Гобленарски раздумки - 147

• 55 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Nevenski - много е сладурска тази овчица. От къде може да се закупи схемата?
Calli, овчицата е по схема от нета, от рускините. Търси в гугъл "вышивка овечка тусси" и ще ти излезнат много, те са серия с тази овца.

# 436
  • Пловдив
did_tag, страхотни са капаните за сънища! На коя фирма са разработка?
Ами не помня името й - принципно са разработка на една рускиня, продава схеми, а реално моите са от Али-то готови комплекти от преди 4-5 години

# 437
Здравейте момичета.
Много красоти пуснахте. Сигурно ще пропусна някого.
Едно гръбче на коте видях. Като истинско.  Направо да го погалиш.
Делфините много харесаха. Бяло цвете, винаги се впечатлявам как шиеш по цветове.
Зори, другата седмица да не го покажеш готов.
Семплера и той е страхотен.
Овчицата, букета с цветята, феята, чорапи  и всички останали са супер. Дано не пропускам нещо.
От дъщеря ми имам една дама направена обемна. Трябва да я снимам и да ви я покажа.
Ето ме и мен. С моята котка приличаща на сова.... иии тиква. Ей така за малко настроение си направих една подложка за чаша. Надписа ще го сменя.  Днес бързах и не го дообмислих. Стои и на криво.. .
Скрит текст:

Лека вечер.

# 438
  • Карлово
Вече си имам "ИленМайна" и жена му и влизам в гората. Wink Yum, така,че отчет днес...

Момичета страхотни сте! Голям стимул са готовите гоблени  на did_tag ,Calli, Бяло Цвете и етапчетата на всички ви.

# 439
  • sof

Имахме прекрасен ден с едни другарчета, благодаря!

# 440
Преди

Сега:

Динков, вижда му се края,
Тихерула, ще има чорап за Коледа.

# 441
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само да споделя, че  срещата с другарчето ми достави изключително  удоволствие, което ще ме топли дълго.
и най-накрая успях да подаря подаръка, приготвен за предишната среща (великден 2020) Simple Smile Simple Smile
 Simple Smile има още няколко, които чакат по-добри времена. Simple Smile
само да сме живи и здрави, и те ще си намерят иглите. Simple Smile

# 442
Вече и в рамка. Снимката не е перфектна за съжаление.

# 443
  • Пловдив
Завършен на 100% Simple Smile.

# 444
Бързо включване:

did_tag, капаните за сънища са страхотни, надявам се, че децата са доволни.

Всичко ми харесва всъщност! Flowers Cherry Blossom

# 445
И пеперудата ми дочака рамка! Много съм доволна от резултата Simple Smile

# 446
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мери, струвало си е чакането! Рамката просто я подчертава и стои прелестно! Heart Eyes

# 447

Това е гоблен започнат преди 17-18г. Вчера се сетих за него и реших да го довърша, защото схемата е лесна и с малко дете що годе изпълнима. Не помня защо съм го зарязала тотално, не е защото не ми харесва, а по-скоро съм си харесала друг, а последните години все не ми остава време за гоблени. И като го извадих открих, че е бил за кръстат бод на панама 14 каунт. По него време не бях чувала, че гоблен може да се шие кръстат бод.
Започнах и нов с кръстат бод да видя дали ще ми хареса. Става бързо, по-бързо от гобленов бод. Когато събера всички конци ще го продължа и ще видим дали ще ми хареса и като изпълнение.
И така се озовах с 4 започнати гоблена, който не се знае кога ще свърша, защото ми предстой връщане на работа, но удоволствието е пълно.

# 448
Изключителни красоти правите както винаги Heart Eyes
Аз приключих с тиквите, следващият елемент, който съм решила да завърша е червеното дърво.

# 449
Здравейте, моля да не ми се карате за въпроса, но при траур може ли да шия , за успокоение,да запълвам деня,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт