С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 713
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ужас, какви са тея роднини Neutral Face Най-лошото е, като избере майка си, и започнеш да осъзнаваш, че не си ти "семейството"...

# 76
Ти на негово място как ще се чувстваш?
Трябва да избира, щото ти така поставяш нещата. Тръгват сега млади и не толкоз млади да създават семейство с рогата напред - тя или аз. Пожелавам ти успех с автоголовете.

# 77
  • София
Не знам за нея, но аз на негово място, няма да поставям мъжа си в такава ситуация, да стои на изчакване претенциите на майка ми.

# 78
Ти първо направи семейство, поддържай си отношенията на всички фронтове и тогаз пак сподели.

# 79
  • София
Поддържала съм връзките си отлично, точно защото знам къде е мястото на мъжа, и къде на родителите.

# 80
Лъвица ме е разбрала какво казвам. Не мога да си представя да стоя на изчакване за капризите на свекърва ми и  да не мога аз да си направя плановете. Ти не прочете частта с манипулациите, Дренка, но коментираш, че го поставям ММ да избира. Ако някой се опитва да го кара да избира това е неговата майка, аз мълчаливо си правя сама изводите и е нормално да съм обидена. Дадох пример с майка ми, която също имаше имен ден. Отложи празнуването с няколко дни, за да може на всички да ни е удобно, но за разлика свекърва ми като тропне с крак трябва да става на нейната сега и веднага. Виновен е ММ, че й се връзва, аз отдавна съм я видяла що за стока е.

# 81
Прочетох. Не ми харесва подхода ти към мъжа и към майка му. Сама си ги редиш така. Възрастните родители винаги могат д да бъдат обвинени в манипулация. Останалото ти го казаха и други жени с повече опит.

# 82
Джейн, сто години ще имаш да чакаш да види майка му що за стока е и пак няма да го дочакаш.
Гледай по-спокойно на ситуациите и от към смешната страна, защото с такава свекърва войната не се печели.

# 83
Какви възрастни родители, Дренка, тук става въпрос за 50 годишна жена, познавам я от 5-6 години, тея манипулации ги е прилагала на всички винаги. Много е грозно тази жена как изнудва синът си. Преди малко обсъдихме коя дата ще празнуваме, какво трябва да направя до последния момент да я чакам да каже кога ще празнува тя, за да си направим нашите планове ли? Ако моите родители правиха същите номера, щях да поговоря сериозно с тях. Щом моите родители могат да се съобразяват винаги с нас, защо тя да не може?

# 84
Много съжалявам, но с това мислене няма да постигнеш нищо. На теб се пада честта да балансираш нещата, ама не като латерна. Защо тя, защо тя.

# 85
За мен лично ММ трябва да постави границите, аз какво има да балансирам, проблемите идват от неговата майка и от него зависи дали ще се връзва. Няма как обаче да съм ок и да стоя като безгласна буква, докато тя си прави каквото иска. Може да успява да контролира синът си, но мен няма как. Не мога да си представя, че има човек, който да е ок, с това някой до последно да те държи в напрежение и да не може да си направиш плановете, пък дори това да е майка ти.

# 86
  • Далечният изток
Само искам да ти кажа, и добре го запомни, че тази жена няма да се промени, никога. Ако мислиш, че сега заради вашето семейство ще стане по-различна, не, няма да стане, може и да стане, но ще е към по-зле. Синът ѝ винаги ще ѝ се връзва, тя му е майка. Ти тези отношения не можеш да ги промениш. И най-добре не се опитвай. Няма да успееш, само ще си тровиш нервите. Приемаш, че така ще продължат и занапред, и нищо не можеш да направиш. Тръгнеш ли да се тръшкаш, да искаш от мъжа ти да взема страна, ще загубиш.

# 87
  • София
Джейн, ще се съглася с Дренка. Мъжът ти вече е показал, че ще се съобразява с майка си. Ти, ако желаеш, да промениш нещата няма как да имаш пасивна позиция. Реално жената може би и не осъзнава, че вие и се въртите на пръсти. На мъжът ти му е изгодно, защото смята, че ти си ОК с това.
Не се сърди на коментарите, а се опитай да поставиш граници.

# 88
В никакъв случай не се сърдя, но просто не смятам, че е нормално това, което се случва. Тя си е такава и знам, че няма да се промени, защото към всички е такава. В интерес на истината само към мен не е, винаги се съгласява с мен, за да може да прави после по-големи интриги. Не искам да се бъркам в отношенията им, но в случая не са само техни отношения, защото включва нас като семейство. Хубаво, че е далече и тея неща няма как да се случват често. А относно границите, именно за това пиша не знам как. Но не ми е вариант при всяко нейно своеволие да си мълча.

# 89
  • София
Еми не си мълчи. Ако те слуша, обади и се и и кажи, че са близки дати и искаш да се разберете. Аз лично, ако има толкова драми, изобщо няма да ми се празнува.
Разбирам, че ти е важна първата годишнина, а на нея и е важно да ви види.
Поговори ти с нея и направете план.

Общи условия

Активация на акаунт