iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 122

• 53 573
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Тези дни много се е вдигнала доставката. Миналата седмица до 12 долара я докарвах, сега със същите продукти най-малко 20 ми излиза и затова задържам.

# 496
Един път използвах опцията на Спиди за пренасочване на пратка и тъй като се наложи да я чакам по-дълго, използвам друг вариант. Ако не съм на адреса, когато ми се обади куриера, му казвам да остави пратката в близкия офис. Досега никога не са ми отказвали, но да уточня, че офиса е в съседния блок.

# 497
Магнезий и Омега до къде поръчвате?  До България ми искат 45 долара доставка Rolling Eyes
Поръчах до Бг, за безплатна доставка комбинирах с продукти на Azelique

# 498
  • На черешатааа
Супер тъпо става с този сайт. Нещата, които искам да поръчам са налични само до Бг. До немско или англ, ц. Но доставката до тук ми е 20 и кусур долара, пфф как да я намаля Disappointed Relieved

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 14:42 от gold laydi

# 499
Денис, какво ще кажеш за този колаген - https://www.iherb.com/pr/zint-pure-grass-fed-collagen-peptides-10-oz-283-g/71744

И има ли разлика между колаген и колаген пептиди?

# 500
  • София
Денис, какво ще кажеш за този колаген - https://www.iherb.com/pr/zint-pure-grass-fed-collagen-peptides-10-oz-283-g/71744
И има ли разлика между колаген и колаген пептиди?
Да, този Колаген е хубав.
На опаковката не е посочено, но Zint ми отговориха, че е Колаген тип 1 и 3.
Колаген е общо понятие, а Колаген пептиди, че този колаген е хидролизиран до пептиди.
А Пептид е структура, съставена от няколко АК.
Колкото по-малки са тези структурни единици, толкова продукта се усвоява по-добре .
Най-малката структурна единица на Колагена е АК.
Или, това че на даден продукт, е посочено само Колаген, не означава че е по-малко хубав от друг, на който е посочено Колагенови пептиди.... защото, на този който е посочено Колаген, може да е  хидролизиран до АК, а посочения като Колагенови пептиди да е от по-големи молекули/вериги пептиди, които да се усвояват по-трудно.
Или, всичко това може да е игра на думи, маркетингов трик Simple Smile

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

# 501
От скоро и за първи път пия NAC на NOW, но проявявам някакви странични ефекти. Друго ново не приемам.
Скрит текст:
Пия го на гладно, самостоятелно, 1 път дневно като за начало.
Гадене и болки в стомаха само като хапна, дори и вода като пия усещам дискомфорт. Разстройство също. Апетита направо ми изчезна.
Спрях приема и всичко отшумя. Знам действието на NAC и четох за страничните ефекти, но не очаквах чак толкова.
Искам все пак да го пия, но не знам дали е само в началото на приема така.
Нормално ли е, някаква реакция ли е?
Някой имал ли е подобен "опит"?
Да, аз имам "опит" Simple Smile От NAC е, моят е на Dr Best. Всеки път като го пия е така, макар по различно време да се получава. Някога е почти веднага, друг път е след по-дълга употреба.
 Ето сега пак - миналия понеделник го започнах и след няколко дни се появи дискомфорта в стомаха. При мен понякога има подуване на корема, както и доста силни спазми и гадене, които разбрах как да предотвратявам - приемам капсулата с много вода, поне 200 - 250 мл наведнъж.
Не е приятно наистина, дори си мисля да го спра, ако продължи повече.
И друга потребителка също сподели за тези странични ефекти, но в друга тема беше.

# 502
Магнезий и Омега до къде поръчвате?  До България ми искат 45 долара доставка Rolling Eyes
Поръчах до Бг, за безплатна доставка комбинирах с продукти на Azelique
моля, сподели продуктите Simple Smile

П.П. Денис, мога ли да давам хранителна мая на 2 годишно дете?

FLR252 код за отстъпка

# 503
aDream, комбинирах с продукти, които така или иначе харесвам и поръчвам често - серума с пикногенол и глинената маска (2бр големи омеги ,1 голям магнезий , 2 маски и 2 серума). Пробвах и с други продукти на Azelique и шипинга варираше  БД или 6-8лв. Забелязвам, че марките на iherb свалят доставката.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 20:17 от Viola Tarakanova

# 504
  • София
Денис, мога ли да давам хранителна мая на 2 годишно дете?
Ako e добро кач-во, да... до 1/2чл./дневно. Започни с ниска доза

# 505
Здравейте,

Каква Гинко Билоба бихте ми препоръчали и какво е оптималното количество за по-добра памет, има ли някакви критерии, по които да се избира?

# 506
Здравейте ,
Отдавна не съм се включвала, чаках доста време една пратка даже вече я бях отписала, че заради недопустими до Англия или Германия, я пуснах дотук , и съжалих че реших пак с БГ пощи да пробвам и ето бе днес получих съобщения че е задържана на митница и че дължа ДДС и прочие такси на пощите ако искам да я освободя. Въпроса ми е , чела съм преди , сега не го намирам, къде е тази митница и реалистично ли е да смятам че мога да ида и да си я освободя сама тази пратка, като покажа необходими документи и си платя ДДС 🤔

# 507
Denise, колебая се между този 
Sambucus for Kids, European Black Elderberry Syrup with Echinacea, 4 fl oz (120 ml)
и този черен бъз
Black Elderberry Syrup, For Kids, Berry Flavor, 7.8 fl oz (230 ml).
Имам и давам и тази ехинацея
Essentials, Echinacea, Natural Orange Flavor, 1 fl oz (30 ml)
При първия сироп ме притеснява да не предозирам ехинацеята, ако я давам успоредно със сиропа, а при втория не ми харесва много-много глюкозния сироп.
Какво мислиш?

# 508
  • София
Здравейте,
Каква Гинко Билоба бихте ми препоръчали и какво е оптималното количество за по-добра памет, има ли някакви критерии, по които да се избира?
Здравей!
За Гинко билоба - дозата се определя от възрастта ( 40 или 80 г.) и здравословното състояние ( здрав или с някакви по-леки или по-тежки заболявания, вкл. и такива, които са засегнали мозъчната функция - деменция, Алцхаймер, шизофрения, инсулт ...)
- започва се с ниска доза
Ето предложения:
https://www.iherb.com/pr/source-naturals-ginkgo-24-40-mg-120-tablets/5624  40 mg
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-ginkgo-biloba-60-capsules/2611 60 mg
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-ginkgo-biloba … ie-capsules/86166 120mg

# 509
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали добавка за превенция на косопад?

Общи условия

Активация на акаунт