iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 122

• 53 551
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, по-скоро за чистене го искаме.

# 436
Рутин и рутаскобрин едно и също нещо ли са (май да, но не съм сигурна)? Търся алтернатива на рутаскобрин и ако са еднакъв продукт, то това добър избор ли е?
https://de.iherb.com/pr/natural-factors-rutin-250-mg-90-capsules/2640

# 437
  • София
Рутин и рутаскобрин едно и също нещо ли са (май да, но не съм сигурна)? Търся алтернатива на рутаскобрин и ако са еднакъв продукт, то това добър избор ли е?
https://de.iherb.com/pr/natural-factors-rutin-250-mg-90-capsules/2640
Рутаскорбин е: Рутин + Вит. С ... и  това е добър избор.
Приема се след хранене

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

# 438
Здравейте. Тази добавка кога е най-добре да се приема? Преди хранене или след, сутрин, обед или вечер?https://www.iherb.com/pr/natural-factors-womensense-pcosense-4-55-oz-129-g/106091

# 439
  • София
Здравейте. Тази добавка кога е най-добре да се приема? Преди хранене или след, сутрин, обед или вечер?https://www.iherb.com/pr/natural-factors-womensense-pcosense-4-55-oz-129-g/106091
Здравей!
В тази добавка, по-важен ти е Инозитола, а той се приема на гладно, с вода, час преди или 2-3 часа след хранене и кафе (кофеин).
И само да вметна, защото е по-скъп продукт от добавките, които са само Мио-инозитол - изотопа ( формата) Д-хиро-Инозитол има ползи при тези, които са с по-високи нива на андрогените и имат генетична мутация, свързана с конвертирането (метаболизма) на инозитола...или, ако си само с ИР и нямаш високи нива на андрогените - може да се ползва само Мио-инозитол.
Ако имаш високи нива на андрогените и си опитал всичко друго ( корекция на други хормони, вкл. и тези на НбЖ, които им влияят, дефицити - цинк, селен, мед...) овладял си ИР и т.н. и въпреки това, андрогените си остават високи, тогава ползваш продукти с този изотоп.
Само Мио-Инозитол:
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formulas-inositol-powder-8-oz-227-g/126  227 грама.... или 100 грама повече.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 10:51 от denis.

# 440
  • София
Здравейте,
 бихте ли ми препоръчали добър пробиотик за възрастен човек?

# 441
Здравейте момичета, случайно на някоя от вас да се намира излишна 7 кето дхеа ?
Ще правя поръчка тези дни ,а трябва да я почвам
Тук бг сайтовете не мога да намеря,да си поръчам временно докато ми дойде  от iherb

# 442
  • София
Седмични промоции
Brands of the Week
- до 10% намаление
- с персонален код, още 5%
валидни до  18 август - 20:00 ч. н. вр.

# 443
Здравейте, дами!
Приключвах с първата си поръчка, когато ми излезна въпросителна относно shipping/billing адресите и попаднах на вашата тема и се изненадах доста от прочетеното относно кодове/доставки и т.н. Grinning. Та, по- добре да се допитам преди да финализирам поръчката.
1. Относно shipping/billing- shipping ясно, че е мястото където да я получа(явно ще сменя до работа или до офис на спииди в последствие, щом се доставя от тях), но за billing адрес- този, който съм записал в банката или този, на който живея(в друг град съм на квартира, нямам адресна регистрация тук ако е от значение).
2. По начало исках да си поръчам Омега, но пишеше, че не се доставят до България на check out, а Вие си поръчвате, че и безплатна доставка получавате. Та, забранено ли е или да не се притеснявам?
3. Ако е от значение какво искам да поръчам- магнезия на Кал, omega и yohimbine(той също е в забранения списък за БГ/ЕС? като омега), витамин C (California Gold Nutrition, Gold C, излиза 2 лева), zinc, ashwagandha, maca. А евентуално и други неща ако успея да направя доставката поносима.
4. Относно посредниците, има ли друга тема или някъде описани отговори как стават нещата, които да прегледам, не знаех, че разликата в ДДС е такава.
Мерси!
П.с. Очарован съм от информацията, които предоставя denis в тези теми относно различни добавки.

# 444
  • На черешатааа
Скрит текст:
denis.,
записала съм си, че
Скрит текст:
Инозитола помага за сваляне на триглицеридите - "понижава Триглицеридите (  51% редукция)". В какви дози трябва да се приема за сваляне на триглицериди? И кои други добавки може да се взимат?
Да, Инозитолът чисти мазнини от тялото , като цяло, вкл. тези които са по органите и системите.
Дозата е 2х2000мг.
Ето предложения:
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formulas-inositol-powder-8-oz-227-g/126
https://www.iherb.com/pr/now-foods-inositol-powder-8-oz-227-g/13813
- приема се на гладно, с вода, час преди или 2-3ч. след хранене и кафе
- да се внимава с приема на въглехидрати, защото излишните се превръщат в мазнини Simple Smile
- редуциране на тегло, спорт ...
Други добавки, които могат да помогнат, са Омега 3, CoQ10, вит. Е, Екстракт от чесън, Фибри, Фитостероли, Sytrinol, Red Yeast Rice, ФК, В12, В6, Ниацин, Хром... пакета ПЕнзими

Коя форма на магнезий беше най-добра, че вече много се обърках от всичките видове?
Няма такова нещо, като най-добра форма.Simple Smile
Магнезият си е магнезий - той си има своите ползи... тях, сега, няма да коментирам Simple Smile
За да се усвои трябва да се свърже с някакво вещество - органично или неорганично.
Когато е свързан с органично вещество има по-висока бионаличност ( по-добре се усвоява).
Всяко едно от тези вещества си има своите ползи.
Аз напр. харесвам този,  който е свързан с Глицин - това е АК... успокоява, отпуска, за здрав и спокоен сън... с ползи при ИР (подпомага регулирането КЗ)... с ползи за мускулната с-ма ...
https://www.iherb.com/pr/kal-magnesium-glycinate-400-400-mg-180-tablets/18943
Други харесват повече формата магнезий, която е свързана с лимонена киселина - Магнезиев цитрат.
Треонатът напр. е с ползи за мозъка- памет, концентрация, когнитивна функция, при неврологични, невропатични проблеми, за сърцето..
Малат - тонизира, дава енергия ...
Лизинат ( с АК - Лизин)- намалява стреса, напрежението, при проблем с психиката, при тревожност ... херпеси (зостер, симплекс...)
https://www.iherb.com/pr/doctor-s-best-high-absorption-magnesium … mg-120-tablets/15 този напр. е с лизин и глицин ... най-често него купувам, но в момента не е наличен

Кое от тези /корен от глухарче/ е по- добро
Най-добър избор е на Natural Factors (3.)
1. и 2. са сходни

🍀HAPPY 🍀
За ХК -  на гладно, час преди някое друго хранене ... или 2-4 часа след хранене ( ако е по-леко -  2 часа)

Lemony
На Paradise Herbs (2.) Peace
denis много ти Благодаря Flowers Hibiscus

# 445
Здравей, denis. Flowers Sunflower

Предварително се извинявам за дългия пост, но си взех доста добавки и не съм сигурна, че ги съчетавам правилно. Взимала съм ги по твои препоръки (поне повечето), за което благодаря! Flowers Rose

Слагам ги в скрит текст, за да не пречи поста:
Скрит текст:
С инсулинова резистентност съм и СПКЯ, на 23, бях се отпуснала и качих едни 20 кг. за половин година. Сега съм на хранителен режим (кето/нввм с около 20-30 гр. въглехидрати на ден).

Сутрин на гладно:
1.Jarrow Formulas, Inositol Powder, 8 oz (227 g) - сутрин на гладно по 2гр. (2/3 ч.л.)
2.Sports Research, Collagen Peptides, Unflavored - 30-40 минути след инозитола по 11 гр.

След обяда (не закусвам), около 14:00, взимам следните:
1.Now Foods, Vitamin D-3, 125 mcg (5,000 IU)
2.Nature's Way, Vitamin C with Rose Hips, Extra Strength, 500 mg
3.Now Foods, Vitamin K-2, 100 mcg
4.Nature's Way, Evening Primrose, Cold-Pressed Oil, Max Strength, 1,300 mg
5.California Gold Nutrition, Astaxanthin, AstaLif Pure Icelandic, 12 mg - пия месец, почивам един и после пак
6.California Gold Nutrition, PQQ, 20 mg
7.Oslomega, Norwegian Omega-3 Fish Oil - 1 ч.л
8.Jarrow Formulas, Taurine, 1000 mg
9.Jarrow Formulas, Methyl B-12, Lemon, 1,000 mcg
10.Jarrow Formulas, Methyl Folate, 400 mcg
11.Now Foods, Biotin, 5,000 mcg

Пия между храненията и преди лягане Now Foods, Magnesium Citrate.

Вечер пия само МВИ, понякога Омега 3 и инозитол.

Дали не са прекалено много, особено на едно хранене? Да ги разделя на 2? Дали са добър избор всички и ако не, може ли да препоръчаш нещо хубаво? И съчетала ли съм ги добре?

Имам още и California Gold Nutrition, Curcumin C3 Complex with BioPerine, 500 mg, California Gold Nutrition, Acetyl-L-Carnitine, 500 mg и California Gold Nutrition, L-Lysine, 500 mg, които не знам да включвам ли сега или да изчакам с тях. Има ли нещо друго, което е добре да включа? Чудех се за NAC конкретно.

Отделно искам да включа пробиотик за известно време. Досега взимах този HealthyBiom, Daily Maintenance Probiotics, 5 Billion CFUs, но е слабичък. Чудя се на този HealthyBiom, Feminine Support Probiotics, 25 Billion CFUs, дали е хубав и дали си заслужава? Или да заложа на друга марка?

Може ли да препоръчаш и инозитол на капсули, но да е с Myo-Inositol и D-Chiro Inositol? Аз разгледах и се спрях на тези: Natural Factors, Womensense, PCOSense (въпреки че не е на капсули) и Fairhaven Health, Myo + D-Chiro Inositol, понеже няма особено голям избор.

Отново се извинявам за дългия пост!
Много ти благодаря за отделеното време, търпението и страхотните съвети! Flowers Sunflower

# 446
venividiamavi, billing address е адреса на който ти идва месечната сметка за кредитната карта. Там където ще се прати сметката за плащане.

# 447
  • София
Важно!!! - за поръчващите до БГ
1. следете си пратките чрез проследяването в сайта Iherb  и DPD
2. когато пратката ви влезе в БГ, веднага се обадете на Speedy  и проверете дали правилно е посочен адреса и дали  има правилно изписан тел. ... ако няма - посочете го
3. тогава е момента, който иска, да пренасочи пратката си до удобен за него офис на Speedy - за да си я вземе в удобно за него време
4. пратката може да се получи от друг човек - посочвате неговите имена и тел.
5. Куриерът на Speedy посещава вашият адрес 2 пъти: през два, последователни дни или през 2-3 дни ( без събота и неделя)
6. ако не ви открие - пратката се връща на изпращача след 7  дни ( за сметка на iherb ... което не е много добре за вас, защото сайтът ви слага в списъка на некоректните клиенти*)
7. ако пренасочите пратката си до офис - трябва да я вземете до 5 дни, след това се плаща магазинаж

Пратките пристигат средно за 10-12 дни

# 448
denis , не излиза с търсачката, извинявай, ако и друг път е питано🌺
Търся нещо близко до Авирон Рапид .
Като че ли една от съставките на Авирона е това от снимката, има ли различни форми, евентуално коя е по-усвоима, ако има?

# 449
  • Варна
Между 7 и 10 дни. До GGBG стигат много по-бързо, отколкото до Габиели. До Габиели може и над 14 дни да отнеме.

FJR559
Благодаря много, аз имах предвид до личен адрес в Германия
Вчера ми пристигна пратка в офис на Габиели, отне точно 1 седмица. Зачислена е към курс 425, който тръгва в неделя и ще е тук чак на 26ти, което е близо 2 седмици. Т.е с Габиели около 3 седмици отнема да стигне до мен. Преди Германия-България беше 1 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт