Вие как ще постъпите ?

• 10 841
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
Се намуси три-годишното и се врътна, когато  не му дадоха близалка. Ти избираш дали да се вържиш като възрастен човек или като 3-годишно.

Ок

# 196
Множествено дежавю получавам, 15 години я водих тая война и се отказах, мога само да препоръчам същото и на останалите коментиращи. 😊

# 197
  • София
Коя война? В коя роля си я водила?

# 198
В ролята на сестра да обяснявам на брат ми нещата които всички говорим тук. Просто е толкова стереотипно това, което чета.

# 199
В ролята на сестра да обяснявам на брат ми нещата които всички говорим тук. Просто е толкова стереотипно това, което чета.

На пък вас ако ни накарат да учите няква специалност, която не искате или ви е безсмислена или примерно не ви се отдава много ще се радвате.

# 200
Аз моята свобода съм си я отстоявала и съм намерила начин да се разбера с родителите си, за да получа моето. Кога с инат, кога с дипломация (скланяне на глава). Теб те виждам, че само предаваш, а не приемаш, и оправия за такива като теб няма, гледам го още тоя филм.

# 201

На пък вас ако ни накарат да учите няква специалност, която не искате или ви е безсмислена или примерно не ви се отдава много ще се радвате.
И каква е тази специалност безсмислена - нали вече уточнихме, че имаш интереси в историята, а майка ти излиза с предложение, включващо история? Интересите ти ли са безсмислени, или ти е по-важно да се инатиш?

# 202
  • София
Все тая и без това никога не става нищо хубаво. Пък и минаха сроковете. Благодаря на коментиращите

Ооо, много хубави неща стават. Да, стават и лоши и недотам хубави.
Соня, няма вече майка, баба, стрина и вуйна. Ти самата си основния двигател на живота си.

Гарантирам ти, че ако беше подала документи онлайн в Търново за специалност Романистика, +беше подала документи за Българска филология в Русе, по съвсем друг начин щеше да гледа на теб майка ти. С оплакване не става, действие трябва.

Баща ми искаше да кандидатствам във ВИАС. Много не ставам за това, защото нямам никакво пространствно виждане. Убедих го, че е по-добре в Техническия. Аз исках икономика да уча.
Приеха ме платено икономиката, която исках + държавна поръчка в Техническия. Записах Техническия, с уговорката, че ако не ми хареса - прекъсвам и кандидатствам пак икономика. Да, ама ми хареса. Та излезе, че към онзи момент е добре, че послушах.

Казвам ти това, че инатенето не води до нищо добро. И сама вече го видя. Ако беше подала и двете специалности и по-важното, те бяха приели поне на едната, тогава щеше да имаш възможност да преговаряш. Сега... няма какво да преговаряш, а трябва да си търсиш работа.

# 203
  • у дома...
Искаш да кажеш, че ти дори и сроковете ли не си проверила? в Търново е до 30 юни, Русе - до 1 юли... Ти вече сериозно се подиграваш с нас май.

# 204
Искаш да кажеш, че ти дори и сроковете ли не си проверила? в Търново е до 30 юни, Русе - до 1 юли... Ти вече сериозно се подиграваш с нас май.

3 дена дя пристигат парите във ВТУ? Минават сроковете.

# 205
  • София
Като не искаме, тогава си трошим главите и това е - глад, мизерия, подмятане от разни работодатели и така дакато не ни поочука животът. Ти готова ли си да откажеш предложението и да си трошиш главата? Ако да - ок. Ако не - приемай предложението, пък после ще видим.

# 206
Междубанков превод минава за не повече от 24 часа. Ако днес преведеш парите, утре ще са при получателя максимум до 11 часа сутринта.

# 207
  • София
Какви пари, тя си говори наизуст! Нищо няма да направи, само мрънка. Голямото мрънкане цяла година, откакто се е регистрирала все мрънка. Разбирам я майка й вече, ако такива чупки, стойки и мрънкане ги продава и вкъщи! Да приключва цялата работа с кандидатстването, то се видя, че никъде няма да ходи. Да си търси работа и толкова - друго не й остава.

# 208
Междубанков превод минава за не повече от 24 часа. Ако днес преведеш парите, утре ще са при получателя максимум до 11 часа сутринта.
Ма какви 24 часа. Отиваш в клон на банката, в която е сметката на университета и превода се показва веднага.
И понеже много искам да помогна на девойката - нека да ми пише на лични, ще я свържа със служител " Прием" на Русенския университет.
Обаче, моля, не се натискайте останалите, ще съдействам само на нея. Не се майтапя!

# 209
Ихххх, значииии!!!! Ама защо такова лично отношение?!?! Тамън мислех за РУ и ти ми секна порива..... Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт