Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 956
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
M-angel точно в патология не съм била, но пък всички други отделения минах, та се сещам за прибори за хранене, монети за жетони за телевизора, а и ено руло тоалетна хартия, че в моите стаи нямаше в тоалетните. Успех и дано се размине.

# 616
Имам въпрос, тепърва ще подготвям документи за фондас тубарен фактор и доколкото разбрах трябва и спермограма на мъжа. Съпругът ми е на кораб и ще се връща чак август. Имаме спермограма от началото на февруари, мога ли да използвам нея или трябва да е нова? Другото, което мисля е, той трябва ли да разписва някъде документите по фонда изготвени от клиниката или само тези в сайта на цар?

# 617
Ти ще го разпишеш на документите.Аз разписах моя един път.
За спермограмата,май със старата ще минете.
Марианка,стискам палци да е наред всичко 😘😘😘

# 618
Доцент Кисьов ме прегледа и прецени, че на този етап не се налага хоспитализация.
Лежа в нас и ако нещо се усложни тогава. Искам вече да си отдъхна тази бременност, но тъкмо се отпусна и всичко се повтаря. Вече не ми останаха сълзи да плача от притеснение.
Сърцето ми тежи от мъка.
Чакам с нетърпение октомври месец, за да приключи всичко.

За спермограмата, не трябва ли да са две  от различни клиники, с отстояние месец между двете? Поне преди беше така. Може да има промяна, за която не знам. Не съм се интересувала.

# 619
Стискам палци!

# 620
Последния ми опит по фонда беше преди 2 г.и аз съм със двустранно запушени тръби,но не са ни искали спермограма.

# 621
Две спермограми искат ако е с мъжки фактор, за тубарен е една и има по мой спомен 6 месеца давност. За подпис от вас са само документите от сайта на фонда.

# 622
Ейнджъл,стискам палци всичко да е наред 🍀

# 623
Благодаря на всички.
За спермограмата се извинявам. Чела, ама недочела Confused
Въобще не съм обърнала внимание на тубарния фактор. Моя грешка.

# 624
Момичета предстои ми цветна снимка в петък ,още не ми е свършил цикъла и си притеснявам ,че до петък няма да е свършил и ще има зацапване.За тази цветна снимка проблем ли ще е или трябва да е напълно преминал ?

# 625
Не мисля, то и от цв снимка се получава зацапване, но все пак не съм на 100проц.сигурна

# 626
Според мен няма да ти направят ЦС ако има зацапване. Вкарва се течност под налягане с катетър, който, когато се поставя, има опасност да повече зацапването към матката и тръбите и да докара възпаление и какви ли още не бели. Аз лично не бих рискувала ако не е чист ден.

# 627
Здравейте, момичета! Предстой ми този месец да започнем процедура при др Александров. Искам да пъпитам. След трансфер трябва ли да се лежи и мога ли да ходя на работа или трябва да взеча 14 дни болничен? Благодаря и хубав ден.

# 628
Здравейте, момичета! Предстой ми този месец да започнем процедура при др Александров. Искам да пъпитам. След трансфер трябва ли да се лежи и мога ли да ходя на работа или трябва да взеча 14 дни болничен? Благодаря и хубав ден.

Не съм лежала ,но не ходих и на работа. На мен ми казаха да правя нормалните неща без да се претоварвам . Ходих на разходки , танцувах . Важното е да се чувствате добре и все пак да почивате , да се храните здравословно.

# 629
И аз се разхождах, дори е полезно за кръвоснабдяването на матката, не съм ходила на работа, иначе си е личен избор, зависи и от работата.Те препоръчват само да няма скачане, вдигане на тежест и някакви такива бяха
Вече забравих

Общи условия

Активация на акаунт