💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 234
  • 854
  •   1
Отговори
# 810
Да, по-възрастните двойки наистина се все такива скучни сякаш. Ето сега гледам, пак някакво ново предаване ще започва със Силвена Роу, ами тя е на 55 г., някакви такива цветни и забавни зрели хора да избират.

# 811
аз нямам фаворит, ще чакам другите двойки да видя

# 812
Е то няма база за сравнение със Силвена Роу живяла в Дубай и отрудена (поне така изглежда) жена от някое си забутано село. Забравих от къде казаха,че са ,но със сигурност не е имала голяма възможност да се поддържа като Силвена

# 813
  • София
Как отрудена жена, нали я представиха като някакъв мениджър. Grinning

# 814
Да бе да,приемаше поръчки за Ейвън,явно е от тези по-нагоре,но чак пък мениджър... Grinning
От Костинброд е жената,мъжа май от Перник.

# 815
  • София
Any, изобщо не й разбрах какво говореше по телефона. Представиха я като мениджър, но явно малко й предОбриха професионалната визитка.

# 816
Е то няма база за сравнение със Силвена Роу живяла в Дубай и отрудена (поне така изглежда) жена от някое си забутано село. Забравих от къде казаха,че са ,но със сигурност не е имала голяма възможност да се поддържа като Силвена
Аз нямах предвид поддържана и ефектна на външен вид, а интересни като личности. Миналата година възрастната двойка и тя такава, средностатистическа и отрудена - типичният мъж, и жена му, която му угажда. Но може пък и да ни изненадат сега.

Тази снощната останах с впечатление, че работи към някакъв онлайн магазин за козметика. Но може и към Ейвън да е.

# 817
Any, изобщо не й разбрах какво говореше по телефона. Представиха я като мениджър, но явно малко й предОбриха професионалната визитка.
Не малко,а доста. Grinning Понеже ходя в пощата често и виждам кашоните от Ейвън,та тя снощи уж говореше с някой и пита в пощата ли да я прати или до вкъщи. За това така реших,може и друга фирма да е. Но определено не е много мениджърско... Joy

# 818
Има хора на по 50-55 с млад дух,запазени и т.н. но според мен такива не ходят по подобни формати. В тях влизат  обикновени хора,за които е нещо много уау да те дават по ТВ. Имам близка семейна двойка на тази възраст,мъжът е по-здраво стъпил на земята. Жената обаче е много щура, редовно е с шантава лилава или зелена прическа ,поддържа се по салони и наистина младее за годините си. Когато реши ,че иска приключение си хваща мъжа и тръгва да обикаля по света. Предполагам и пари да им дават няма да отидат в подобно предаване,защото живота им е достатъчно интересен и без да се излагат по телевизора Grinning

# 819
  • Велико Търново

# 820
Имам си фаворити.Търновци ме грабнаха ❤️

# 821
  • София
Много ми е женствено якето на Емо. 🤣

# 822
По лошо обличат само джуджето от "питахме сто човека"!Бялото палто с папионка,мога да му го простя,но това "Мили мой",не,не и не!

# 823
Добре че тази Ася даде своя принос в предизвикателствата.

# 824
  • София
Определено новите двойки ми харесват повече.

Общи условия

Активация на акаунт