Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 131
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Ех,Кате ♥️.Честита рожба , желая ви от сърце да сте здрави и да се насладите на всеки един момент 🍀Светли празници желая на всички ⛄🌼 Незабравяйте да си пожелаете нещо 🙏♥️

# 436
Честита рожба,Кате!Да ви е здрав,щастлив и много да ви радва!
Светли празници момичета 🌲🎅

# 437
Благодаря на всички! Слава на Бога сме си вече вкъщи! Нямам думи,с които да изразя блгодарността си към доц.Кисьов и целия екип на центъра,защото без тях нашия прекрасен син нямаше да го има! Дано има още много късметлии,които да получат своя подарък!!! ❤❤❤

# 438
Доц Стефан Кисьов е чудесен човек и лекар!

Желая на всички светли празници с любимите хора, бъдете много здрави!
Мечтайте и нека борещите се за бебче да се похвалят скоро с две чертички и после ревящо сладко бебче или бебчета!!!

бебчо е от пинтерест картинка

# 439
Здравейте искам да попитам какво ви е мнението за атанас Александров .Имам 2 неуспешни инвитро и се чудя каде да се насоча .Мисля да отида на консултация при младия Александров.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 09:32 от kameliandra

# 440
Дължа живота си и децата  ни на Атанас Александров . Каквото и да кажа за него ще е малко.

# 441
Има мното доволни пациенти и много родени дечица, професионалист и внимателен като лекар и човек.Това е моето мнение, участвал е при инсета, пункции и някои прегледи при мен.

# 442
Значи ще го посетя а някаде бях чела че заминавал в друга държава да работи .Дали е вярно гледах и графика му само до февруари може да се запише час,после няма часове до края на годината .Може би още не си е дал графика за новата година.

# 443
За късмет на всички пациенти на Атанас Александров , той ще работи в клиниката . В чужбина ще ходи на почивки и обучения .
Весели посрещане на Нова година.

# 444
Момичета имам въпрос ...след раждането,ако сте носили нещо за благодарност към докторите от центъра,имало ли е проблем с пропускането ви на входа и вие водихте ли бебчетата да ги видят на 7мия Simple Smile

# 445
Здравейте, момичета! Може ли някой да ми обясни как се процедира при инсеминация? Предварително ли трябва да запазя час, колко пъти се ходи на преглед и от кой ден приблизително, д-рите в последствие ли решават за кой ден да я насрочат, в кой момент се пускат изследвания и какви, и т.н. Благодаря предварително!

# 446
Момичета имам въпрос ...след раждането,ако сте носили нещо за благодарност към докторите от центъра,имало ли е проблем с пропускането ви на входа и вие водихте ли бебчетата да ги видят на 7мия Simple Smile
Носих детето,подаръчета за Ебру,Маленка,Александрови и Нели.Нямаше проблем,даже си взех приятелка за помощник.
За инсе се уговаря преди това,може и лека стимулация да ви назначат.

# 447
Момичета ,някоя от вас правила ли е скоро серклаж в АГ ? Може ли да ме ориентирате каква е цената и колко време е престоя?

# 448
Здравейте,момичета!Предстои ми инвитро и искам да питам по време на стимулация(има 4 инсеминации на естествен цикъл) мога ли да си ходя на работа,като се има в предвид,че работата ми е тежка.Дават ли болничин след трансфера и най-важното пункцията с упойка ли е и около дата на овулация ли е?

# 449
Здравейте,момичета!Предстои ми инвитро и искам да питам по време на стимулация(има 4 инсеминации на естествен цикъл) мога ли да си ходя на работа,като се има в предвид,че работата ми е тежка.Дават ли болничин след трансфера и най-важното пункцията с упойка ли е и около дата на овулация ли е?

Здравей , не дават болнични от клиниката ! Ако имаш възможност си вземи след пункцията поне от лк. Пункцията е с упойка ! Кога ще бъде пункцията се решава от изследванията , узряването на яйцеклетки и др

Общи условия

Активация на акаунт