На море в Гърция 2021 - III

• 55 304
  • 804
  •   1
Отговори
# 600
Точно щях да пиша, че не съм следила времето последните дни, но по-често водата се замътва от атмосферни явления - бури, вълнение, а не от замърсяване.

# 601
  • София
Преди няколко дни споделих за яка градушка в района на Неа Перамос. Нямам идея за колко време се изчиства водата от планинската кал.
Снощи също валя, не продължително, но много силно.

# 602
И от пожари се е замътвала водата, и от излязло вълнение. Случват се такива неща.

# 603
аз пак с въпрос за рен а кар на Крит.Някой ползвал нещо наистина на добро цена?
Нещо 500 евра за 10 дни не ми се дават.Няма да я купуваме тая кола пусто.А по-евтино не намирам.Летим тази неделя,и взех да спичам ,че придвижването не съм го решила,а кацаме вечер и с три деца Sad

# 604
Колкото по-късно букнете кола толлова цените са по-високи,та в последния момент едва ли ще намерите евтино и хубаво.
И моя съвет е да наблягате на нисък клас кола за да не берете ядове в жегите.

# 605
  • София
kg, препоръчвам лично да пишеш на компанията от която ще вземеш колата. Може да свалиш някое евро.
Ние за Родос така действаме. Харесах кола, писах с търговеца и ми свали 40 евро.

# 606
Нещо 500 евра за 10 дни не ми се дават.Няма да я купуваме тая кола пусто.А по-евтино не намирам.Летим тази неделя,и взех да спичам ,че придвижването не съм го решила,а кацаме вечер и с три деца Sad

https://www.autohire-chania.gr/

Аз ползвах тази фирма.Цената за юни за една седмица беше 140 евро с пълна застраховка за Fiat Grande Punto .Чакаха ме на летището ,за 10 минути оформихме документите и ми дадоха колата.След това просто оставих колата на паркинга на летището с ключовете на нея без никой да я проверява.За Юли и Август цените по принцип са по високи.

# 607
Сега е активен сезон и цените са доста нагоре на колите рент-а-кар.
Ние букнахме от някаква местна фирма, но си е 400 евро за седмица със застраховката. А също така - автоматик е. Те май са по-скъпи, но идеята беше и детето да може да шофира, само дето се оказа, че трябва да има навършени 23 г . , за да може да кара тук Фолксваген поло, което доста ни изненада, предвид че в Бг няма такова ограничение .

# 608
  • Варна
За почиващите на Лефкада препоръчвам еднодневните обиколки на островите с корабче от Нидри. Не знам дали по принцип е така или сега заради ковид, но на корабчетата имаше доста място, не бяхме нагъчкани както обикновено при такива разходки. Гледките и плажовете си заслужават 🏖🏖🏖

# 609
Актуална информация - бяхме на Маказа в 9ч тази сутрин. Може би имаше около км опашка, да речем 40-50 коли във всяка от двете колони. Отвориха и трета по едно време. Минахме за час и 10-15 минути. Доста бавно сякаш вървеше, а същевременно нас на гишетата изобщо не ни забавиха.

# 610
Здравейте, някои ходил ли е скоро на Корфу? Интересувам се за фериботните билети, на място , ако ги взема дали правят отстъпки?

# 611

Не ми се струва висока цена на мен. Аз резервирах Декември за Септември 2021. Тъй като искаме да отидем до Балос, резервирахме кола,която те препоръчват (suv) и ни излезе 550 евро за 9 дни. Kydonrentacar се казват.

# 612
  • София

http://www.chania-airport-carhire.com/car-hire-prices.php

от 350 евро 10 дни

# 613
Миналата вечер валя, да, но и преди дъжда водата зеленееше. От сряда сме тук. По-мътно зеленикава вода съм виждала в Гърция само на Керамоти.
Тази вечер май отново ще вали в Неа Перамос.

# 614
  • Пловдив
Искрено завиждам на всички,които в момента са в Гърция!Планираме да отседнем в Криопиги за 10 дни средата на август,но тъй като района ни е непознат,може ли отзиви за мястото и най-вече за плажовете.С кола сме,така че не ни притеснява да пътуваме,стига плажът да е с хубав пясък и подходящ за дете.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт