На море в Гърция 2021 - III

• 55 388
  • 804
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета!
Някой да е ходил с лодка от Ханя до Seitan Limani? Не мога нещо да намеря такава , а ми се струва, че няма как да няма. Доста е топло за 25 минути слизане пеш и качване още толкова за част от групата ни.

# 511
Тази година ще почиваме в Парга. На връщане ми се иска да направим междинна нощувка. Препоръчайте ми хубаво градче /селце/ на средата на пътя между Парга и София, с атмосфера. Гледах Мецово, но то е много близо до Парга.
Ние на връщане от Парга спахме в Солун. Изкарахме си супер с детето.
Нашите все още искат тестове за деца над 5г при прибиране, нали?

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 16:02 от BettyBoop

# 512
  • София
Не - деца под 12 минават свободно.

# 513
  • София
Благодаря за мненията за Орфинио. Отказахме се от тази идея, че плажовете са ни много важни Grinning Като гледам ще си ходим на Тасос, най-вероятно пак Потос.
Някой с пресни впечатления от Тасос - конкретно Потос (има ли много хора по плажовете) или пък ако можете да препоръчате друго градче с живописни пясъчни плажове в района?

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 16:46 от Mini Rebel

# 514
  • Sofia
Благодаря за мненията за Орфинио. Отказахме се от тази идея, че плажовете са ни много важни Grinning Като гледам ще си ходим на Тасос, най-вероятно пак Потос.
Някой с пресни впечатления от Тасос - конкретно Потос (има ли много хора по плажовете) или пък ако можете да препоръча друго градче с живописни пясъчни плажове в района?
Ние пък за първа година сме на Тасос, Потос. Препоръчайте ни хубавите плажове 😀

# 515
Ние бяхме преди седмица в Потос.  Видя ми се по-пълно,  спрямо същия период миналата година ( естествено от румънци). Миналата година обиколихме плажовете на Тасос, тази година ходихме единствено на Psili Ammos,  то заради него спяхме в Потос. Тази година по-голяма част от плажа е с шезлонги. Доста пълен беше,  но пак си е хубаво Wink За мен този плаж е номер едно на острова,  но всеки има вкус.

# 516
И за мен Псили Амос е най-добрият плаж на острова. Следващият е Парадайз, но той е по-далеч, близо до Кинира.
В района на Потос е хубав и Нотос.

# 517
  • София
Днес минахме границата точно за 13 минути - от 12.45 до 12.58ч.
Поздрави от ето тук- за тези, които пазят добри спомени от мястото Simple Smile :

# 518
Виви,  любимо място! Първата ми гръцка кръчма Heart Eyes Ще се радвам, да споделиш отзив, как е сега.

# 519
  • София
Ние минахме пътьом и набързо, но си бях наумила, че ще спрем непременно. Храната е все така добра. Взехме си цвят от тиквички, пълнен със сирене с канапе от два муса, миди на тиган (панирани), октопод на скара и салати. Много вкусни. Собственикът е същият, който помня от преди години. Интериорът е променен, по-европейски е някак. Хубаво си е там. Simple Smile

# 520
Моите последни впечатления от Каламатианос не са така пресни, но и не са така ласкави. За разлика от това в съседния Amalthia Seafood Restaurant беше далеч по-непретенциозно, евтино и по-вкусно. Затова и го посетихме в два последователни дни.

Отдавна се каня и все забравям да напиша, че таверна Критикос от Уранополи има два клона и в Солун. Една на порта и една горе в квартал Панорама. Пробвали сме втората и със сигурност препоръчвам за по-изискано(но не прекалено) хранене в Солун.

# 521
  • на земята
Върнахме се от Тасос,бяхме на Голдън бийч в едно хотелче .Много хубаво всичко,храна,ноооо тези румънци просто отврат.Много са,не пазят чистота изобщо,толкова са невъзпитани и арогантни.Много лошо впечатление правят,шумни.

# 522
Въпрос за застраховките. Някой ползвал ли е Allianz travel? Дали може да се разчита на тях?

# 523
Върнахме се от Тасос,бяхме на Голдън бийч в едно хотелче .Много хубаво всичко,храна,ноооо тези румънци просто отврат.Много са,не пазят чистота изобщо,толкова са невъзпитани и арогантни.Много лошо впечатление правят,шумни.
И аз съм на това мнение за Румънците, тъкмо сутринта го обсъждахме това с мъжа ми 😀😀😀

# 524
  • София
Въпрос за застраховките. Някой ползвал ли е Allianz travel? Дали може да се разчита на тях?

Ползвали сме ги Алианц в Гърция, много са точни.

Общи условия

Активация на акаунт