на сериозно мъж, който в свободното (пък било и работното ) разцъква из форум, в който по-голямата част от темите са типично женски.Представям си мъжете с по-стойностни хобита.

# 20
Не ми пречат, но някак не мога да приема на сериозно мъж, който в свободното (пък било и работното ) разцъква из форум, в който по-голямата част от темите са типично женски.Представям си мъжете с по-стойностни хобита.

Тоест хобито на жените е нестойностно? Simple Smile Или жената не е до толкова човек, за да има нужда от по-стойностни хобита - там, да пише нещо някъде си... и да е направила запръжката на боба.

# 21
Изобщо не ми пречат, напротив. Повечето коментари от мъже ​са реални, конструктивни мнения, без излишна драма и поучаване колко безморален, безотговорен и лош живот живее обикновено авторката на темата.

С един-двама си представям даже каква раздумка на бира би станала.

# 22

Тоест хобито на жените е нестойностно? Simple Smile Или жената не е до толкова човек, за да има нужда от по-стойностни хобита - там, да пише нещо някъде си... и да е направила запръжката на боба.
Жените сме склонни да мислим и задълбаваме повече от мъжете.Обичаме клюки, интриги (в добрия смисъл ).
Мъжете се подиграват на тези неща и не понасят да бъдат забърквани и да си губят времето да пишат и отговарят на банда кокошки.
Последното място, където дори и най-свободният и умиращ от скука мъж би търсил забавление е БгМама
Мои убеждения-нищо лично.

# 23
Кои мъже не обичат клюки и интриги? Тези които сядат от обяд  с ракията и говорят с коя са спали, на коя са отказали и на кой колата му била по-смотана ли? Simple Smile

Аз питам - любопитен съм, искам да знам. Трябва да знам направо. Няма да мога да спя от нуждата да знам!

Жените - клюкарки и интригантки, а мъжете - Коментатори,  духовно извисени,  близки до Бога и работещи в негово име.

# 24
  • Другата България
Скрит текст:
Периодично повтарящо се явление в случайни теми е появяващи се  коментари, че мъжете пишещи във форуми (без значение какви), не са никакви мъже, а тези пък, пишещи в женски форуми  (без самите форуми да са обявени за такива) освен че не са мъже, не са и топ мъжкари.

Въпросът ми е до каква степен пречат мъжете на форума, с какво ви притеснява тяхното присъствие и защо мъжете не са добре дошли в "женският свят", а в същото време безброй жени по света се борят за равенство с мъжете и място в "техният свят". Двоен стадарт или дискриминация е това?
Да пречат?
Напротив - придават "цвят" на форума.
Е, понякога доста поувяхнал, измирисан, или пък прекалено натрапчив и дори неестествено и чак изкуствено напудрен и лустросан, ама то и сред цветята има изкуствени такива.
Та и тук така.
Всеки може да каже каквото си поиска и да се представи за какъвто си поиска.
Изобщо не ми е важно, поне на мен. Важно е да е добър събеседник, интелигентен, да знае, да е полезен, да е умен и дори забавен, отговаряйки на предните условия.
Много помощ от мъже съм имала тук, във форума, много готини и наистина умни и интелигентни представители на пОла има. Дори си имам любимци.
Имам и "любимци". Комплексари, които явно в реала няма как да се направят на "мъже", та използват тук трибуната да го правят анонимно. Те не само, че не пречат, ами и искрено забавляват.

# 25
Не ми пречат като цяло. Сега в темата за Евро 2021 много добре си хортуваме с мъжете там, има качествени анализи и прогнози, идеално ми е.

В Семейните отношения пък е задължЕ да има някой мъж, че поняога потребителките имат нужда да чуят реално „защо той ме отсвири”, разбира се, мъжко обективно мнение, различно от „много си тъпа и грозна”.

Има/ше някои големи дразнители, дето двама от тях скоро не съм „срещала” и дано никога не ми се наложи пак Grinning Другия е толкоз дразнещ, че направо подминавам. Ама то и жени има, дето са адски досадни и неприятни, та не е от пола.

А мен друго ме вълнува! Знаят ли приятелите на въпросните мъже, че цъкат у бг мама и как го приемат? Сред мъжете винаги виждам една иронична и надсмешлива усмивка като се спомене бг мама, нищо, че като имат проблем някакъв всички четат тука Joy

# 26
Моите приятели знаят. Казвам им, че в този форум е пълно с незадоволени кърмачки и че съм натоварен с важна социална мисия по този повод. Проявяват разбиране.

# 27
На мен ми е интересно да прочета мъжко мнение в типично женска тема за взаимоотношения, лИбови, изневери, отношения със свекъри...Често гледната точка е съвсем различна, лаконични са, леко насмешливи и с няколко думи обобщават нещата.
Но тези, които пишат фермани по гореспоменатите теми, са ми леко досадни Simple Smile

# 28
разцъква из форум, в който по-голямата част от темите са типично женски.
Забавно е, все едно си на арабски пазар, където всеки се стреми да надвика другите и въобще не го интересува какво му говорят. До момента на сделката. Joy
Знаят ли приятелите на въпросните мъже, че цъкат у бг мама и как го приемат?
С коментар от рода на "Ти луд ли си веееее?"

Някъде по-нагоре имаше нещо за СО и недостатък на петли.  А има ли тема Извън СО?

# 29
Понякога ме дразнят някои коментиращи жени, също и мъже. И същото за одобрението ми. Но мъжете дават друга гледна точка, която, даже ако е дразнеща, не пречи, а обогатява.
Така че съм ЗА.

Общи условия

Активация на акаунт