Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 480
  • 245
  •   1
Отговори
# 135
Ще кажеш, че на всеки спор и кавга все сте в затвора след това.
Не знам дали си забелязала, но сериозните кавги при мъжете са изключително рядко явление. Подчиняването на определени правила, независимо дали в момента ни отърват, ни помага да не се избиваме. И оттам сериозните ни дискусии са кратки, вежливи и по същество. Жените нямате такива ограничения Joy

# 136
Не ми пречат мъжете в женския ни форум. Пречат ми заядливи и злобни потребители. А те 99% са жени.

# 137
Форумът бг-мамма не е обявен за женски от създателите им. Моля, обърнете се към тях да поправят тази грешка и аз ритуално ще изтрия профила си. До тогава Ви пожелавам лека вечер и всичко най-хубаво.

П.С. Продължавайте да четете коментарите ми в темата за Германия и да ги харесвате - мерсаж за честта и уважението.

# 138
Аз също смятам, че само жените се заяждат. Мъж никога ми е давал уклон в тоя форум. В други форуми, фейс групи и прочие не пиша.
Все пак не ги разбирам мъжете, Кое им е интересно сред жените.

# 139
Добре, че не съм плюнка и да постна кой какъв наклон се е опитвал д ами дава на лични от мъжките потребители, че ше стане, освен позорно и много смешно.

# 140

То си зависи от жените, бе, Кристина. Ние, мъжете, сме прости същества. Не търси дълбочина при нас.

# 141
То и аз съм проста и за това и при мъжете не ми е интересно. Категорично не ща да ги опознавам.

# 142
То и аз съм проста и за това и при мъжете не ми е интересно. Категорично не ща да ги опознавам.

... но искаш да ги разбереш, какво търсят при жените?

Аз, ако бях жена, мъже, които все търсят нещо интересно при мъже и никога при жени, бих държал под око, че знае ли се дали се знае. Утре ще пламне селото и цял живот срам и за жената, и за децата.

# 143

И сред жените има хора Joy

# 144
Добре, че не съм плюнка и да постна кой какъв наклон се е опитвал д ами дава на лични от мъжките потребители, че ше стане, освен позорно и много смешно.
Именно.

От жени не съм получавала такива “хубавини”, но от мъже …и то по теми за кърмене, раждане и домакинстване.

Понеже повече чета, отколкото пиша вече си спомням на прима виста поне няколко доброжелателя.

# 145
А пък на мен никой не ми пише...само един искаше да ме пита как да свали едно момиче. Тоест искаше Ноу хау, но нямаше интерес към мен.

# 146
Законът за привличането в пълна сила. Китайската мечка го е обяснил хубаво.
Затова и не можех да си обясня, защо с единственият гей в другия форум бях в чудесни отношения. Винаги е бил много възпитан и се е отнасял уважително, докато с другите които имаха претенции за хетеро-алфа-мачовци имаше винаги търкания. Сякаш им пречех. Да, ама на табелата на форума не беше изписано с едри букви: ,,Мъжки клуб". Мен такива работи много ме дразнят. Защото просто няма какво да си доказваме и мерим един на друг.

# 147
  • Далечният изток
Какво правели жени в мъжки форуми?!Ами каквото мъже в женски форум...
И да, Папа, женски е форумът - мама, на всички езици си е мама, а майката е винаги жена. Та са си кръстили форума на жена, на майка.

# 148
А, така Айда - обясни ни добре, че форумът е кръстен на жена - не че е женски.

# 149
  • София
Форум за жени, пълен с мъжки проблеми.
Те, мъжете не знаят, че имат проблеми, нали, ама жените им се стараят. Даже и чуждите Joy

Общи условия

Активация на акаунт