На море в Гърция 2021 - III

• 55 373
  • 804
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, преди пандемията няколко поредни години ходихме в Потос, Тасос. Много харесваме плажовете там.
Сега обмисляме да пътуваме на доста по-близо и разглеждаме оферти за настаняване в Офринио, като най-близката точка от София. Виждам добри оферти в booking за настаняване в апартаменти. Може ли някой да даде мнение за там и най-вече плажовете в района - има ли избор от живописни пясъчни плажове, плитки по възможност.
Няма такива плажове в и около селото. На 30км. в посока Кавала е Амолофи.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 21:20 от Пролетно цвете

# 496
Някакси не ми се вързва сравнението на Амолофи с плажа на Олимпиада. Виж след Олимпиада има подобен плаж, но точно този в селото, едва ли.

# 497
Здравейте,на 11.07 в 17:25 ни е полета до Ханя.Ще кацнем към 19 най-късно.Има ли по това време автобуси в неделя?Ще трябва да се придвижим до Бали.

# 498
  • Германия
Каква е t° на морската вода в Корфу през октомври?

# 499
Здравейте , за връщане от Гърция към България, къде в България трябва се направи теста за Ковид?

# 500
  • София
https://www.seatemperature.org/europe/greece/kerkyra-october.htm

# 501
  • СОФИЯ
Статистически може да провериш в нет-а. Офиц сезонът там е до 10 октомври. По лични усещания към края на септември им е топло йонийското море. На мен не ми харесва солеността му, но на всеки плаж има душове и се ползват след всяко топене. Иначе кожата и пр.

# 502
  • София
Здравейте,на 11.07 в 17:25 ни е полета до Ханя.Ще кацнем към 19 най-късно.Има ли по това време автобуси в неделя?Ще трябва да се придвижим до Бали.

На мен ми излиза, че има автобус от летището до Ханя в 19,20. След това за Ретимно има в 19,30 и 21,30 ч. Виж тези сайтове: https://www.e-ktel.com/en/services/online-ticket-reservation?view=search и https://www.chania-airport.com/chania-airport-bus-chq/

# 503
  • софия
Здравейте , за връщане от Гърция към България, къде в България трябва се направи теста за Ковид?
В някоя от лабораториите от заповедта.

# 504
  • София
Здравейте, преди пандемията няколко поредни години ходихме в Потос, Тасос. Много харесваме плажовете там.
Сега обмисляме да пътуваме на доста по-близо и разглеждаме оферти за настаняване в Офринио, като най-близката точка от София. Виждам добри оферти в booking за настаняване в апартаменти. Може ли някой да даде мнение за там и най-вече плажовете в района - има ли избор от живописни пясъчни плажове, плитки по възможност.
Плажът на самото село Офринио не е лош, пясъчен е, при къмпинга е и доста широк, не е и дълбоко, но във водата има пояс камъни и скали, преди да стане пясъчно дъното. Някои от заведенията си дават труда да изриват камъните и да правят пътечки за удобно влизане и излизане във водата.

# 505
Хубави плажове за малко аматьорска сватбена фотосесия някъде около Парга, може ли да ме ориентирате? Нещо по диво, за да няма нали много хора или пък нещо друго, което става за снимки 😁
Благодаряя

# 506
Хубави плажове за малко аматьорска сватбена фотосесия някъде около Парга, може ли да ме ориентирате? Нещо по диво, за да няма нали много хора или пък нещо друго, което става за снимки 😁
Благодаряя

Виж плаж Спартила на север до църквата в скалите.Аз на моята девойка и подарих годежния пръстен на Лихнос по изгрев слънце като и направих писмо в бутилка в морето.

# 507
Да,има градски транспорт Ние хванахме автобус в 9 часа.

# 508
  • София
Тази година ще почиваме в Парга. На връщане ми се иска да направим междинна нощувка. Препоръчайте ми хубаво градче /селце/ на средата на пътя между Парга и София, с атмосфера. Гледах Мецово, но то е много близо до Парга.
Питане относно плажовете около Парга  - набелязала съм си, освен трите на самия град, Sarakiniko Beach,
Karavostasi Beach, Alonaki Fanariou и Lichnos Beach. Някой хубав плаж да пропускам в района - да е подходящ за шнорхелинг  /дилетантско ниво/, но за предпочитане да има чадъри и шезлонги.
Ако може да препооръчатае  добре таверни  за хапване в Парга  и на плажовете.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 14:44 от bibia

# 509
  • София
Тази година ще почиваме в Парга. На връщане ми се иска да направим междинна нощувка. Препоръчайте ми хубаво градче /селце/ на средата на пътя между Парга и София, с атмосфера. Гледах Мецово, но то е много близо до Парга.

Метеора.

Общи условия

Активация на акаунт