🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 347
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Звучи ми като "Вкусът на историите" на Мон дьо. Това си е светско предаване без бюджет. Едва ли ще го гледам, не звучи интересно.

# 166
  • Разпиляна във въображението
А на мен ми прилича на предаване на Лорейн Паскал, където хора, които не готвят, под нейно ръководство приготвят меню, с което изненадват любимите си хора.

Със сигурност ще хвърля око, защото обичам предавания за готвене, но Мастърът ще ми липсва.

# 167
  • София
О, да, да, няма да е като това по Нова, но ми изглежда сходно, а го представят като нещо, както Рпу казва, УАУ.
В канала на Тото има поредица - На котлон, в която готвят "известни" и разказват истории. Бях гледала там Иво Аръков и Андреа Банда Банда, тя много се изложи, не спря да говори глупости.

# 168
Наскоро гледах серия от "Щипка сол със Силвена Роу" и там пак известни готвеха под зоркото й око. Та... нищо ново, четейки анонса.

# 169
# 170
  • Испания
Очаквано ниска присъда. Това е подигравка.

Той е сключил споразумение с Прокуратурата

Затвор за известния готвач Андре Токев, който през ноември бе хванат да шофира пиян колата си, останала само по джанти. Той е сключил споразумение с Прокуратурата, съобщават от Софийския районен съд. Така Токев получава 7 месеца ефективно наказание.

Той обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три. Шеф Токев обаче няма да бъде в затвора 10 месеца, а за по-малко, защото трябва да бъде приспаднато времето, което той прекара под домашен арест - повече от 2 месеца, считано от 11 ноември.

Освен това, готвачът остава и без книжка за година и половина. Наложена му е и глоба от 450 лв. в полза на държавата. Шеф готвачът ще трябва да плати и разноските по делото срещу него, които възлизат на 553 лв.

# 171
Лелеееееее каква подигравка, макар и очаквана. Сумата, която трябва да плати е горе долу една минимална заплата, сигурно джобните му са повече. Но очевидно дори не е това проблемът......

Чух и мнението на Манчев, който отново повтори, че било единичен случай. Направо наглост. Не знам може ли нещо да се каже повече по темата, дори когато има гласност отново НИЩО. Очевидно остава само да си пожелаем да не сме му на пътя!

# 172
  • Пловдив
Поел е отговорност, ще лежи и ефективно. Какво искате повече, че жадните душици да се задоволят? Да го убият с камъни? Да го обесят за назидание ? Не е убил човек, нито е наркодилър, които даже не влизат в затвора. Достатъчна е ефективната присъда. Нека му се даде възможност да се поправи. Аз му пожелавам успех и да е силен ! Дано успее да се надигне над омразата.

# 173
Какво ще рече, че е сключил споразумение с Прокуратурата?

# 174
  • София
Че се признава за виновен. Така намалява присъдата си, но и техните усилия за доказване на виновност.

# 175
# 176
Благодаря, не го знаех това, мислех, че е нещо специално за него!

# 177
  • Испания
Не, не. Има такава практика.

# 178
Искаме хората да спрат да карат пияни отново и отново. Много ли е? Явно да, щом не спират. Можеха да му отнемат книжката до живот или да го задължат да мине терапия за алкохолизъм.

Изобщо не вярвам да си излежи присъдата.

# 179
  • София
T.Valcheva, то затворът е като програма за алкохолизъм е, ако се спазват правилата, не би трябвало да има алкохол вътре. Имат и беседи.

А понеже имам познат, който беше хванат с алкохол, доста по-малко и беше само с подпис, но пак ходи на срещи с инспектор и са  му показвали кадри от катастрофи и защо трябва да се спре да се пие и шофира. Така че затворът не изключва тези неща.

Аз също смятам, че при споразумение, 10 месеца в затвор не са малко, то най-вече удря по самочувствие, реноме, загуба на работа. Идеята е човек да се поправи.

Общи условия

Активация на акаунт