🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 341
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, Blush

Знаете ли от къде може да се намери малко повече информация за първоначалния кастинг, как преминава или някой, ако има личен опит?

# 196
Най-първата цедка не е пред познатите ни шефове. Приготвяш си вкъщи нещото, носиш си съдове и презентираш в деня, който ти дават. Не се снима тази част.

# 197
  • София
Шеф Михалчев обяви във Фейсбук, че няма повече да бъде част от журито в новия сезон на МастърШеф.
Жалко!

# 198
Наистина жалко. Може да върнат Лео Бианки. Пък и доста шефс има вече...

# 199
Ахаха, дистанцираха се от пияницата. Joy
Отиде им шоуто. Андре, Андре, ще трябва да те съдят и за пропуснати ползи. Ама едва ли ще имат успех. Съжалението ти не ги топли, пич. Веригата в действие.

# 200
Толкова го харесвах шеф Михалчев, най-любимият ми! Може би ще сменят и тримата шефове? 

# 201
  • Пловдив
Толкова го харесвах шеф Михалчев, най-любимият ми! Може би ще сменят и тримата шефове? 

Вероятно Михалчев и Токев ще сменят . Русата амбиция ще си стои ,мисля. Еее, много жалко. Много го харесвах ,и него, и Токев. Не виждам кой ще ги замести пълноценно, а Ангелов, Токев и Михалчев за мен ще си останат еталон за жури на МШ у нас.

# 202
  • addicted
О, колко жалко Sad Харесвах него най-много от тримата.

# 203
Ако Токев няма да участва, не виждам Михалчев защо ще се дистанцира.

# 204
  • Разпиляна във въображението
На мен постът на Михалчев ми звучи сърдито. Жалко, дано се намерят достойни заместници. Братът на Карамазов?

# 205
  • София
На мен постът на Михалчев ми звучи сърдито. Жалко, дано се намерят достойни заместници. Братът на Карамазов?

Той е сладкар, не знам дали става

# 206
А може би човекът има лимит и достойнство, гледайки посредствеността в последния сезон, с напъните да се канят и "избират" инфлуенсъри за рейтинг.

# 207
Андре Токев с интервю пред Карбовски от затвора

https://www.youtube.com/watch?v=2pz-Wr4MQ2Q

# 208
Лек offtopic, пуснаха една денонощна готварска телевизия "Хайде в кухнята". Може да се гледа свободно  онлайн тук (най-долу в списъка). Засега е в мрежата на Поларис медия, за други не знам. Може ли някой да даде обратна връзка дали в чужбина се виждат тези телевизии от сайта?
Скрит текст:
Аз съм към Виваком, спрях ни "Перец", преди време, но пуснаха "24 kitchen", "Food channel", сръбската "Kitchen TV" и отскоро българската "Salt & Pepper"

# 209

Общи условия

Активация на акаунт