Гобленарски раздумки - 147

• 55 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • на брега на морето
Здравейте, момичета. Бродирам гобленче на Майкъл Пауъл; липсва един от зелените цветове в схемата за цветовете, а на схемата за гоблена го има. Знакът е две успоредни черти с наклон надясно.
Скрит текст:

# 76
Здравейте, момичета. Бродирам гобленче на Майкъл Пауъл; липсва един от зелените цветове в схемата за цветовете, а на схемата за гоблена го има. Знакът е две успоредни черти с наклон надясно.
Скрит текст:
Мисля, че е Анхор 246.

# 77
  • на брега на морето
Благодаря, Мишел. Открих кой номер е в друга схема. В тази, която имам, е променен.
Да, Анхор 246 е Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 19:31 от Котьо

# 78
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile мног съм бавна днес. нищо, нека да се чувства изобилието. Simple Smile

http://gallery.ru/watch?ph=bySI-gK5oW#feature=topscroll

ето ти и едно другарче. Simple Smile
https://i.pinimg.com/originals/cb/4e/a4/cb4ea458cb3b5121577e2af42c2c06b5.jpg

# 79
  • Карлово
Да ви се похваля, имам си придобивка 3 гергефа на NURGE. Сега остава да свикна да шия на гергеф Wink. Съвсем малък напредък...

# 80
Аз пак с малко дреболии

# 81
Красота! Особено калъфчето!

# 82
Дреболийките са страхотни!

# 83
Здравейте, ето докъде стигнах със зимната фея (като по-лесно преносима по време на отпуска)

# 84
Красота! Особено калъфчето!

Мерси! За първи път правя с такава закопчалка и не ми се получи идеално, но другия път ще е по-добре Simple Smile

# 85
  • Бургас
Здравейте, ето докъде стигнах със зимната фея (като по-лесно преносима по време на отпуска)
Много я харесвам зимната фея! Прекрасна е!
мибобо много красота и стил!
Тихерула честита придобивка! Друго си е на гергеф нали?

# 86
  • София
Леле, mibobo страхотни са, на мен повече кутийката ми харесва. Бях гледала подобни 3D бродерии - кутийки за бижута, ама бяха доста скъпи. А сега с промените от 01.07. пък съвсем. Но ето, че с желание и вкус може и 3D да стане без много средства. Purple Heart
Аз да питам dove grey, какъв цвят се води, че по нашенските магазини само тъмно сива панама намирам.
Мисля да си комплектовам чорапчето Christmas Fun, дали ще стане с бяла?

# 87
гълъбово сиво е светло синьо-сиво.
изцяло ли се шие?
ако има "прозорчета" или полукръстчета не е добра идея да се сменя.

# 88
  • София
Добри, няма празни места, но има полукръстчета. Ще търся, дано да намеря Simple Smile

# 89
Добри, няма празни места, но има полукръстчета. Ще търся, дано да намеря Simple Smile

попитай тук https://8888bg.com/produkt/%d0%b0%d0%b8%d0%b4%d0%b0-14-%d0%ba%d0 … 0%bf%d0%b8%d0%b5/

на екрана ми се струва, че най-долната панама е точно тази. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт