🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 135
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз знам, че сезона е заснет вече, но кога ще се излъчи не мога да кажа все още. Ще се опитам да науча.

# 271
А кои ще са в журито, има ли инфо?

# 272
  • Варна
А кои ще са в журито, има ли инфо?

Нахалствам и питам постоянно, обаче мълчи гадта мръсна, нали имат договор 😁😁

# 273
  • Разпиляна във въображението
И с право мълчи. иначе бг-мама отново ще даде материал на вестниците Simple Smile

# 274
  • Варна
И тук всичко е по сценарий и бутат, който им харесва.
Както в ХК гасят котлони, така и тук.

# 275
  • София
Ами предаването вече го няма.

# 276
  • Варна
Ами предаването вече го няма.

Не вярвам да снимат на акере. Ще има, но не знам кога ще го излъчат. Шефовете  са неизвестни.

# 277
  • София
Може ли малко повече да споделиш? Кастингите ли снимат или епизоди и какво означава, че шефовете са незивстни - още не са се появили /ако е на ниво кастинг/ или не сме ги чували като имена?

# 278
  • Варна
Може ли малко повече да споделиш? Кастингите ли снимат или епизоди и какво означава, че шефовете са незивстни - още не са се появили /ако е на ниво кастинг/ или не сме ги чували като имена?

Моят познат не е успял да влезе в последните избрани.
Правили са патешко магре с някакви сосове. Момчето, което е било до него, се е познавало със всички, су шефове, шефове и прочие. Моят познат се е упражнявал вкъщи и патешкото с всичките му сосове го е правил за 28 минути, всички компоненти от ястието, което е правил, е трябвало да минат през огън, обясняваше ми, че боровинковия сос го е правил от вино, боровинки и не знам какво още. Момчето до него е правил същото, само че с готови сосове. Избрали са момчето с готовите сосове, а уж толерират ,когато влагаш повече старание и приготвяш всичко на място. На моя познат буквално са му изключили котлоните, били индукционни и там, където има дисплей с градусите е имало залепено черно тиксо. Опитал се е да го отлепи, но са му направили забележка.
Шефовете не са известни или поне на него не са.
С две думи цирк.

# 279
  • София
Скрит текст:

Правили са патешко магре с някакви сосове. Момчето, което е било до него, се е познавало със всички, су шефове, шефове и прочие. Моят познат се е упражнявал вкъщи и патешкото с всичките му сосове го е правил за 28 минути, всички компоненти от ястието, което е правил, е трябвало да минат през огън, обясняваше ми, че боровинковия сос го е правил от вино, боровинки и не знам какво още. Момчето до него е правил същото, само че с готови сосове. Избрали са момчето с готовите сосове, а уж толерират ,когато влагаш повече старание и приготвяш всичко на място. На моя познат буквално са му изключили котлоните, били индукционни и там, където има дисплей с градусите е имало залепено черно тиксо. Опитал се е да го отлепи, но са му направили забележка.
С две думи цирк.
Ами то и загова го няма предаването. Явно са решили, че не става.

# 280
  • Варна
Скрит текст:

С две думи цирк.
Ами то и загова го няма предаването. Явно са решили, че не става.

Е,не виждам логика да си направиш всички компоненти и да не те изберат, а да предпочетат патешкото с готовите сосове. Освен това е поредното риалити с нагласени кандидати.
Същото е и в Хелс Китчън, Сървайвър, Игри на волята, Ергенът, Фермата. Буламачи.
Но според мен ще има Мастър Шеф, защо иначе ще снимат? Карали са ги да си избират чинии и ако на тях не им харесва им давали по тяхно усмотрение.

# 281
  • Mediterraneo
Кога изобщо обявиха кастинг?!

# 282
  • София
Кога изобщо обявиха кастинг?!
Още миналата година го правиха.

# 283
# 284
Хаха, много ме кефи. Мерси Simple Smile

p.s. Намерих го цялото

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 14:03 от diziler