Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 913
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
А Буба за кого записва часове или няма значение?

# 106
Малена е на работа вече,аз бях в понеделник в центъра.. Ани и Бубето също бяха там,Ебру не я видях.

# 107
Здравейте, момичета. С мъжът ми обмисляме да стартираме процедура за инвитро. Спряла съм се на д-р Александров. Проблемът е, че съм на 44 години и рабрах, че категорично отказвал. Има ли някой от вас, на подобна възраст. И  още един въпрос, планираме консултацията да е около 25.08.2021 г., тъй като съпрогът ми е в чужбина. Колко време предварително трябва да звънна за да запазя час? Благодаря предварително!

# 108
Здравейте, момичета. С мъжът ми обмисляме да стартираме процедура за инвитро. Спряла съм се на д-р Александров. Проблемът е, че съм на 44 години и рабрах, че категорично отказвал. Има ли някой от вас, на подобна възраст. И  още един въпрос, планираме консултацията да е около 25.08.2021 г., тъй като съпрогът ми е в чужбина. Колко време предварително трябва да звънна за да запазя час? Благодаря предварително!

Това , че отказвал на пациенти - не е вярно ! И аз го бях чувала . 
В клиниката няма запазване на часове - отиваш и изчакваш да те приемат . Има пациенти които се работят с преуритетит ( тези които са в процедура ) . Август е хубав месец за консумация . Ако искаш да не губите време може да отидеш първо сама , да ти направят всички изследвания и да имаш яснота какво следва и когато мъжът ти се върне да действате смело .

# 109
Подкрепям горното мнение. Моята консултация беше преди лятото, процедура стартирахме през септември. Мъжа ми беше нужен за една спермограма и после направо за материала. Ако не сте с мъжки фактор спокойно може да си почнете сама нещата.
Че се чака - чака се, но си струва, а и в София не чакат един ден, а чакат с месеци, така че не е болка за умиране.

# 110
Аз съм от хората които мразят да чакат , но стоенето на 7 етаж не ме изнервяше , даже ме успокояваше . Наблюдавах как всички " летят " из коридора и помагаха на някои с мечтата му ... Понякога ми липсва тази гледка ... Те са една добре смазана машина ! Макар понякога да изглеждат хаотично ...
А и с това чакане се научих отново на търпение ! ( А повярвайте ми , нужно ми е с тези палави близнаци )

# 111
Сърдечно Ви благодаря, момичета! Пожелавам на всички мечтаните две чертички!

# 112
Подкрепям горното мнение. Моята консултация беше преди лятото, процедура стартирахме през септември. Мъжа ми беше нужен за една спермограма и после направо за материала. Ако не сте с мъжки фактор спокойно може да си почнете сама нещата.
Че се чака - чака се, но си струва, а и в София не чакат един ден, а чакат с месеци, така че не е болка за умиране.
Колко време се чака за процедура?

# 113
Много е индивидуално. Нас ни посъветваха да не е в жегите и да изчакаме септември. Използвахме времето да кандидатстваме по фонда и да получим заповед. Края на август имах цикъл и всичко беше наред,, нямаше задържани фоликули и на следващия цикъл почнах стимулацията.

# 114
Аз на 27.05 .2019 получих заповед,след два дни ми дойде и започнахме инвитро,а на 28.05 .2020 родих.

# 115
Зависи от изследванията , прогнозата на Док , дали се налага някаква интервенция преди процедурата .
При нас от първи преглед до ин витро се стигна за близо година . Но ... През това време забременях естествено и загубих децата ...
Самото ин витро - от първа игла до положителният тест - един месец .

# 116
Съжалявам за загубата Ви.
Пожелавам щастлив финал. ♡♡

# 117
Загубите са част от живота ни 🙂 важното е как го приемаме .
Момичета препоръчвам ви една книжка " Думи за да се родиш "

# 118
Момичета,при кого правихте ФМ в 18-20 с. която е...малко не ми е за тук въпроса ама се обърках къде да питам... Доц.Кисьов ми каза,че не е нужно понеже всичко изглежда наред,а и имам пренатален тест-отрицателен,ама все пак мисля да ида някъде.

# 119
На мен ми ги правиха в клиниката - младши ми ги прави. А сега с новия ехограф не виждам смисъл да ходиш някъде другаде.

Общи условия

Активация на акаунт