Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 046
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Аз изгледах най-после La casa de papel и бях настроена, че ще е доста слаб, началото малко ме издразни с някои неща, обаче добре беше и много уау ми дойде накрая, особено в 3 ч. през нощта.. но да свършва вече!
Ще пробвам днес Nine Perfect Strangers, пуснах го даже, но още съм в началото и съм си приготвила The White Lotus, на него възлагам големи надежди!

# 541
Абе и аз нещо не се зарибих по Касата, не е мойто нещо, обичам кон-артист сериали, ама така и не ми допадна.
Аз идвам да питам, тъй като виждам, че е излязъл първият епизод на Impeachment: American Crime Story, някой дали го е гледал иииии откъде сте го дърпали.

# 542
Пак да кажа, че The White Lotus е връх някакъв сред новите сериали. Със сигурност не е за всеки вкус и може би на някои хора ще бъде странен, но това не променя факта, че това е един от най-оригиналните, супер издържани и откровено интелигентни сериали. Саркастичен, натуралистичен и реалистичен.
Актьорският състав е жеесток, сценарият, музиката… О, музиката… невероятно приключение си е.
Споделям всяка дума! И аз бях писала назад, че много ми хареса и се очудих на негативните коментари за него в темата.

# 543
След толкова хвалби и аз го пуснах. Само един епизод съм изгледала, но засега ми допада супер много! По страхотен начин е заснет, а началната музичка е мега зарибяваща Heart Eyes

# 544
  • София
Изгледах петте епизода на La casa de papel
Започнах с критика първите два епизода, НО...

Скрит текст:
следващите три бяха добри.
Като цяло ми хареса. Най-малкото държи линията от сезони 3 и 4. Но правилно го приключват, че се изчерпват вече и тези множество флашбеци го доказва.
За едно нещо ме е яд обаче. От оригиналния отбор накрая ще останат една шепа хора. Sad И някак си това ще нагарча винаги. Да, ясно е, че трябва да има и реализъм и жертви, ама чак пък толкова...
Токио никога не ми е била любимка, а и тя направи толкова поразии заради които пострадаха много от останалите, като веднага се сещам за Москва. Обаче се изненадах като я убиха, защото си мислех, че ще издрапа докрая, като разказвачът зад кадър. Но поне си отиде с блясък и мощен взрив. От ония дали е останало нещо начело с противния психопат Гандия?
Алисия пак реши да се прави на герой, но според мен след като видя Професора колко тежко понесе смъртта на Токио и как наистина ги обича като свои деца, а и виждайки как нейните хора я предадоха без да им мигне окото, та по-скоро си мисля, че ще смени лагера, но и ще си отмъсти на полковник Тамайо.

Кои останаха от сезон 1?
Професора, Денвър, Хелзинки и Рио ако не бъркам?
+ Ракел и Моника, ама те не са част от оригиналния отбор. Едната тогава бе 'врагът' а другата жертва, нали бе от заложниците.

# 545
Довършвам 3-ти сезон на The good girls…просто невероятен,трогателен,комичен,трагичен,прекрасна Кристина Хендрикс,прекрасна актьорска игра!…..напомня ми много на The breaking bad по социален сюжет,представяне на действието в двата полюса на трагедията и комедията,безумието и непоправимата реалност,красивите човешки добродетели на фона на жестоките човешки демони…само да добавя,че и музик.оформление много ми допада,текстовете на песните,изпълнението….както и в The big little lies  май ще си търся отнякъде да се снабдя с парчетата:)

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 10:15 от Calabria

# 546
Почти изгледах Тhe Chair и се радвам, че има още един сериал за хвалене. Забавен, така че да разсмее с глас, интелигентно поднесен, остроумен…
Сандра О е във вихъра си тук.
Холанд Тейлър е очарователна.

България също се появява изненадващо и също автентично. А коментарът на Дейвид Духовни в ролята на Дейвид Духовни: There’s a lot of shootin’ in Bulgaria, e топ…
https://m.imdb.com/title/tt11834150/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 547
Хаха,да това с shooting in Bulgaria  предизвика доста смях при семейното гледане на сериала,кратички серийки,на две вечери го опаткахме,Сандра О си е чаровница,добре й се получи ролята…имаше доста забавни моменти,но като цяло социалната “пандемия” с това масово заснемане и публикуване на всичко с телефоните,ме плаши,хората само буквално ли трябва да се изразяват,за да не се допуска ирония,самоирония,друг вид изразителност,иначе си под прицела на какви ли не движения за права,свободи,полови и расистки коректности и т.н,къде отиде свободата на словото?/извинете,отплеснах се/,но сериалът много ми хареса,препоръчвам!

# 548
Calabria,
И аз много размишлявам от дълго време насам за тази вече задължителна и задължаваща толерантност.

Трябва да имаш филтър за всичко, което казваш и/или пък да се страхуваш кой комплексиран, пресиран или станал със задните части нагоре да не засегнеш. Тънкообидни станаха всички навсякъде и за да не си компрометиран едва ли не се очаква не само да говориш без хумор (за да не се разбере като сарказъм), а и като казваш “добър ден” да се озърташ дали не е сутрин при този, на когото го казваш… и да не излезе, че го набедяваш за ленивец.

# 549
Аня,абсолютно точно казано!
Плаши ме тази задължаваща толерантност-тя унищожава свободата на словото в добрия му смисъл:хумор,забавен начин да изразиш себе си,да си различен,да отстояваш мнението си-това е тревожното.Скоро всички тийнейджъри ще станат филтрирани ,толерантни хора без мнение,защото ще се филтрира всяко тяхно мнение и движение…такива от старата генерация като мен по-трудничко ще ме “чипират”,ама подрастващите нямат нужда от “ваксина”,то там вече всичко се е получило…

# 550
  • Вестерос
Аз най-сетне успях да почна петте епизода на Казата, изгледах три... през цялото време бях под напрежениееее, как ще издържа другите не знам. На мен супер много ми харесва за сега. Въобще ми е топ на сериалите! Вярно, че малко повече екшън има от трети сезон насам, но не ми пречи. Толкова съм се привързала към всички, че все тръпна да не стане нещо с Токио, Рио, Денвър, Професора и другите Grinning За сефте се пазя от спойлери, ънфолнала съм всички страници във фб от две седмици...

Снощи изгледах и първи епизод на последния сезон на Луцифър. Слабо начало...

# 551
Тифани, и аз мен Луцифер почва слабо. Минах само три епизода, а съм фен и се бях наточила още в петък вечерта да го изям. Абе от втори нататък сякаш става една идея по-интересно.
Гледай я тая Каса, че в скрит текст не е фън

Дяволче, за коментара ти за Касата
Скрит текст:
Ако не беше - приключваме сериала и след година нетфликс искат още сезони - нямаше да има толкова убити от първоначалния екип. В първите два сезона умряха трима - Осло, Москоу и Берлин - със сигурност при друго развитие нямаше да убият поне Берлин. Те и заради него са всичките ретроспекции де. За Токио вече писах, че очаквах (мислех, че ще се случи в предпоследния епизод, да речем), но Найроби още ми е загадка защо я жертваха.
Всъщност от друга страна, ако не бяха убили Берлин, може би нямаше да се появи Палермо, а той ми е голям любимец.

# 552
  • Вестерос
Пускам последния епизод, очаквам явно някой да умре, ще се реве значи, тъй като все чета, че е кофти края на епизод пет.

Скрит текст:
М...мка му, знаех си,че тя ще умре. Офффф егатииииии защо всички мои любимки умират, Найроби, сега Токио! Не си представям хайста без нея! Cry(((((((((((((

Скрит текст:
За Берлин тогава бе доста голям шок. На повечето фенове им е най-любимият. Признавам, на мен не ми е бил никога. А Найроби я жертваха, за да е най-големият шок за феновете. Никой не очакваше.
Покрай Берлин се появиха не само Палермо, но и Богота, Марсилия също. Реално са си негови рекрути. Не е ясно защо не са участвали в първия хайст.
А за сина му- според мен е избягал с жената на Берлин. Накрая обаче Професорът ще го потърси, нали е ай ти, за нещо все ще помогне 100%

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 12:10 от Tiffany А

# 553
Съвременната адаптация на "Сцени от един семеен живот" започвал от днес по НВО: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10167745

# 554
  • София
Здравейте, включвам се с препоръка за един страхотен английски сериал крими драма е. Прекрасна актриса в главната роля, играе уникално, на мен лично много ми допадна.
Сериала е "Марчела"

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 21:42 от Mumy

Общи условия

Активация на акаунт