Вие как ще постъпите ?

• 10 834
  • 259
  •   1
Отговори
# 225
На колко те е родила майка ти? Ако ти родиш след 5-7 години можеш  ли да предвидиш как ще се развива живота на това дете през 2045 да речем??? Можеш ли да предвидиш икономически кризи, пандемии, природни бедствия...
Хайде седни си малко на задник@ и помисли реално!

# 226
На колко те е родила майка ти? Ако ти родиш след 5-7 години можеш  ли да предвидиш как ще се развива живота на това дете през 2045 да речем??? Можеш ли да предвидиш икономически кризи, пандемии, природни бедствия...
Хайде седни си малко на задник@ и помисли реално!

34г.

# 227
Ти наистина не вдяваш какво ти се говори, нали?

# 228
Тази тема ми се струва като за затваряне вече.

# 229
Искаш да кажеш, че ти дори и сроковете ли не си проверила? в Търново е до 30 юни, Русе - до 1 юли... Ти вече сериозно се подиграваш с нас май.

Исках да кажа, че минаха сроковете за ВТУ например. За РУ има време.

# 230
Виж съдбата те подбутва натам. Grinning

# 231
  • у дома...
Искаш да кажеш, че ти дори и сроковете ли не си проверила? в Търново е до 30 юни, Русе - до 1 юли... Ти вече сериозно се подиграваш с нас май.

Исках да кажа, че минаха сроковете за ВТУ например. За РУ има време.
30 юни е в сряда. Днес е понеделник. Дупе и оправдание всеки си има и всеки си го носи.

# 232
  • София
Соня, като гледам какъв диалог водиш в темата… представям си какъв е и с майка ти. Първоначално си казах “тая пък”, но вече започнах да и симпатизирам. И аз на нейно място не бих се чувствам спокойна да те пусна далеч. Влез това което те съветва и си стой близо до нея, всеки човек съзрява в различен етап, ти още си далеч и сама не виждам как ще се оправиш. Когато започнеш да търсиш пречките и решенията в себе си, а не в околните, тогава може и да стане .

# 233
Соня, като гледам какъв диалог водиш в темата… представям си какъв е и с майка ти. Първоначално си казах “тая пък”, но вече започнах да и симпатизирам. И аз на нейно място не бих се чувствам спокойна да те пусна далеч. Влез това което те съветва и си стой близо до нея, всеки човек съзрява в различен етап, ти още си далеч и сама не виждам как ще се оправиш. Когато започнеш да търсиш пречките и решенията в себе си, а не в околните, тогава може и да стане .

Какво ми е? Да не съм наркоманка или тежко психично болна?

# 234
Не четеш с рабиране, няма  наченки дори, че се опитваш да разбереш и да вникнеш в постовете. Четеш ги, колкото да отговориш нещо кратко и не особено умно.

# 235
  • София
Соня, какво искаш от хората тук? Какво искаш от майка си? Какво искаш от Вселената, как да нареди нещата така, че да си доволна? Какво щеше да направиш, ако имаше вълшебна пръчка?

# 236

Какво ми е? Да не съм наркоманка или тежко психично болна?
Моето момиче, като те чета, няма никакво значение какво ще запишеш и евентуално завършиш. Ама дано греша.

# 237
И аз мисля, че не вникваш в това което ти се говори. Ако искаш ще намериш път, ако не искаш - ще намериш причина.
И престани да обвиняваш родителите си за всичко. Казах ти, не си само ти, с бедни и не особено умни родители. Хващаш се и действаш сама като нямаш гръб. И не подбираш каква работа да работиш - работиш всичко докато събереш някое евро/лев. После постепенно си стъпваш на краката. В началото и аз чистех тоалетни и пумии докато се устроя. Ако подбирах какво искам да работя още щях да роптая в дома на нашите.
Навремето баба ми четеше една приказка за "Галената Богданка". Съветвам те да я намериш. Помисли си дали си склонна да жертваш удобството и кефа си за свободата или предпочиташ да си цял живот на каишка при майка си. Избора е твой.

# 238
Да отговоря на въпроса в заглавието: Как ще постъпя - ще действам, няма да се жалвам. Банков превод ще пристигне за минути, ако платежното нареждане се подаде на каса в банката на самия университет, в клон в твоя град.
Или искаш и го правиш, или не искаш и тогава пишеш колко е зле всичко. Нещата са, каквито си ги направиш. Нищо не пада от небето.

# 239
Да отговоря на въпроса в заглавието: Как ще постъпя - ще действам, няма да се жалвам. Банков превод ще пристигне за минути, ако платежното нареждане се подаде на каса в банката на самия университет, в клон в твоя град.
Или искаш и го правиш, или не искаш и тогава пишеш колко е зле всичко. Нещата са, каквито си ги направиш. Нищо не пада от небето.

На 30.06 дари ще е късно. Тогава е последният ден.

Общи условия

Активация на акаунт