На море в Гърция 2021 - III

• 55 527
  • 804
  •   1
Отговори
# 240
Дами, знаете ли сайт тип foodpanda/takeaway за Крит? Или ресторанти, които доставят в централната северна част между Ретимно и Ираклион. Знам, че на Крит таверните са must, но обективни причини налагат част от дните да организирам хранене в хотела.

# 241
  • София
Привет!
Някоя добра душа ще ми сподели ли опит от Неа Перамос? Интересуват ме най-вече хубави  плажове, на гугъл мапс изглежда като пясък, така ли е? Плитко ли е, става ли за малки деца? Всякакви препоръки и мнения ще са ми от полза Simple Smile храна, магазини, таверни, комари Wink
Виждам че е близо до Кавала, предполагам е възможно за един ден човек да се поразходи и до там.
Благодаря ви!

# 242
Дами, знаете ли сайт тип foodpanda/takeaway за Крит? Или ресторанти, които доставят в централната северна част между Ретимно и Ираклион. Знам, че на Крит таверните са must, но обективни причини налагат част от дните да организирам хранене в хотела.
Вижте в TripAdvisor.com. Да не са ви карантинирали?

# 243
Здравейте, следващата седмица, да сме живи и здрави, заминаваме.
Изчетох първа страница, но да сверя четенето си с разбиране.
За влизане в Гр: имаме ваксинационни сертификати, дете на 7 години - то е без тест и ПЛФ;
Прибиране в БГ: за нас сертификати, за дете - тест.
Правилно ли съм разбрала?
Благодаря!
PLF е нужен на всеки, влизащ в Гърция. Няма нищо общо с ваксинация и тестове.
Попълнете общ, за цялото семейство, включително и детето.

# 244
Привет!
Някоя добра душа ще ми сподели ли опит от Неа Перамос? Интересуват ме най-вече хубави  плажове, на гугъл мапс изглежда като пясък, така ли е? Плитко ли е, става ли за малки деца? Всякакви препоръки и мнения ще са ми от полза Simple Smile храна, магазини, таверни, комари Wink
Виждам че е близо до Кавала, предполагам е възможно за един ден човек да се поразходи и до там.
Благодаря ви!
В близост до Неа Перамос / 1.5км./е прекрасният пясъчен плаж на Амолофи. Чудесни бич-барове , плитко топло и невероятно чисто море много подходящо за дълго къпане, а за малки деца е прекрасно. Кавала е на около 30км, хубаво е, ако не сте ходили досега ще ви хареса.

# 245

Не, ще ходим с бебе, което реве всяка вечер, и ще хапваме в таверни на обяд, но за вечеря не искам да готвя Grinning

# 246

Не, ще ходим с бебе, което реве всяка вечер, и ще хапваме в таверни на обяд, но за вечеря не искам да готвя Grinning

Прибирайки се от плажа, минавате през таверна и вземате храна за в къщи. За градовете вероятно има доставки, но извън големите селища доста ме съмнява да има доставки.

# 247

PLF е нужен на всеки, влизащ в Гърция. Няма нищо общо с ваксинация и тестове.
Попълнете общ, за цялото семейство, включително и детето.
Да, това ми е известно, затова го написах към документите за влизане в Гр.

# 248
  • SF
Привет!
Някоя добра душа ще ми сподели ли опит от Неа Перамос? Интересуват ме най-вече хубави  плажове, на гугъл мапс изглежда като пясък, така ли е? Плитко ли е, става ли за малки деца? Всякакви препоръки и мнения ще са ми от полза Simple Smile храна, магазини, таверни, комари Wink
Благодаря ви!

Страхотен плаж има там - дълъг, пясъчен, много бийч барове, яко музика, шезлонг и чадър срещу фреш или фрапе. Невероятни са плажовете. Самото село Неа Перамос без тези плажове не е нищо особено, но е голямо и може да се намерят много хубави места за вечеря.
Плажът е на 5 минути с кола.

# 249
Здравейте, може ли да ми препоръчате сайтове за търсене на места за настаняване, за предпочитане хотел.

# 250
  • SF
Booking.com
Опитахме и през други, но предлагат скъпотии и си се върнахме на добрия стар Букинг.

# 251
  • София
Препоръчайте хубав хотел ол инклузив, най-важното с хубав плаж - чист, плитък и без таралежи. Бюджет - до 200 евро за 4 членно семейство. Има ли такъв изобщо в Халкидики?

# 252
  • Sofia
Неа Перамос - плаж Амолофи и риба в Незас Simple Smile

# 253
  • SF
Препоръчайте хубав хотел ол инклузив, най-важното с хубав плаж - чист, плитък и без таралежи. Бюджет - до 200 евро за 4 членно семейство. Има ли такъв изобщо в Халкидики?

Гърция е известна с недобрия си ол инклузив. Проверете в Сани Ризорт, но там цените са доста солени. 200 евро на ден за семейството? За кой период?
Лично аз се сещам за Сани, но не бих пръснала такива пари за Халкидики.

# 254
  • София
Като компромисен вариант - хотел на първа  линия, само със закуска, но близо до таверни и места за хапване. С отличен плаж, да става за малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт