Гобленарски раздумки - 147

• 55 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Динков, това ли ще е новият прект:

Ако имаш проблеми със схемата, ще ти я сваля от моята рускиня.
Тихерула, напредваш.
Кали, малко ми е пастелен слънчогледа, иначе е много ефектен.Монограмите са много хубави .

# 421
Кали, малко ми е пастелен слънчогледа, иначе е много ефектен.Монограмите са много хубави .
Благодаря! Да, много ми харесват цветовете!

# 422
Calli, браво, много са красиви и слънчогледа и монограмите Heart Eyes. И цветовете ми харесват много Heart Eyes

olenka63, ного хубаво се получава и при теб. Радвам се че се върна на него и сега ще ни радваш с етапчета.

Динков, ленът е станат страхотен цвят Heart Eyes. С интерес ще очаквам и аз новия проект.

тихерула, с този темп със сигурност за Коледа ще си имаш завършено чорапче Hug.

Днес ще снимам и покажа и аз новото начинание .

# 423
  • sf
Нещо от мен

# 424
Здарвейте, ето и началото на моя нов проект :

Скрит текст:

Трябва да стане ето това :

Скрит текст:

# 425
Зори - прекрасно е! Обожавам семплъри.
Вчера се рових в сайта на един музей, имаха английски и холандски семплъри от 17-18 век, невероятно е как са се запазили толкова векове.

# 426
Здравейте, трудолюбиви другарчета!

От мен едни завършени делфини:

Стъпки за по-любопитните:
Скрит текст:

И нещо за релаксиране:
Скрит текст:
От едно списание са тези картинки, замислени са индивидуално, но аз реших да ги обединя. До края на седмицата ще ви го покажа отново.

Приятно бродиране на всички.

# 427
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Лелеееее, адаш - a. k. a. Бяло Цвете!

Направо ми скри шапката с делфините!!! Страхотни са! Heart Eyes

# 428
Страхотни работи показвате, момичета, много ви се радвам. Аз не съм влизала отдавна и още по-отдавна не съм шила. Сиера Невада я прибрах за пореден път, ама сега, като дойде зимата, мога да я извадя. И да не съм с празно включване, имам си табелка за тоалетната Wink

# 429
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile Искрено се радвам на Вашите етапи и завършени, аз кретам едва едва - шия само сутрин преди работа по петнайсетина минутки. Остана ми контура на този: И да ви покажа рамкирани "капаните за сънища" за моите близначки:

# 430
did_tag, страхотни са капаните за сънища! На коя фирма са разработка?

# 431
  • София
Много са красиви капаните!

# 432
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за мечтателката съ ссвободен дух и за бойната защитничка на справедливостта Simple Smile Simple Smile Simple Smile
познах ли?

# 433
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И от мен голямо БРАВО! за капаните за сънища!!! И коне и вълци са ми в сърцето, така че имаме двойно попадение!
Овчицата също е жестока!
Heart Eyes

# 434
Nevenski - много е сладурска тази овчица. От къде може да се закупи схемата?

Аз уикенда завърших ето този букет. Малко ме озори, че почти всички цветя се шиеха с 6 нишки и трудно се шие.

Общи условия

Активация на акаунт