С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
На мене ако ми се допие нещо, си сипвам и го питам иска ли.
На него като му се допие, си сипва без да ме пита даже искам ли. Rage

Като трябва да отидем някъде в уречен час, винаги закъсняваме заради него.
Първо се започва - къде ми е блузата, къде са ми дънките (От 20 чифта ще реши че непременно иска да облече онзи чифт, с който бил преди 3 месеца.  Алооо, кой ще ти помни кво си носил преди 3 месеца??? ). Драмата продължава с къде са ми чорапите. Де са ми обувките... Imp
Абе ще каже човек че другаде живее.
След като най после се облече и се наконти, започва... Ама ти още ли не си готова???
Как да съм готова бе, като досега обличах тебе Rage
Отива да ме чака в колата.
И когато най после потеглим..., решава да кара като охлюв, че още повече да закъснеем. Rolling Eyes

Затова и аз започнах да му казвам че трябва да сме с час по рано. Така поне пристигаме навреме Joy

ПП: Вече знае къде са му дрехите.Joy
Ама пак се пробва с дай това, дай онова.

Майка му тръгнала да ми обяснява преди време, че досега тя го била гледала... Сега аз трябвало да го гледам. Joy Dizzy Face
Казах ѝ че е голям мъж и че е крайно време да започне сам да се гледа. Хич не ѝ хареса...
Ако се бях бракувала за някой фанатизиран мюсюлманин, поне щях да знам защо. А то...

# 481
Ние пък сме на другата крайност при излизането. Чака ме на вратата, готов, обут и облечен, че и припка бързо по стълбите, трябва да го догонвам, наистина е бърз и припрян. В казармата така се бил научил...

# 482
  • София
geizer, подсети ме за една история от преди мнооого години Simple Smile Майката на моя мъж му казала една прекрасна неделна утрин, че му е избрала жена и той трябва да се ожени точно за нея - можела да шие и да плете, готвела чудесно, успявала да изчисти и поддържа цялата къща, в която живеела с родителите си, и била дребничка - т.е. нямало да се харчи много за дрехи и други неща, пък и на дребните жени не им личало толкова остаряването. И изобщо, щяла да си го отглежда, все едно е още при мама, нямало да разбере дори, че до него има друга жена Sweat Smile И познайте какво се случило... Поставила му и ултиматум, когато усетила, че той не е навит - или се жени или се отказват от него чрез Държавен вестник. Оженил се той за това момиче, защото едно време било така - не можело лесно да се прекършва думата на майката, по-рядко - на бащата. И след три години се развел. Ама вече бил далече от мама, та не можела много да му дудне по този въпрос, макар че жена му се опитала да спаси този брак, като се върнала в родния град и дори се пренесла да живее при свекървата, разбирайки че предстои развод. Носи се слух дори, че двете са използвали услугите на "ходжа", за да му променят мисленето или да му "промият" мозъка и да се върне при избраницата на мама.

# 483
Нали до днес всеки ден бяхме на плаж, а там човек рязко излиза от уютния си балон, та се наслушах на всякакви истории, вкл. на такива като горната. Майката - р. 1960 г., - разказва: "малкият ми син (големият нарича "моят син") не ме слушаше, беше решил да се жени за една черноока и с черна коса, казах му не, отивам в общината (действието се развива в съседна държава, не в Бг) и прехвърлям всичко на брат ти, той се стресна и се раздели с нея, сега вижте каква руса снаха имам." Нагледах се на снимки на русите снахи и русите внучета, наслушах се на истории за синове, които не слушат майките си и не се женят - това за децата на приятелките ѝ, които имат неженени синове.

# 484
Дразни ме с това, че като " подрежда" трупа всичко върху гардеробите или хладилника. Това направо ме задушава. Върху гардеробите има кацуни, инструменти, коледна украса, какво ли не. Направо ме влудява това. И понеже ми е изключително грозно и подтискащо само ходя и ги махам. Това не е подреждане , а трупане. Ужасно е!

# 485
  • Sofia
Къде ги слагаш, като ги махнеш? Ако действително имате друго налично "storage space", може просто да му покажеш къде е удачно да трупа нещата.
Макар че, ако трябва да съм честна, разбирам мъжа ти – с моя живеем в огромен апартамент, но пространство няма за почти нищо. Всичко е окупирано от вещи, които няма как да изхвърля или продам.

# 486
Няма "няма как" , а има "не искам да се разделям" , и "пари съм давал" , и "то все още става за ползване" , и т.н. подобни доводи да продължаваш да се затрупваш с вещи.Въпрос на ново мислене е да решиш да се разчистиш и да освободиш пространство да дишаш. Критерии много -колко от тези вещи си ползвал през последната година, колко още ще те топли спомена, колко години занапред ще се залъгваш , че ще отслабнеш...
Не го казвам с лошо просто аз самата съм събирала вещи с години и то не съм от най- печелившите финансово, та много добре знам цената, но наистина човек усеща ,че не може да диша в един момент и вместо това им става подвластен- отделя време и място за съхранение,подреждане, чистене. Иии в един момент като ми дойде музата започва едно основно разчистване....хем ми е съвестно, хем ми е лекооо1😊

# 487
Имаме къде да се сложат ама понеже не може да реши кое къде да стои и ги трупа. Имаме огромни гардероби ( от соца дето се казва) , имаме 2 килера. Аз вече хвърлям .нямам сантимент към нищо. До преди децата не бях такава Wink

# 488
  • София
Сега гледам, че си е натрупал куфарчета с инструменти на гардероба. А си има специален килер за инструментите. 🥴
Освен това, като си дойде от работно пътуване, никога не си оправя багажа до край! Сложи една торба до коша за пране - голяма работа. А куфара, пълен с още дрехи, раницата, торбата???

# 489
О, аз се спасих от бремето на големия апартамент, ужсявам се от вещи. Гардеробите и шкафовете са душата на човека, там заседне ли - лошо. В случай, че някой смята, че човек над определена възраст не се променя - случва се, даже сам не вярва колко задръстено е живял.

# 490
Аз се промених. И дрехи и уреди като не вършат работа - довиждане!!

# 491
Ние изрично си взехме гардероби до тавана Simple Smile И си имаме вътрешно разбиране, че върху хладилника не слагаме нищо Simple Smile В квартирата имахме вграден хладилник с шкаф отгоре, който ни беше много полезен, но сега решихме да не слагаме и не съжалявам, макар че над двукрилен хладилник място има бол Grinning

# 492
Не слагам нищо върху хладилник или гардероби. В детството ми върху гардеробите на много познати имаше натрупани някакви багажи или кашони, много е грозно.

# 493
Гардеробите са до тавана. И да искаш, няма как да сложиш нещо отгоре. Всичко си влиза в гардероба и не се вижда. Подредено и приятно /поне отвън, че моите гардероби като ги отвориш и падат неща върху главата Joy

# 494
Именно! Много е грозно.
Кухнята като в правихме, в поисках така, че над шкафовете до тавана да има от същия материал , за да не стои празно отгоре. Така хем няма да се купи нищо отгоре, хем хубаво се затвори и скри всичко тръби и кабели. м в коридора имаме един гардероб, в детската и банята, на които редовно слага неща, а аз ги махам.

Общи условия

Активация на акаунт