Вие как ще постъпите ?

• 10 827
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Важно е какво пише на разписката, не кога уни-то ще види парите в касата си. Толкова ли не можеш да звъннеш там и да обясниш какво е положението?

# 241
  • София
И като звънне, какво, откъде ще вземе парите? Будалка ни.

# 242
И като звънне, какво, откъде ще вземе парите? Будалка ни.

Аз имам пари за такса. 30 лева е.

# 243
  • София
Какво чакаш тогава? По магичен път работата да се свърши сама или някой тук да я свърши вместо  теб? Или го правиш, или гудбай кандидатстване това лято. Може да се сърдиш, че пиша остро, но това е положението - ако ще кандидатстваш - действай!

# 244
  • у дома...
Ми действай още днес.

# 245
  • София
Ама, хора, защо се занимавате с това дете, което очевидно не иска да учи, а просто се чуди как да си удължи детството и мамината издръжка?

# 246
е, ти три дни тук си говориш и нищо не правиш. Ако искаш, банковия превод на каса на банката на университета минава веднага. Такса превод ще ти е около 5 лв.

# 247
  • София
Като не слуша майка си поне тук някого да послуша. Не знам и аз защо се занимавам, сигурно защото все имам някаква надежда, че ще й увре главата.

# 248
  • София
Няма за какво да й уври главата, защото тя реално не иска нищо да прави, само да продължи да си живее в детската на издръжката на мама.

# 249
  • София
Права си. Да прави каквото ще.

# 250
Днес иди и плати.

# 251
На крака да беше отишла пак имаше достатъчно време, АКО имаш желание.

# 252
Майка Ви не е длъжна да плаща семестриални такси. За “дете” над 18 години по желание  и възможност на родителя подпомагането би могло да продължи като издръжка по време на следването.
Иначе Ваше задължение е да покривате разходите си, тъй като сте голям и пълнолетен човек, а именно пълнолетието изисква повече отговорности.

# 253
Здравейте на мамите във форума. Прочетох изповедта на Соня, незнам каква е нейната майка, за да дам конкретен отговор! Трудно е да си родител, и в същото време е най хубавата нещо, което може да ти се случи! Моята дъщеря я насочиме да учи в Пловдив, защото там имаме жилище, и да не се налага да живее на пансион. Ние сме от малко градче и си живеем повечето време там.Сега дъщеря ми ни обвинява, че тя е искала да учи в София, но заради нас не е там.Ние не сме я насилвали непременно да учичо в Пловдив, само дадохме препоръка. Не е лесно на един родител да бъде обвиняван!Каквото и да стане тя все мрънкането нещо, и понякога се изморяваме!Моля за вашето мнение ,на квартиря ли да се премести в Пловдив, или да заминава за София? И още нещо, тя казва, че сега и да се премести там няма да е същата, защото не я била в началото там (да поясня, че има там познати, и съученици )и те вече са на отбори! Чакам вашите мнения.Всички добро!

# 254
Ами да си мрънка. Родителите правят това, което смятат за добре. Като е недоволна, тя да избере какво да прави и да си поеме отговорността без да има за какво да мрънка. Ако й кажете в София, после пак ще сте виновни. Твърда позиция- тя да си взима решенията.

Общи условия

Активация на акаунт