iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 122

• 53 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,
Скрит текст:
Някой им ли отзиви за този продукт?

https://www.iherb.com/pr/source-naturals-injuv-hyaluronic-acid-7 … -60-softgels/1468

Благодаря предварително
Здравей!
Хубав продукт е, патентна формула - ползвам го повече от 10 год., постоянно, много съм доволна и никога не съм съжалявала, че съм го направила - с годините ти се отблагодарява ... и " добре те консервира" (както казва, моят дерматолог).
Това е единственият продукт, ХК с ниско молек. тегло, около 5000 Далтона, който сайтът предлага.
Приемам я предимно за кожата, но тя има ползи за очите, ставите и т.н.

Някой ползвал ли е тези препарати?:
Скрит текст:
https://de.iherb.com/pr/life-extension-mix-tablets-without-coppe … 240-tablets/87144

https://de.iherb.com/pr/now-foods-colloidal-minerals-32-fl-oz-946-ml/501

Добри ли са като състав и форма? Може би първо трябва да се провери какви са липсите на организма?

https://www.iherb.com/pr/oslomega-norwegian-extra-strength-omega … l-oz-200-ml/96252

Тази Омега я сложих в кошницата заедно с детските Омеги за да използвам безплатната доставка, но сега виждам, че е с Epa 2200 mg  и Тотал Омега 3 -3300 mg. Не си спомням за какво се приемаше такама Омега 3 с по-високо съдържание на ЕРА, но дали ще е проблем за ежедневна употреба?
За МВ - хубави са, но дозите, на повечето елементи са висока, малко над оптималните дози. Приемат се по 8 на ден. Ако дозата ти е висока, намаляваш броя табл.
За Колоидните минерали - това е воден разтвор на Фулвинова кис-на, която съдържа различни полезни витамини и минерали ... в дози, по-ниски от ПДД, в повечето случаи.
Тази Фулвинова кис-на се добива от хумус - този от почвата, а не от нахут Simple Smile ... - образува се при разлагането на останки от животни и растения.
За Омега 3 - когато съдържа повече ЕРА е т.н. стандартна Омега 3 и този продукт е доста концентриран, затова се приема малка доза от него ( поне на мен, точно това, много ми допада - за възрастни дозата е 2,5мл... за деца, още по-малка)
EPA  е с ползи за ССС-ма (високо кръвно налягане, висок холестерол, триглицериди...), Костна с-ма, СЧТ, при алергии/астма, депресия, има противовъзпалително действие, при ИР, подпомага имунната с-ма и т.н.

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 08:10 от denis.

# 421
  • София
Хубав продукт е, патентна формула - ползвам го повече от 10 год., постоянно, много съм доволна и никога не съм съжалявала, че съм го направила - с годините ти се отблагодарява ... и " добре те консервира" (както казва, моят дерматолог).
Това е единственият продукт, ХК с ниско молек. тегло, около 5000 Далтона, който сайтът предлага.
Приемам я предимно за кожата, но тя има ползи за очите, ставите и т.н.
Ще използвам случая да те попитам тази ХК сваля ли кръвно?
Вчера я пих за пръв път сутринта около 4-5 часа., следобед усетих болка в слепоочията, премерих си кръвното - 100/60 (след изпито голямо кафе сутринта.)
Живея си с доста ниско кръвно, но все пак на възраст 51 години го докарах до 110-120 горна граница, след 1 кафе сутрин. Главоболие почти нямам, слепоочията ме болят следобед САМО ако сутринта съм пропуснала кафето.
Да не би да е свързано с очите? От 1 година нося очила, имам 1,5 далекогледство.

# 422
  • София
Ще използвам случая да те попитам тази ХК сваля ли кръвно?
Скрит текст:
Вчера я пих за пръв път сутринта около 4-5 часа., следобед усетих болка в слепоочията, премерих си кръвното - 100/60 (след изпито голямо кафе сутринта.)
Живея си с доста ниско кръвно, но все пак на възраст 51 години го докарах до 110-120 горна граница, след 1 кафе сутрин. Главоболие почти нямам, слепоочията ме болят следобед САМО ако сутринта съм пропуснала кафето.
Да не би да е свързано с очите? От 1 година нося очила, имам 1,5 далекогледство.
ХК не влияе на кръвното налягане - някакво съвпадение е.
Не мога  да отговоря каква е причината. Възможно е и да е от очите. По-добре се консултирай с лекар.
Или да е от самото кафе?! Има едни 10-15 мин след като човек си изпие кафето, през които, може дори да му се доспи, преди да го ободри и стимулира. Това се дължи на факта, че кофеина се захваща за рецепторите на аденозина, който пък е отговорен за съня и трябва време, докато кофеина започне да действа на мозъка ( грубо казано).
Аз също съм много зависима от кафето - най-вече като стимулант и често ми се случва да изпитам този ефект - рязко ми се доспива, веднага след кафето ... и точно поради тази причина съм се интересувала.
Друга причина - по-високите Т. - кръв. съдове се разширяват и кръв. налягане се понижава.
Пий повече вода, айрян със сол. Може да си и дехидратирана.
Друга причина - ако кафето е със захар и си с ИР. Има скок на КЗ и след това рязък спад и може да отиваш в Хипогликемия... ако нямаш стабилни нива на КЗ.... той и самия кофеин повишава КЗ ... т.е. може да се случи това и при чистото кафе?!

# 423
  • София
Пия вода, но аз изобщо не задържам вода....което е добре, но имам чувство, че никаква файда няма от нея.
Само че в работата тоалетната ми е макс далече....

# 424
Здравейте отново!
  Denis, благодаря за отговора.
Опитвам се да направя поръчка, и тъй като ми е за пръв път се изненада неприятно от цената за доставка:grinning:
Има ли някакъв начин да я избегна, до друга държава в ЕС?

# 425
  • София
Здравейте отново!
  Denis, благодаря за отговора.
Опитвам се да направя поръчка, и тъй като ми е за пръв път се изненада неприятно от цената за доставка:grinning:
Има ли някакъв начин да я избегна, до друга държава в ЕС?
Може да я поръчаш до Германия - над 40$ Доставката е безплатна и ДДС е по-ниско ( води се медицински продукт).
Код за първа поръчка NEWIHERB20 (-20%)

ПП.
4 броя ХК до БГ е с Безплатна доставка.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 15:04 от denis.

# 426
  • Бургас/Пз
Здравейте, за колко време ви пристигат поръчките на адрес в Германия.

# 427
Между 7 и 10 дни. До GGBG стигат много по-бързо, отколкото до Габиели. До Габиели може и над 14 дни да отнеме.

FJR559

# 428
  • Бургас/Пз
Между 7 и 10 дни. До GGBG стигат много по-бързо, отколкото до Габиели. До Габиели може и над 14 дни да отнеме.

FJR559
Благодаря много, аз имах предвид до личен адрес в Германия

# 429
Ами, ggbg са с офис в Берлин, а габиели в Gutweiler, ако това по някакъв начин ви ориентира по-добре. Предполагам, че до големите градове по-бързо пристигат.

# 430

FJR559

Не е верно това, последната ми поръчка до габиели пристигна за 5 дни...

# 431
Здравей, denis. Каква беше препоръчителната дневна доза на Инозитол за мъже и жени, и как се пиеше?

# 432
Питах нещо в темата за превозвачите, но нямам отговор и ще си позволя да питам и тук, защото вече доста от вас ги използват, за да получават пратки от iHerb.
 - например пратката ми е 1.500 кг и я чакам от Gab_co /Германия/, таксата им е 3.60 лв - значи за този 1.500 кг ще ме таксуват 7.20 лв., след което ще платя още около 7-8 лв за куриер в България, за да я получа в моя град
Правилно ли съм разбрала Simple Smile

# 433
# 434
  • София
Здравей, denis. Каква беше препоръчителната дневна доза на Инозитол за мъже и жени, и как се пиеше?
Здравей!
Не посочваш за какво точно ще се приема.
За репр. функция  - за жени, 2х2грама, мъжете не приемат Инозитол.
Ако е за чистене на мазнини (последно това коментирахме в тази тема) -  2-4 грама на прием, зависи от теглото на мъжа.
Инозитолът е добавка, която се приема и в много по-високи дози ... при депресия напр. 8 грама дневно и т.н.

Предстоящи, вероятни, седмични промоции  11-18 август
10% + 5% (перс. код) => 15%
Andalou Naturals
Aveeno
CosRx
Dove
Earth's Natural Alternative
NatraBio
Naturade
Planetary Herbals
Pure Essence
Purely Inspired
Schiff
SuperFat

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 15:09 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт