Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 047
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Странно - при мен са си все така 4-ри във filmisub

# 526
За Германия мога да кажа, че има адвокатски кантори, които дебнат само някой да бъде засечен, че тегли я музика, я филми и почват да валят писмата.
Ние имахме вземане давсне с такива, защото някой се беше закачил за нашия нет и беле теглил музика, каквато ние не слушаме. Тогава сменихме оригиналната парола на рутера от 12 цифри на 42 знака и не сме имали проблем. Но адвокатите са ужасно досадни и всяка година пробват наново, докато мине давността за преследване.
Аз си ползваминаче нетфликс и прайм и от акаунта на брат ми ХБО. Ако нещо не го намирам, пускам бг сайтове.

# 527
  • Бургас
Интересно, тези адвокати как разбират, че теглите филми/музика. Те представляват някого, но кого. Кой предявява претенцията? Явно доставчика ви следи трафика и им се обажда. Възможно ли е тези адвокати да разпращат тези писма на посоки на принципа "ако мине номера".

# 528
Сигурно държавна поръчка. А доставчиците ги задължават да предоставят тези данни.
Пък може и на случайни проверки, но ме съмнява. По-скоро контрол има.

# 529
  • София
Я да сменя малко темата  Simple Smile
Загледах Only Murders in the Building - https://www.imdb.com/title/tt12851524/?ref_=nv_sr_srsg_0
Излезли са 4 тридесетминутни серийки.
Истинско удоволствие е да гледаш Стив Мартин и Мартин Шорт.
Селена Гомес е дръвце, но пък за разкош се появява Стинг, ммм...

А, да, в замунда са качили 6-ти сезон на Луцифер.

# 530
Сигурно държавна поръчка. А доставчиците ги задължават да предоставят тези данни.
Пък може и на случайни проверки, но ме съмнява. По-скоро контрол има.
Работят с прокуратурата и като им изписка някъде за сваляне от торнети, а такива има и в Германия, веднага препращат информация на прокуратурата и те на адвокатските кантори. Малко като мафия действат.

# 531
За истинска находка намирам The White Lotus и го препоръчвам. Перфектен сериал и много, много силен каст.
https://m.imdb.com/title/tt13406094/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 532
Аз загледах On The Verge (женски сериал, по Netflix). Напомня ми на Firefly Lane, но се надявам да е малко по-добре, че Firefly беше мега тъп. Всъщност не знам де, едва-едва избутах 4 епизода и го зарязах..

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 19:22 от moonriver

# 533
Аз загледах Click bait, малко е тъп, очаквах друго

# 534
Хепи, аз го приключих наскоро. На мен ми хареса.
Снощи пуснах Фаудата. Ми не е мой тип, тъп ми е, а се надявах да ме заинтригува.

# 535
  • на малък остров в океана
И ние догледахме тази вечер Clickbait. Хареса ми, малко тромаво тръгна, но бързо набра скорост, а пък туистът, признавам си, ме изненада. Без да е нещо невероятно, държи в напрежение и историята е много добре разказана.
On the verge и аз го зарязох след втора, трета серия. Както и Firefly lane.  Защо си губят времето да снимат такива скучни сериали, направо не знам.

# 536
  • Berlin
Декстър трейлър https://fb.watch/7XwUJ1_-ap/

# 537
Хепи, аз го приключих наскоро. На мен ми хареса.
Снощи пуснах Фаудата. Ми не е мой тип, тъп ми е, а се надявах да ме заинтригува.
Дай му шанс, и на мен в началото ми беше така. След 6та серия ме залепи пред монитора.
Кликбайтс го зарязах.

# 538
Приключих The Good Doctor, много ми е кофти за актрисата, която няма да продължи в 5ти сезон и сигурно няма да го гледам повече. Започнах последния сезон на Good Girls, тези мацки са ми симпатични, ама и там вече едно и също се върти, добре, че приключва.

# 539
Пак да кажа, че The White Lotus е връх някакъв сред новите сериали. Със сигурност не е за всеки вкус и може би на някои хора ще бъде странен, но това не променя факта, че това е един от най-оригиналните, супер издържани и откровено интелигентни сериали. Саркастичен, натуралистичен и реалистичен.
Актьорският състав е жеесток, сценарият, музиката… О, музиката… невероятно приключение си е.

Общи условия

Активация на акаунт