Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 960
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Много съм доволна от доктор Анжел усмихната обеснява и се записах ппи нея за следене.

# 601
На мен ми е правила няколко прегледа по време на стимулацията, когато моя лекар нямаше възможност и наистина е много мила, усмихната и приятна....обаче, мисля че има още нужда от време да поработи и да натрупа опит. Хубавото е че има страхотен екип, на който може да разчита и доколкото знам обсъжда с тях всички свои случаи. Причината да съм леко критична е, че не успя да ми определи правилно деня за пункция, ако не бях останала да чакам моя лекар за второ мнение щяхме да изтървем яйчицата, но за това трябва много много опит и работа, а тя изглежда надъхана и амбицирана. За следене на бременност имам няколко много доволни приятелки били при нея.

# 602
Здравейте ! Искам да ви попитам тези ,които са правили инвитро с донорска яйциклетка ,задължително ли е да ползваме услугите на нотариус Катя Паунова за заверка на декларацията ,както ни бяха казали от клиниката или може и друг нотариус? Защото не сме от Варна и работното й време не ни устройва.

# 603
Не мисля, че е задължително. По-скоро я споменават, защото знае какво и как да направи и са сигурни, че няма да обърка нещо и да се налага да ходите пак. Повечето нотариуси са със стандартно работно време, варианта е да търсите удължено, или иначе казано дежурен според датата. Другия вариант е да го направите във вашия град с ваш нотариус. Изкоментира те подробно какво точно да съдържа документа, за да няма различия и излишни връщанки.

# 604
Трябвало нотариусът да е от същия град от който е клиниката . А иначе видях ,че във Варна има и такива ,които работят и в събота.Ще звъня да питам Ани ,но те нали са много заети и гледам да е след 16ч.

# 605
Много странно, не виждам логика, нотариусите имат валидност в цялата страна. Но, щом така казват. Желая ви успех, дано всичко върви гладко и успешно.

# 606
Благодаря !

# 607
  • варна
Здравейте, аз съм на 42 години и започнахме опити за бебче. Преди 6 месеца минах коремна операция за премахване на голям 8 см. миомен възел. Доктора при когото правих операцията каза да започваме опитите, но искам да минем и на преглед при доктор занимаващ се с репродуктивна медицина в предвид възрастта. Бихте ли препоръчал, като за първи преглед при кого да отидем?

# 608
Здравейте, аз съм на 42 години и започнахме опити за бебче. Преди 6 месеца минах коремна операция за премахване на голям 8 см. миомен възел. Доктора при когото правих операцията каза да започваме опитите, но искам да минем и на преглед при доктор занимаващ се с репродуктивна медицина в предвид възрастта. Бихте ли препоръчал, като за първи преглед при кого да отидем?

Атанас Александров .

# 609
  • варна
Благодаря, петък сме на преглед.

# 610
  • София
Болница Аджъбадем Mаслак в Истанбул
Проф. Търаш ще проведе безплатни консултации с пациенти с репродуктивни проблеми в София (13.05) и Варна (14.05), организирани от Brenner Group

https://www.facebook.com/events/2099908496844174/

https://www.facebook.com/events/655749588855252/?ref=newsfeed

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 15:54 от pepita5

# 611
Благодаря, петък сме на преглед.

Как мина прегледа

# 612
Момичета, след хидросалпингс на лява тръба и ИБ на дясна, вече сме си за ин витро. Приемам всякакви съвети, препоръки и всичко необходимо. 🥰

# 613
Момичета, след хидросалпингс на лява тръба и ИБ на дясна, вече сме си за ин витро. Приемам всякакви съвети, препоръки и всичко необходимо. 🥰

Махай ги и да не ти пука .
Взимаш документи, цикъл, лекар , стимулация, бременност.!!!!
Раждане и гледане на деца !!!
Това ти пожелавам, при мен така станаха нещата.

# 614
Моля, някоя от вас, която е лежала в патологията в АГ да изкаже мнение.
Утре съм на преглед и има вероятност да ме приемат.
Освен тоалетни принадлежности, пижама, бельо, какво друго ще ми е необходимо?

Общи условия

Активация на акаунт