Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 975
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Работят и в неделя, звъннете им.

# 586
Работят и в неделя, звъннете им.

Сигурна ли сте? Малена веднъж пред мен  беше казала, че по принцип събота и неделя са почивни дни и явно работят, ако им се налагат само процедури. Та за това се И притеснявам да звънна.

# 587
Аз съм работила с друга акушерка, но никога не са ми казвали за почивни дни, освен ако не е отпуска. Ако се притеснявате звъннете на общия стационарен номер, все ще ви вдигне някой и ще ви помогне.

# 588
Звънни на лекаря си ! Или на акушерките.

# 589
Звъннах, не ми вдигнаха, явно ще остане за утре. Все пак някой ако има такъв опит, нека сподели. Правиха ми и цитонамазка и микробиология непосредствено преди инсеминацията. Малена ме предупреди, че може да има нещо, но по-скоро останах с впечатление като зацапване и някакви капки. А и това започна 2 дни след инсеминацията...

# 590
Звъннах, не ми вдигнаха, явно ще остане за утре. Все пак някой ако има такъв опит, нека сподели. Правиха ми и цитонамазка и микробиология непосредствено преди инсеминацията. Малена ме предупреди, че може да има нещо, но по-скоро останах с впечатление като зацапване и някакви капки. А и това започна 2 дни след инсеминацията...

Как си ? Свързали се с някои от клиниката?

# 591
Цитат

Как си ? Свързали се с някои от клиниката?

Върнах се от преглед тъкмо. Някаква аномалия явно, защото по всичко изглежда, че това е цикълът ми. Confounded Важното е, че няма нищо притеснително и както каза Доцента, продължаваме напред Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 10:49 от Priya

# 592
Здравейте някой да е посещавал доктор Симона Анжел .Може ли мнения .

# 593

Тя ми водеше ЖК по време на бремеността.Изключително мила и любезна е.Млада и позитивна.Винаги ми обясняваше подробно всичко и отговаряше на въпросите ми.Винаги ми е отговаряла и на съобщения във вайбър извън работно време,както и на обаждания пак не в работно време.Изобщо съм с много добри впечатления.Не изражда обаче 😊

# 594
Преглеждала ме е много пъти и ми е правила няколко инсемиции. Страхотна е.

# 595

Страхотен специалист. Много компетентна, мила, отзивчива. Винаги е насреща и с усмивка за всеки въпрос. Препоръчвам я.

# 596
Благодаря ви за отговорите днес ще я посетя.

# 597
Здравейте, момичета. Имам едно питане. Предстой ни инвитро процедура, но не сме от Варна. Дали е възможно да се остане в клиниката за дните между пункцията и трансфера? И ако някоя от вас е оставала ако може да сподели и цена. Благодаря Simple Smile

# 598
Здравейте момичета, искам да ви споделя една щастлива новина. Вчера след планирано секцио се появи нашата дъщеричка Алиса. Още не можах да й се понарадвам, но чакам с нетърпение да дойде и този момент Simple Smile Желая успех на всички, тръгнали по този труден път. Когато човек вярва в нещо, то рано или късно се случва Simple Smile

Честита рожба!!!Най-голямото щастие е в ръцете ти, нека бъде здрава и благословена!!!

И аз съм със същото мнение за дрАнжел, бях при нея на ЖК.Много ми допадаше,че е спокойна и усмихната.

Мисля,че нямаше как да останеш в клиниката, но може и да бъркам

# 599
Не мисля, че може да се остане в клиниката. Те не разполагам с болнични стаи за дългосрочно настаняване, имат 2 стаи с по 3 легла и те се ползват за момента. Питайте все пак, но не вярвам. Има много опции за нощувки, някой апартамент в близост мисля ще ви е по-удобен.

Общи условия

Активация на акаунт