Гобленарски раздумки - 147

• 55 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Страхотни вълци. Мечта ми е един такъв, ама с моята скорост, никога няма да стигна до такъв гоблен  Simple Smile

# 466
Благодаря ви момичета.
Цве ти, проси кози търся аз. Simple Smile Разсмях се.
Колежката напуска следващата седмица.
Има обаче отпуска и ще дойде само в понеделник. Аз обаче съм на работа по цял ден и с дете този уикенд. Не върви да си дойде детето ми след един месец и аз да седна да шия.... Затова искам да изпреваря. Имам и други ангажименти  вечер и то май не остана кога да шия.
Събрах всичко, ще огледам още веднъж.
А колежката ми има две декоративни козлета в къщи. Постоянно се шегувам, че ще ходя да ги гушкам. Та затова искам да са козлета. Намерих и азбука за да напиша и имената.
Хайде от тикви на зимни цветове. Аз замразиха всички проекти. Ще ви следя до коллото мога. Вероятно ще съм без интернет за около месец.
Време е за промяна при мен..... След това ще шия.

# 467
  • Карлово
Добро утро! Излязох от гората. Blush

# 468
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тихерула, гордост наша, ти не спиш ли?
Simple Smile наистина ще го свършиш до Коледа. Simple Smile Simple Smile

# 469
  • Карлово
тихерула, гордост наша, ти не спиш ли?
Simple Smile наистина ще го свършиш до Коледа. Simple Smile Simple Smile
Ами к'во да кажа... Бабешки истории. Безсънието си има и много положителни страни Stuck Out Tongue Winking Eye, въпрос на гледна точка, както би казал Том Сойер...

# 470
Искам официално да похваля фирма  АКСИОМА. Имах проблем със схемата на един гоблен,веднага се отзоваха и ми помогнаха.

# 471
  • Карлово

Мили дами, имам нужда от вашата помощ. На финала съм и трябва да определя цвета на надписа. Наоколо ми 3 различни мнения, та реши да направя Галъп сондиране... Joy

# 472
  • София
Аз бих ползвала зеленото от бордюра горе.

# 473
Може би тъмно синьо или червено (ако държиш да изпъква)

# 474
Нещо медно, че ще изпъква и се съчетава добре със зеленото - 03 или 07 ми се струват такива.

# 475
Според мен червено като пиленцето.

# 476
Аз пък си помислих за златисто или сребристо ламе. Все пак е коледна украса, допустимо е да е бляскава.
П.П. ако се избира само от органайзъра - тъмно синьо, като в снега.

# 477
  • с.Николово, обл. Русе
Тъмно синьо - 20 от органайзера.

# 478
Нещо медно, че ще изпъква и се съчетава добре със зеленото - 03 или 07 ми се струват такива.
И къде ще е по-точно? Дали от дясно/ляво или горе  в зеленото, или съвсем другаде?
Но 07 е добро за на всякъде, като комбинация и тематика.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 20:33 от vige

# 479
  • Карлово
И къде ще е по-точно? Дали от дясно/ляво или горе  в зеленото, или съвсем другаде?
Но 07 е добро за на всякъде, като комбинация и тематика.
Между снежинките в горния край, както обикновено са имената при този тип чорапи.Утре на дневна светлина ще огледам всички идеи и ще продължа...

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 21:45 от тихерула

Общи условия

Активация на акаунт