Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 111
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Усмивка, честити 3 годинки, нали на 3 стават малките, да са много здрави и все така палави и щастливи, много да ви радват!!!
Purple Heart

# 451
Благодаря ❤️ да на 3 станаха - вече са малки момчета с претенции на мъжа и плач на бебета .

# 452
Здравейте отново,утре ми е срещата с доц.Кисьов за започване на стимулация.Ще споделите ли през колко дни ходихте и какви изследвания се пускат за да стартираме.

# 453
Здравейте отново,утре ми е срещата с доц.Кисьов за започване на стимулация.Ще споделите ли през колко дни ходихте и какви изследвания се пускат за да стартираме.
Здравейте! Аз съм с редовен цикъл (на 28 дни горе-долу) и стимулацията обикновено доколкото знам се започва на 2-3 ден от началото на цикъла. Тогава ми беше първия преглед и стартирахме процедурата. Аз лично ходех всеки ден там да ми бият инжекциите, понеже ме беше страх да си ги слагам. Но не е нищо сложно, Вие може и вкъщи или даже и на работа да си ги биете. Само последната си я сложих сама, понеже беше в 22:30ч. А на преглед до пункцията, която е горе-долу около овулацията, ходих още 2-3 пъти. Ако всичко е наред, на преглед през няколко дни се ходи. Изследвания не са ми правили по време на стимулацията, а преди това само цветна снимка. Евентуално само кръвни изследвания на Вас и партньора за разни заболявания от сорта на СПИН, Сифилис и др. и за кръвна група, но не си спомням тях кога точно ги правихме, че беше преди почти година. Стискам Ви палци нещата да се получат при Вас от първия път! ❤ Не се притеснявайте, не е толкова страшно, както много хора си мислят, включително и аз! Simple Smile

# 454
Усмивка,кога станаха такива големи мъже?Да са ви живи и здрави!
Танчето,стимулацията е песен.За пункция ти се полагат допълнителни дни платен отпуск,аз ползвах един ден.Говори с работодателя си.

# 455
И аз не знам кога мина това време ... А докато премигна ще е есен и ще трябва да ходят на градина - изпитвам ужас от този момент ....

# 456
Здравейте 🙂
Да попитам и тук -на 10-ти ден след трансфер на един 5 дневен ембрион резултата е 83.35.Изчетох 100 теми и гледам,че резултатите на повечето момичета са доста по-високи.
Според вас Чхг-то ниско ли е?
Естествено на 12-ти ден ще пусна отново,но ми се е свило сърчицето!
Мисля позитивно,не спирам да се моля,но въпреки това много се притеснявам!

# 457
Здравейте 🙂
Да попитам и тук -на 10-ти ден след трансфер на един 5 дневен ембрион резултата е 83.35.Изчетох 100 теми и гледам,че резултатите на повечето момичета са доста по-високи.
Според вас Чхг-то ниско ли е?
Естествено на 12-ти ден ще пусна отново,но ми се е свило сърчицето!
Мисля позитивно,не спирам да се моля,но въпреки това много се притеснявам!
Може би сте избързали с теста. На мен ми бяха казали след 14 дни, но аз кръвен направих на 13-ти ден след трансфер, понеже уринарния направих предишния ден и ясно показваше 2 чертички. Според мен излишно не се паникьосвайте. След 2 дни ще стане ясно на къде отиват нещата. Пък ако сте нетърпелива може да си направите уринарен тест от ранните, но може пак да не отчете вярно толкова рано. Стискам Ви палци! Simple Smile 🤞

# 458
desita30 на 10 ден след трансфер на 4-дневен ЧХГ ми беше 83.96. Също като теб сравнявах с други момичета и се бях притеснила, че е нисък. Някои казват, че при по-ниското чхг е по-вероятно да е момче. При мен така се оказа и сме на финалната права вече, почти в 9-ти месец. Стискам палци всичко да е наред при теб!

# 459
От сърце ти желая да се получат нещата и да се похвалиш тук, стискам палци!!!

# 460
Момичета и този опит няма да е нашия.
Чхг на 10 ден беше 83.35,днес на 12ти ден е 111.08.
За всеки случай ще пусна и на 14ти ден,само се моля да не е ИБ😔

# 461
Не се отчайвай, хубавото при теб е че се закрепва и има имплантация. Не съм мерила на 12 ден колко е било чхг, директно на 14 и беше около 400. След това реших да не се занимавам повече с измервания, защото щях да психясам дали е ниско, дали има шанс и просто чаках да дойде времето за първия преглед.

# 462
Здравейте, включвам се в темата имам записан час при Александров,  заради нередовен цикъл след аборт . По телефона се разбрахме с доктора първо да ме прегледа на ехограф а сред това ако има нужда хистероскопия. Моля ако някой има повече информация и дали е минала през това да сподели.
Благодаря

# 463
Здравейте, включвам се в темата имам записан час при Александров,  заради нередовен цикъл след аборт . По телефона се разбрахме с доктора първо да ме прегледа на ехограф а сред това ако има нужда хистероскопия. Моля ако някой има повече информация и дали е минала през това да сподели.
Благодаря

Здравей, на мен са ми правили хистероскопия, но не ми я е правил доктор Александров, общо взето, това е по-щадящ начин(от кюртажа) на почистване на нещо, не се "шкури" из цялата матка, а се маха/издърпва само даденото нещо, при мен бяха 2 полипа. На мен ми я правиха под пълна упойка има и варианти за местна, не бих казала, че има период на възстановяване, по-скоро 2-3 дни след процедурата имах болки, подобни на менструални. Аз се подложих на тази процедура с надеждата, че така ще успея да забременея, но уви ни се получи, но ние имахме и други причини😊

# 464
Александров младши ми прави хистеро,без упойка .Нищо не усетих,махна един полип и след това се прибрах,изкъпах и отидох на мол.В следващия цикъл правихме ЗЕТ,който беше успешен.
Имам две хистероскопии преди това с пълна упойка,при други лекари.След упойката имах доста силни болки ,следващите дни по-слабо ,но все пак неприятно .
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт