Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 081
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви ,
Общо взето при мен има съмнение за вътрешноматочни сраствания...
Предната ми гинеколожка има съмнения , случайно при преглед на ехографа видяла нещо но не е много сигурна , че май имам но според нея всяка жена имала, нищо не трябвало да правя...  После като прочетох в интернет за какво иде реч се хванах за главата .... След това ходих при друг за второ мнение, общо взето нищо не потвърди, нито отрече . Само ми каза  направо от сега да си запиша час за хистеро в Плевен. Надявам се, че съм направила добър избор да се посъветвам с д-р Александров.
Благодаря за отговорите !

# 466
Направила си добър избор с Александров . И на мен ми прави без упойка, не усетих нищо

# 467
Много добър избор даже .

# 468
Здравейте ! Предстои ми инвитро с донорска яйциклетка при д-р Александров младши. Имам завишени НК клетки и тромбофилия, но ми се стори ,че  доктора не обърна много внимание на тези изследвания. Според вас те имат ли значение?

# 469
За мен имат. Иначе във Варна не знам дали някъде им обръщат внимание.
Деси, съжалявам за това, че отново има неуспех.

# 470
На мен като ми прави път ми прилоша от болка не можах да изтърпя до края и ме сложиха в една стая на легло и ми даде немезил да пия и ми мина след 10мин.Но каза че съм имала сраствания и затова ме е заболяло беше много гадно .

# 471
Здравейте ! Предстои ми инвитро с донорска яйциклетка при д-р Александров младши. Имам завишени НК клетки и тромбофилия, но ми се стори ,че  доктора не обърна много внимание на тези изследвания. Според вас те имат ли значение?
За мен имат огромно значение, но в МЦАР не ги следят и лекуват. Аз работих паралелно с доц.Конова от КИРМ Плевен за тези проблеми, имах си терапия, тук само се следях с изследвания самостоятелно.

# 472
Орионче,благодаря 🙂
Чакам си ЧХГ-то от днес и да видим какво ще става!За мен изхода е ясен,само се моля да не е извънматочна.Мъжът ми горкия се надява на чудо и,че всичко ще е със щастлив финал,аз обаче съм наясно какво означава това ЧХГ.Този път поне имаше имплантация/има напредък 🙂/.

# 473
За мен имат огромно значение, но в МЦАР не ги следят и лекуват. Аз работих паралелно с доц.Конова от КИРМ Плевен за тези проблеми, имах си терапия, тук само се следях с изследвания самостоятелно.
Благодаря ! И аз мисля так да направя.

# 474
Здравейте! Ходя при д-р. Александров старши, на прегледи, бременна съм в 10г.с. и до сега съм била на 2 прегледа при него и в понеделник на 3ти. Искам да попитам запознати ли сте дали води ЖК?
Ако някой е бил при него на ЖК или може да ми отговори ще съм благодарна!

# 475
Не води жк,понеже не работи със ЗК.

# 476
Здравейте! Ходя при д-р. Александров старши, на прегледи, бременна съм в 10г.с. и до сега съм била на 2 прегледа при него и в понеделник на 3ти. Искам да попитам запознати ли сте дали води ЖК?
Ако някой е бил при него на ЖК или може да ми отговори ще съм благодарна!
Здравей,
Др Александров не води ЖК,аз бях записана на ЖК при друг лекар,но паралелно ходих и при него .

# 477
Надежда,как сте? На колко стана бебчо 🌸❤

# 478
Момичета искам да си направя консултация  тъй като с мъжът ми отдавна правим опити но безуспешни .Въпросът ми е кой от двамата Александрови -младши или старши да избера .Как стои въпросът с часовете и при двамата ,къде преглеждат защото съм от друг град и това ме интересува.Доколкото разбрах д-р К.Александров преглежда без час .На мен ми се иска да си запишем час за да сме по сигурни .Дайте мнение

# 479
Момичета искам да си направя консултация  тъй като с мъжът ми отдавна правим опити но безуспешни .Въпросът ми е кой от двамата Александрови -младши или старши да избера .Как стои въпросът с часовете и при двамата ,къде преглеждат защото съм от друг град и това ме интересува.Доколкото разбрах д-р К.Александров преглежда без час .На мен ми се иска да си запишем час за да сме по сигурни .Дайте мнение
Писах ви на лично

Общи условия

Активация на акаунт