Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 944
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
На ресторанти и барове ходих аз,но на успешния трансфер.И бира пих и джин и вино и взех че родих.На неуспешния лежах,прочетох 5 книги и нищо.
Успех!

# 631
Може ли някой да ме ориентира колко би струвало да родя в АГ Варна? Гледах им цените в сайта, но честно казано се изгубих в таблиците.
Ако има значение здравноосигурена съм и ще е планово секцио със сигурност.

# 632
Раждане с избор на екип е 600 лева и щом сте секцио си сметнете още 5 нощувки по цената на етажа на който искате да сте.

# 633
Аз платих 600лв за екип
И 4 по 120лв( за 4 дни и стая самостоятелна на 7ет), общо това беше, нищо друго не съм плащала, имаше храна към това, ако нещо др има, питай

# 634
Много благодаря. Това ми беше достатъчно за ориентир. Живот и здраве бебето ще се роди октомври, но ми се върти в ума да раждам в АГ Варна и затова питам.
Гледах в ценорасписа, че освен избор на екип има и епидорална и венозно упойки и се зачудих дали всяко нещо не се плащ поотделно, както и клизма, катетър и прочие екстри.
Още веднъж благодаря за бързото включване.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 05:59 от m-angel

# 635
При секцио не се плаща допълнително за упойката.

# 636
Здравейте, започвам стимулация и неочаквано за мен не се притеснявам, даже много се вълнувам! Бихте ли разказали при вас как протече, как се чувствахте и повече протеин ли хапвахте? По къс протокол съм, с инжекции Гонал 150 от 2 дни и след 2 съм на преглед. Вие били ли сте с този препарат и как ви се отрази? Чета, че е доста изчистен.

# 637
Бях с него и нямах никакъв проблем, пиех протеин, да

Не ме бе страх от инжекциите и от процедурата, успех

Не се плащат тези неща, само това което писах, не са ми правили клизма, имах катетър
Д-р Али е чудесен!

# 638
Чувствах се страхотно,бях настроена много позитивно.Започнахме на РД на моят мъж и вечерта излязохме на ресторант,после на бар и в 3 сутринта се прибрахме под дъжда.Нормално си живях,след пункцията доста ме боля и коремът ми се поду значително .Но цял ден спах,пих но шпа ,повечко вода и два дни ядох основно извара с подправки,зехтин и настърган домат .
И аз бях на Гонал по къс протокол.

# 639
И аз бях по къс протокол, но решиха да не е Гонал, а Мериоферт. Получих много лека свръхстимулация, която ми донесе ден два дискомфорт след пункцията, корема ми беше доста подут и бях изморена. С повече течности и млечен протеин на прах нещата се оправиха. Ходих си на работа, работя в офис обстановка, която е спокойна и затова не ми беше проблем.

# 640
Здравейте! Чета от известно време темата, тъй като и аз съм се спряла на Мцар Варна и вероятно другия месец ще започваме стимулация. Предполагам също ще съм по къс протокол. Преди няколко месеца имам една естествена бременност с мисед в 11г.с. и този път съм решила да се пазя много, ама много, тъй-като и работата ми е стресираща. В този ред на мисли как се справяхте с болничните, когато Ви се е налагало? От личен лекар ли се взима или някое АГ ги изписва? Да кажем, че за стимулациите може и да не ми трябва болничен, но живот и здраве след трансфера не искам да припарвам до работа. Също така дали, ако започнем процедури и изследвания (вече голяма част от тях са ми направени, като цветна снимка, хистеро и тн), а все още не сме одобрени по фонда в последствие ще успеем да си вземем парите? Благодаря много на отзовалите се!

# 641
Болничен от АГ можете да вземете след като ви регистрират като бременна, което по принцип може да стане и преди 12 г.с., но рядко се съгласяват. Преди това можете да вземете или от личния лекар или с направление от личния лекар при тесен специалист. По принцип ви се полага и отпуск по време на процедурата, отделно от обикновения платен годишен.
От относно фонда, той покрива само разходи, които са направени след датата на издаване на заповедта за одобрение. Преди това ще ви дадат списък с изследвания които ще трябва да и да финансирате сами, но става въпрос за не особено голяма сума.

# 642
Болничен от АГ можете да вземете след като ви регистрират като бременна, което по принцип може да стане и преди 12 г.с., но рядко се съгласяват. Преди това можете да вземете или от личния лекар или с направление от личния лекар при тесен специалист. По принцип ви се полага и отпуск по време на процедурата, отделно от обикновения платен годишен.
От относно фонда, той покрива само разходи, които са направени след датата на издаване на заповедта за одобрение. Преди това ще ви дадат списък с изследвания които ще трябва да и да финансирате сами, но става въпрос за не особено голяма сума.
Благодаря много! А колко скоро се издава одобрението? Извинявам се, ако вече е писано в темата по този въпрос. Става въпрос за варненския фонд, за другия не се класирам поради нисък амх..

# 643
Ако става въпрос за финансирането от общината, на нас ни се обадиха месец след подаването на документи, за да ни кажат, че не сме одобрени. След още месец получихме и писмен отказ.
Благодаря много! А колко скоро се издава одобрението? Извинявам се, ако вече е писано в темата по този въпрос. Става въпрос за варненския фонд, за другия не се класирам поради нисък амх..

# 644
Ако става въпрос за финансирането от общината, на нас ни се обадиха месец след подаването на документи, за да ни кажат, че не сме одобрени. След още месец получихме и писмен отказ.

Благодаря, точно за него става въпрос. А каква би могла да бъде причината за отказ. Разбира се, ако сте ОК да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт