Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 44 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Аз не харесвам докторски сериали, обаче хващам по Фокс Лайф от време навреме, че там почти само такива въртят и на мен ми направи впечатление, че вече всичко е с тема Ковид, много е досадно Rolling Eyes

# 691
  • София
Да, АCS: Impeachment. Клайв Оуен играе президента, Мониката ми е малко по-смотана от оригиналната, но ще ги гледам. Май излязоха 4 от 10 серии и там чакам аудио, може да го почна по тв-то, но ще се влачи 10 седмици и месец след като е свършил...Thinking
О, Клайв Оуен! Heart Eyes

# 692
  • София
Някой изгледа ли финала на сезон 5 на ''Billions''

аз изгледал

Скрит текст:
Определено останах изненадан от финала. От туиста. Имаше логика, но ако някой ми бе казал за това преди няколко епизода щях да се изсмея.
Ще се завърне ли Акс на трона? Реално той сега пари има, но нищо свое... И е беглец, па макар и в Швейцария. Бил ''долара'' и Макфий останаха докрай верни, разочаровах се от Уагс. Лакей до мозъка на костите си.
Чък вече си има нова мишена, хаха.
То в този сериал колко пъти вече си смениха лагерите, ама все така си е интересно, най-вече заради актьорите.

# 693
  • София
Някой изгледа ли финала на сезон 5 на ''Billions''

аз изгледал

Скрит текст:
Определено останах изненадан от финала. От туиста. Имаше логика, но ако някой ми бе казал за това преди няколко епизода щях да се изсмея.
Ще се завърне ли Акс на трона? Реално той сега пари има, но нищо свое... И е беглец, па макар и в Швейцария. Бил ''долара'' и Макфий останаха докрай верни, разочаровах се от Уагс. Лакей до мозъка на костите си.
Чък вече си има нова мишена, хаха.
То в този сериал колко пъти вече си смениха лагерите, ама все така си е интересно, най-вече заради актьорите.

Изгледах, изгледах!Люююбим!Великолепен сериал, шапка свалям на сценаристите. Страхотно е да гледаш тази своеобразна игра на умовете - действието се развива като на шахматна дъска и никога не знаеш кой какъв коз ще изкара от ръкава и в безнадеждни на вид ситуации.

Скрит текст:
Деймиън се сбогува с ролята на Акс и повече няма да го видим, въпреки че заявява, че не е изключено да се появи епизодично в бъдеще. След като съпругата му почина през април, иска да е близо до децата си, даже някои от сериите, в които е в карантина, той всъщност е в Англия. Върнал се е само за някои сцени от последния епизод Сега войната ще е Чък срещу Майкъл Принс. На мен много интересен образ ми е Тейлър и очаквам как ще се развият бизнес отношенията между нея и Принс.

Мин. седмица открих Берлински Вавилон, такава находка, макар първият сезон да е от 2017. Сега снимат 4 сезон и нямам търпение. Неслучайно е най-скъпият сериал в историята на немската телевизия - всеки детайл е изпипан. Потапяш се в атмосферата на 100% и искаш още и още. Това е от сериалите, които бих изгледала отново и отново. Персонажите са много автентични и убедителни. Препоръчвам с две ръце!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 09:29 от Velina25

# 694
На един дъх изгледах Squid Game. Отдавна нещо не ми беше въздействало така силно. Актьорите ми харесаха, предпочитах да си слушам оригиналното корейско аудио. Радвам се, че ще има продължение.
И на мен ми въздейства доста силно този сериал. Чакам го с нетърпение.

# 695
  • София
Ееее, не го знаех това за Деймиън, тц тц тц Sad
Жалко, то без Акс няма да е същото.

Берлински Вавилон е страхотен. Препоръчвам и аз. Simple Smile

''Squid Game'' ще го започна и аз. Не гледам корейски щуротии, но много шум се вдигна нещо за този, та ще го почна.

Изгледах, ''Behind Her Eyes''
https://www.imdb.com/title/tt9698442/

Адаптация по роман ; 6 епизода ; продукция на Нетфликс

Когато психологическото се срещне с паранормалното...
Добър замисъл, но някак си доста муден ми дойде, а и актьорите по-скоро не се справиха, визирам особено героите на Луис и Дейвис. Адел и Роб обаче бяха отлични попадения.
В крайна сметка всичко в този сериал е шока от финалния туист. Аз лично бях изненадан, въпреки че имах някакви подобни, близки подозрения, но сам за себе си приемам, че не съм се сетил как ще завърши историята.
Туистът е много елегантен и си има подсказки за него, но явно не сме си научили урока от ''Шесто чувство'' Хубаво е когато има подобни романи и филми/сериали, защото повечето неща, които гледаме и то такива с претенции са доста предвидими.
За съжаление не може да се осланяш само на единия смразяващ обрат, а останалото да ти куца.
Така че колкото и да ми се иска не мога да му дам много висока оценка. Но не е и за слаба такава. Някъде по средата мисля, че ще е справедливо и логично. Даже ще я завиша мъничко, защото бях приятно изненадан.
-
7.5

# 696
Billions ми е много любим, тъкмо започнах да гледам продължението на 5-ти сезон. Стори ми се, че Пол Джиамати ужасно се е състарил, сякаш не беше чак толкова голяма пауза между снимките, че да е толкова видимо...някой друг забеляза ли или си въобразявам?

# 697
  • София
Billions ми е много любим, тъкмо започнах да гледам продължението на 5-ти сезон. Стори ми се, че Пол Джиамати ужасно се е състарил, сякаш не беше чак толкова голяма пауза между снимките, че да е толкова видимо...някой друг забеляза ли или си въобразявам?

Все едно не е той, някак изпит, забелязва се веднага. Преди имаше по-здрав вид, като че ли.

# 698
Scenes from a Marriage е голямо предизвикателство.
Бях с нагласата, че ще е сериалът на сезона. Бях сигурна, че ще я има същата химия, която бе демонстрирана на премиерата заради Джесика Частейн и Оскар Акзък, но съм по-скоро разочарована.
Джесика Частейн е невероятна актриса, но тук не си личи. 
Всеки епизод е все по-напрягащ. Героите и действията им са толкова ирационални, наистина трудно се гледат.
Със сигурност ще проследя и последната серия, но признавам, че съм смутена от това, което видях дотук.

# 699
И мен ме подразни героинята на Частейн. Една такава объркана незнаеща какво иска. И се замислих защо жената е такава, а мъжа примерно не е. Той знае какво иска. Защо не мъжа да е
Скрит текст:
изневеряващия и връщащ се при жена си. Все едно да покажат, че жените сме такива объркани същества, а мъжете верни и трезвомислещи.
Ще гледам и четвъртата серия после да се поядосам още малко.
Най-накрая дойде ред на ACS: Impeachment. Нямам търпение да го почна. Излезе половината сезон. 🥳

# 700
  • addicted
Четох, че сериалът е римейк и ролите са разменени. Едва ли не това е начина на създателя да покаже двойния стандарт, който аудиторията има обикновено, в зависимост от това дали мъжа или жената е
Скрит текст:

в позицията на изневеряващия. На мен са ми еднакво неприятни и двамата, ако трябва да съм честна. Конкретно постъпката на героя на Оскар в последния епизод ми беше супер гнусна, отделно и в другите епизоди имаше малки случки, които ми бяха червени лампички. Някак супер демонстративно той е правия, достойния за съчувствие, винаги.
Но коментарите са, че жената е истински демон, оставила ги, а после иска да се върне - нечувано! Абсолютно достоверна ми е, и той също. Толкова често хората са точно такива, че се изумявам на възмутените реакции..

# 701
Почнал е The Morning show 2 сезон
Три впизода до тук - интересен завършек на третия.

# 702
  • В Космоса
Снощи изгледахме първа серия на  'Squid game' с дъщеря ми, по нейно настояване, много бил 'популярен'. На 10 години е. Хареса и. За децата сигурно е голяма тръпка, но за мен - нищо нечувано и невиждано, напротив. Филми с надпревари за награда и изтребване на загубилите бол.

# 703
  • София
Scenes from a Marriage е голямо предизвикателство.
Бях с нагласата, че ще е сериалът на сезона. Бях сигурна, че ще я има същата химия, която бе демонстрирана на премиерата заради Джесика Частейн и Оскар Акзък, но съм по-скоро разочарована.
Джесика Частейн е невероятна актриса, но тук не си личи. 
Всеки епизод е все по-напрягащ. Героите и действията им са толкова ирационални, наистина трудно се гледат.
Със сигурност ще проследя и последната серия, но признавам, че съм смутена от това, което видях дотук.

Гледам го и аз. Героинята на Частейн е истерична, напрягаща, незряла.
Безкрайно неприятен образ!
Сериалът обаче ми харесва доста.

# 704
Аз гледам The maid. Хубав е,но много ме натоварва. Прекалено е реалистичен.

Общи условия

Активация на акаунт