Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 105
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Трети сезон на Манифест го гледах в руските сайтове.
Свърши на никъде, очаква се 4– ти сезон, а такъв няма да има.
По–добре да си бях останала с втори сезон, е и там имаше
неизяснени неща, но си беше що годе завършен.
Заричам се вече да гледам сериали,които са окончателно завършени,
тоест, не прекратени до никъде.

# 151
  • София
Хайде на Емитата 🙂
Излезнаха номинациите.
Мандалорецът сезон 2 с шокиращите, но напълно заслужени 24 номинации, поделен рекорд с Короната на Нетфликс.
с 23 номинации е УандаВижън.
Ще стискам горещо палци за двете шоута на Дисни+ в двете отделни категории.
Пол Бетани и Елизабет Олсън също са почетени, както и Джанкарло Еспозито.
Досадната Корона е фаворит разбира се, но има сериозни брожения за Мандо, пък да видим. Сезонът бе лудница, а финалът бе моментът на годината изобщо в киното и телевизията. 🙂

--> Variety.com - 2021 Emmy nominations list <--

Дайте я на детето!

# 152
  • Бургас
На мен ли така ми се струва или са добавили някакви нови безбройни категории. Или си ги е имало и преди, но не са ги съобщавали.

# 153
Емитата се раздават от сноби, които мразят фантастика. Сериалите на Дисни имат шанс, само ако журито приема подкупи.
Скрит текст:
П.п. Интернетът ми е по-добре днес - общо взето върви, само че е бавен. Като пусна коментар и излиза минимум след 5 секунди. Видеата в Ю туб не се зареждат особено добре... Поне се върна, може пък да се оправи.

# 154
Скрит текст:
Набелязах си доста заглавия, но не знам с кое да почна. Гледам излязъл и филмът след финалния сезон на La casa de las flores.
Някой, ако има мнение за тези сериали да пише.
Hacks
The War Next - Door
Sex/Life
In treatment - новия сезон
The beast must die
Somos
Kevin can fuck himself
Run the world
La cocinera de Castamar
(малко ми е като Бриджъртън - костюмна продукция и много секс, това видях от трейлъра де:))
The White Lotus пък малко ми е като 9 perfect strangers, но може да го видя и него..

Много искам да намеря The beauty queen of Jerusalem, но го няма никъде. Много ми хареса тая песен към сериала.
https://www.instagram.com/p/CP28ANZnSuI/ Revolving Hearts
[/spoiler]

In treatment
Изгледах го, незавършен остана...хареса ми.
Актьорът в ролята на Еладио, невероятна игра.

Започна новият сезон на Animal Kingdom. Интересно след като я няма Смърф вече, как ще се развива сериала. Миналият сезон добре развиха историята и в ретроспекция.

# 155
  • Вестерос
А Прислужницата видяхте ли колко много номинации има Grinning

Кейт Уинслет е номинирана за Мер. юхууу!

Изгледах първи епизод на White lotus И на мен много ми допадна Simple Smile, с малки изключения, но ми е далеч от девет непознати, както писа някой.

# 156
Аз писах, че ми напомня атмосферата. Не е баш същото, но си мисля, че е нещо подобно.

# 157
  • Вестерос
Сигурно, но има някаква комична нотка също Simple Smile

# 158
"Жените наистина плачат" - идеи къде може да се намери?

# 159
  • Вестерос

# 160
Прибързано преди месец се изказах за Katla, след като бях гледала първия епизод.
Сега държа да споделя (изгледах и последния), че сериалът е тъп.
Моля, ако някой също се е самонаказал да го проследи, да ми го обясни.

# 161
  • Вестерос
Някой гледа ли новата версия на Gоssip Girl?

И нещо ново

цял сезон има
Dr.Death

и първи епизод е излязъл на

The North Water[/ur]

# 162
Днес довърших Homeland. Бях на път да се откажа след лигавия 3 сезон, но след това дори ми хареса повече. Много добър финал, де да имаха и другите сериали честта да завършат така.
Изгледах и последния сезон на Бош - също много добър финал. Ще ми липсва този сериал най-вече с разкошния саундтрак.

# 163
Заради проблемите ми с интернета забравих да споделя по-подробно мнение за Рагнарьок;
като цяло ми харесва. Мислех да му пиша ревю, но не успях (утре пътувам, може и да не ми стигне времето).
Първи сезон беше по-добър от втория. Във втори имаше много нелепи моменти, които превръщат сериала в нещо като пародия. Естествено, имам предвид раждането на "змията", но и много други. Поведението на Магне беше по-тъпо, отколкото в първия сезон - когато реши сам да си направи Мьолнир, а след това го запокити в планината, ми беше наистина смешно. После пък реши да го нагрява на огъня в хола на Ютул Joy Откъде му идват тези идеи... Имаше и още такива, които ми направиха впечатление, но няма да преразказвам повече. Иначе ми беше интересно и определено ще гледам следващия сезон.

# 164
  • София
Здравейте Simple Smile
Отдавна не бях гледала сериали и сега за две вечери ударно изгледах Mare of Easttown.
Сигурно съм последната гледала го Joy
Както и да е, доста ми хареса (с изключение на политкоректните линии, които в началото ме дразнеха, но после им свикнах).
Та, препоръчайте ми, моля,  нещо подобно на Мер? True Detective съм гледала всички сезони до момента...

Общи условия

Активация на акаунт