Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 473
  • 245
  •   2
Отговори
# 150
Уф, аман от мъже, бе.

# 151
Мислят си, че така са интересни.

За мен мъжете във форума са два вида - татковци с мнение, което има смисъл и свободни електрони, които хал хабер си нямат какво е то жена и има ли почва у нас.

# 152
  • Тра-ла-ла
Добре, че не съм плюнка и да постна кой какъв наклон се е опитвал д ами дава на лични от мъжките потребители, че ше стане, освен позорно и много смешно.
Сигурно един и същи мъшшш ни "ухажва" и двете...и не само нас Joy

# 153
Айде кажете го тоя мъж бе...ето мен никой не не ухажва..то к да не дава Господ некой да ме ухажва...който ме е ухажвал, от всеки съм избягала, ужас изпитвам от ухажорите и все се питам тоя сега какво иска: само секс ли или и някаква работа да му свърша, нещо пари ли да му дам...

# 154
  • Тра-ла-ла
Айде кажете го тоя мъж бе...ето мен никой не не ухажва..
Такова "ухажване' като неговото - хич не ти трябва Joy Умишлено е в кавички

# 155
Да забранят лични съобщения от мъже на жени.Може и  на жени към мъже, знае ли човек мъжета какво имат да кажат.

# 156
Ще стимулират хомосексуалните щения с тия забрани.

# 157
Във виртуала мъжете не ми пречат и не ме притесняват, но ми се случи нещо доста травмиращо в реала.
Аз съм запалена по колоезденето и когато съм хоум офис карам по 3 часа колело. Така си почивам и се разтоварвам от стреса. Един ден си карам аз по междуселските пътища, редовно ми свиркат, закачат ме, аз си въртя главата на другата страна, хората като цяло са ми неприятни...без значение от пола. Обаче до мен намали един с джип и ме пита на ляво или надясно да завие за съседното село. Аз комуникация не желая, и се обръщам на другата страна, правейки се че го няма. А беше младо момче около 30 години, аз съм дърта, но съм слаба и с клин и с тъмни очила не можеш да предположиш , че съм дърта. И тоя вместо да ме зад мине, ме засече и спря рязко пред мен...момичета, така се изплаших, помислих че ще ме удари, направо ми спря дъха от страх. Това се случва буквално в полето, минават много коли, но никой не би спрял да ми помогне, дори и тоя да ме бие или дърпа...не слезе от колата, но само ми каза: толкова ли ти е трудно да ми отговориш като те питам. Такъв кошмар изживях, тръгна си, нищо повече не каза...но мерси от мъже и до края на живота си мъж да не видя, няма да е загуба...

# 158
  • София
Кристина, сериозно трябва да помислиш и преосмислиш къде си ти и защо и къде са другите. Чисто прагматичен съвет ти давам.

# 159
Такива "гордо вдигнати глави", упорито мълчащи при конкретен въпрос, могат да си навлекат сериозни неприятности, особено на усамотено място. По-добре да се отговори дори с половин уста. И ако нещата тръгнат на зле, бързо отдалечаване.
Изпитвам ужас от такива хипотетични ситуации. Съответно не ходя никога сама в пустошта.

# 160
  • София
В социум живеем, да му се не знае!
Искаш му благините, ама йота не даваш. Чисто консуматорство и нулево възпитание.

# 161
Такива "гордо вдигнати глави", упорито мълчащи при конкретен въпрос, могат да си навлекат сериозни неприятности, особено на усамотено място. По-добре да се отговори дори с половин уста. И ако нещата тръгнат на зле, бързо отдалечаване.
Изпитвам ужас от такива хипотетични ситуации. Съответно не ходя никога сама в пустошта.

Да взех си поука и смятам в бъдеще когато ме питат, да отговарям. Другият вариант е фитнес или вкъщи.

Горджъс: мъжът ми е на твоето мнение.

# 162
Във виртуала мъжете не ми пречат и не ме притесняват, но ми се случи нещо доста травмиращо в реала.
Аз съм запалена по колоезденето и когато съм хоум офис карам по 3 часа колело. Така си почивам и се разтоварвам от стреса. Един ден си карам аз по междуселските пътища, редовно ми свиркат, закачат ме, аз си въртя главата на другата страна, хората като цяло са ми неприятни...без значение от пола. Обаче до мен намали един с джип и ме пита на ляво или надясно да завие за съседното село. Аз комуникация не желая, и се обръщам на другата страна, правейки се че го няма. А беше младо момче около 30 години, аз съм дърта, но съм слаба и с клин и с тъмни очила не можеш да предположиш , че съм дърта. И тоя вместо да ме зад мине, ме засече и спря рязко пред мен...момичета, така се изплаших, помислих че ще ме удари, направо ми спря дъха от страх. Това се случва буквално в полето, минават много коли, но никой не би спрял да ми помогне, дори и тоя да ме бие или дърпа...не слезе от колата, но само ми каза: толкова ли ти е трудно да ми отговориш като те питам. Такъв кошмар изживях, тръгна си, нищо повече не каза...но мерси от мъже и до края на живота си мъж да не видя, няма да е загуба...
Държала си се грубо с човека. Какво очакваш? Толкова ли ще те заболи да кажеш "не знам", или "свий вляво на следващият разклон"?

# 163
Тюлита, мислех че след като има телефон с интернет /те не продават други, а и джипа изглеждаше лъскав, тоест не е като да е беден човек/, то може да си включи джи пи ес и да се осведоми кое къде е. Когато някой ме заговори, веднага го свързвам с желанието му да се докопа до мен за секс. Имах едно романтично увлечение преди време, но беше несподелено от другата страна и много го изстрадах, така че с цел да се съхраня психически, предпочитам да не разговарям. Просто защитен механизъм.  Разбирам обаче, че отсреща това се третира като грубо отношение и с цел в бъдеще да нямам пак такъв проблем ще кажа наляво, надясно, само и само да ме оставят на мира.

# 164
Тюлита, мислех че след като има телефон с интернет /те не продават други, а и джипа изглеждаше лъскав, тоест не е като да е беден човек/, то може да си включи джи пи ес и да се осведоми кое къде е. Когато някой ме заговори, веднага го свързвам с желанието му да се докопа до мен за секс. Имах едно романтично увлечение преди време, но беше несподелено от другата страна и много го изстрадах, така че с цел да се съхраня психически, предпочитам да не разговарям. Просто защитен механизъм.  Разбирам обаче, че отсреща това се третира като грубо отношение и с цел в бъдеще да нямам пак такъв проблем ще кажа наляво, надясно, само и само да ме оставят на мира.
Кристина, като тръгнем някъде, всеки в колата е пуснал джипиеса, и пак спираме да питаме и се губим. Нищо лошо в това няма някой да попита за посоката, човешко е. Ти имаш някакви предразсъдъци и си решила, че като е с джип и е мъж, автомат иска да те изнасили.
Да, днес е наложително да си предпазлива, но не трябва от едната предпазливост да ставаме асоциални и веднагически да мислим, че тоя срещу нас е психопат и изнасилвач.

И аз предпочитам да грабна кучето и да хвана гората, вместо да се вра сред хора. И мен са ме плашили и изненадвали. Но ще ти кажа от личен опит - отрязах много грубо един човек преди време, който просто беше любезен с мен, а аз се държах като пълна кучка защото го изподозирах, че е проденият задник. До ден днешен се чувствам отвратително и няма да си го простя това.
Има и свестни хора, не го забравяй.

Общи условия

Активация на акаунт