Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 488
  • 245
  •   1
Отговори
# 120
Еж, жените не бягат от конфронтация, нарочно я търсят даже. Виж, по-умните си избираме битките. Другите не мога да ги мисля.
Това и казва Джордан Питърсън: че думичката "конфронтация" има различни значения в мъжкия и женския речник. И че жените са далеч по-малко склонни да рискуват да попаднат в ситуации "to be or not to be" Simple Smile

# 121
"отстъпчиви". Което е кратката форма на "избягващи конфликти".
Избягването на конфликтите има много варианти. Женският е отстъпчивост, по същество приемане на чуждото желание, дори да не го харесва.
Мъжкият начин е директно избягване на темата.

# 122
Ти май не ме разбра, Ежко?
Влизам директно в конфронтация. Просто мъжете не са склонни да с конфронтират с жени. Особено ако има силен характер срещу тях, става много, много сложно, защото са свикнали, че жената е слаб пол и ако ги доминираш или избива на агресия, или се фрустрират тотално, или се сърдят като мали деца. Та обикновено избягват конфронтации с жени, а не обратното.

# 123
Влизам директно в конфронтация. Просто мъжете не са склонни да с конфронтират с жени. Особено ако има силен характер срещу тях, става много, много сложно, защото са свикнали, че жената е слаб пол и ако ги доминираш или избива на агресия, или се фрустрират тотално, или се сърдят като мали деца. Та обикновено избягват конфронтации с жени, а не обратното.
Разбрах те. Ти мене - не. При "мъжка" конфронтация има огромен риск, че единия ще трябва да го изнасят. Силни женски характери не ни пречат, освен ако (по наше мнение) не заплашват бъдещето на децата ни. И даже и тогава се въздържаме да ги убиваме, както бихме постъпили без много да му мислим с всеки мъж на тяхно място. Понеже намираме жените за по-ценни.

# 124
Ето го и моят проблем заявен в прав текст. Когато не се конфронтираш и създаваш фалшива илюзия, че мъжът е прав...няма проблеми. Заявиш ли се обаче като равен ...Упс! Изкристализирва агресия. Не мога да разбера защо. Ние в общия случай трябва да вървим заедно, не един срещу друг!

# 125
Разбрах те. Ти мене - не. При "мъжка" конфронтация има огромен риск, че единия ще трябва да го изнасят. Силни женски характери не ни пречат, освен ако (по наше мнение) не заплашват бъдещето на децата ни. И даже и тогава се въздържаме да ги убиваме, както бихме постъпили без много да му мислим с всеки мъж на тяхно място. Понеже намираме жените за по-ценни.
Големи думи за убивания и уж сила.
Ще кажеш, че на всеки спор и кавга все сте в затвора след това.

Странни са ми мъжете из форума и не разбирам какво ги привлича в нашите теми.

# 126

Коя е Вашата тема? Да Ви споделя, дали ме привлича. Joy

# 127
На мен с мъжете ми е скучно. Аз се интересувам от маникюр, манджи, пътувания и рокли. Те пък мен намират за скучна...

# 128

Няма да те привлича.
Чета вашата тема за Германия и освен за чистене за друго няма какво да си говорим.
Нямам нужда да чуя мнение от мъж за мой си казус, защото ме интересува само мнението на мъжа до мен и разговарям директно с него.

# 129
Тей ли, Еж, не ви пречим. Подозирам, че си се наместил на доброшанки и послушници. Скочи ли ти некоя дива кобилка насреща, ще бягаш с 200.

# 130
Конформисти?

# 131

Няма да те привлича.
Чета вашата тема за Германия и освен за чистене за друго няма какво да си говорим.
Нямам нужда да чуя мнение от мъж за мой си казус, защото ме интересува само мнението на мъжа до мен и разговарям директно с него.

Тогава какъв е смисълът да говорите за Ваши теми, при условие, че такива за публично достояние - нямате? Или, се чудите какво да правите? Странно защо решихте с мен да си го мерите. Дано да Ви е голяма... линията.

ПС. Към непознати и далечни от Вас хора, се обръщайте с уважителната форма Вие.

# 132
Същото, което мен би ме привлякло в мъжки форум. Общуването. Човекът е социално животно. Комуникацията е доста напреднала благодарение на технологиите от времето, когато мъжът донася саблезъбия на рамо и го трясва в центъра на пещерата. Joy

# 133
Изобщо не ми пречат, някой са дори забавни Simple Smile
Била съм в мъжки форум, в подфорум за програмисти с много конкретни питания, помогнаха ми хората без грам снизходително отношение, все още го чета понякога.

# 134

Няма да те привлича.

Тогава какъв е смисълът да говорите за Ваши теми, при условие, че такива за публично достояние - нямате? Или, се чудите какво да правите? Странно защо решихте с мен да си го мерите. Дано да Ви е голяма... линията.
Върнете се и вижте кой на кого задава въпрос?! И кой се фръцка след това на отговора.

Обобщаващо ще напиша. Моля, да няма припознавания и подскачания.
С мъжете не ми интересно да обсъждам интересните ми теми. Затова пиша в женски форуми ( Бг мама) и други из нашите ширини по интереси.

Общи условия

Активация на акаунт