Вие как ще постъпите ?

• 10 830
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Ихххх, значииии!!!! Ама защо такова лично отношение?!?! Тамън мислех за РУ и ти ми секна порива..... Sweat Smile
Ти си оправна. Нямаш нужда от съдействие...

# 211
Сега майка ти ще трябва да ти търси работа, а ти сигурно ще мрънкаш, че работата, която ти предлага е гадна.

# 212
Да отбележа само, че българските университети са толкова умрели за студенти, хеле па в романистика и не нам си кво във ВТУ, та и един ден да се забави превода, няма да те хвърлят на кучетата.

# 213
Да отбележа само, че българските университети са толкова умрели за студенти, хеле па в романистика и не нам си кво във ВТУ, та и един ден да се забави превода, няма да те хвърлят на кучетата.
То тоя превод не е ли за участие в КСК? Малко е фифти-фифти рискът.
Иначе аз втори семестър някога го платих и записах с две или три седмици закъснение, нещо се бях депресирала и край, викам си, няма да уча, прекъсвам, отивам в София да търся работа. Ама си платих и завърших, де.

# 214
Сигурна съм, че ще имат и 4, 5-то класиране навсякъде и ще приемат кандидати по документи. Най-малкото може да се звънне в отдел Студенти и да се попита за инфо.

# 215
Имам усещането, че девойката не иска да учи, но не иска и да работи. Просто си търси поводи да пуска теми и да се оплаква.
От опит мога да кажа, че подобен манталитет е неуспешен в чужбина, така че не се хаби, докато не проумееш какво искаш.

# 216
Ихххх, значииии!!!! Ама защо такова лично отношение?!?! Тамън мислех за РУ и ти ми секна порива..... Sweat Smile
Ти си оправна. Нямаш нужда от съдействие...

Не съм, бре!!!! Grin

# 217
  • София
И какво се оказа в тази тема - девойката мрънка и пръста си не мърда да свърши малко работа. Но е достатъчно хитра, за да накара с мрънкането си сума народ тук да тръгне да търси, да й дава идеи, да й пуска линкове, да я уговаря "аман-заман, направИ нещо".  И пак мрънка, и пак недоволна. Предполагам, че трябва някой да я хване, да я заведе за ръка до университета ,да подаде документи, да й плати семестриалната такса, квартирата, храната и изобщо да я осинови и да прави всичко вместо нея. А тя си оставя правото пак да е недоволна. На маймуни ни направи.

# 218
Мрънкачите винаги си намират повод за мрънкане...."Я му млякото горещо, я пък друго нещо...."

Авторката ме загуби с изказването, че техните са ѝ длъжни щом са я родили.....

# 219
Мрънкачите винаги си намират повод за мрънкане...."Я му млякото горещо, я пък друго нещо...."

Не са ми длъжни. Не съм го казвала.

# 220
Авторката на мен ми звучи като тъжно и самотно дете, съдя по количеството теми, които е пуснала. Соня, тези неща пробвай да ги обсъдиш човешки и открито с родителите си. Без цупене, без рев, просто човешки и открито. На никого родителите не са съвършени, но почти всички не са и дяволи, вярвам, че ти желаят щастието. Ако майка ти те вижда така объркана, може би се опитва да те канализира, да вкара някакъв ред с ултиматуми, сигурно не умее и тя по-добре да подходи. На 18 човек може да се ожени, да купи имот, да гласува, с една дума, пред закона той е възрастен. Пробвай да потърсиш подкрепа като възрастен - спокойно, аргументирано, по същество.

# 221

Ооо, напротив!

Щом са нямали възможност е можело да нямат деца. Не съм ги карала насила. Освен това всяко нещо, което горе- долу ми харесва на тях не им харесва.  Пък и кано нямат възможност защо не ми казаха от по- рано? Поне щях да се подготвя.

# 222

Ооо, напротив!

Щом са нямали възможност е можело да нямат деца. Не съм ги карала насила. Освен това всяко нещо, което горе- долу ми харесва на тях не им харесва.  Пък и кано нямат възможност защо не ми казаха от по- рано? Поне щях да се подготвя.

Не са ми длъжни. Не съм го казвала. Но е можело да помислят малко преди да искат дете.

# 223
Стига, бе, жена! Дръж се като възрастен човек,  какъвто се предполага да си!

# 224

Ооо, напротив!

Не са ми длъжни. Не съм го казвала. Но е можело да помислят малко преди да искат дете.
По тази логика и ти е можело да помислиш малко, преди да се стигне до този развой на събитията Simple Smile
Този начин на разсъждение не е хубаво да го превръщаш в практика.

Общи условия

Активация на акаунт