🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 031
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.София
Харесвам предаването и ще го гледам. Има някакво напрежение в новото жури, но е нормално според мен. Знаят, че ще бъдат сравнявани с предишните шефове и трябва да се докажат във формата.

# 331
Помислих си,че това е Валерия от Ергенът 🤣🤣

# 332
Кустев ще се изявява на големия шеф, още повече, че са го сложили в средата. Гледа от високо и се прави на строг

# 333
  • Сф
За мен проблемът с това жури е, че им липсва класа. Шефовете Токев, Михалчев, Ангелов и Роу седяха много по-достоверно на екрана и със сигурност вдъхваха респект. Тези тримцата са ми, като от кварталната пицария.
Точно. Не излъчват никакъв авторитет. И изказа им един детски . Липсва ми шеф Михалчев.
Участниците не ме кефят нещо..а бабата. ..пред всеки блок има по една такава, излишна ми е. Другата с тиквичките поне беше забавна

# 334
  • на село
Момичето, което взе престилката ми прилича на Сандра Бълок Grinning

# 335
Журито ми харесва  - много добре се справя. Изненада ме приятно, дори и Кустев. Simple Smile
Силвена ми простееше много, така че ще им стискам палци.

# 336
Доста слаби кандидати като за пилотен епизод - определено очаквах повече.
Новото жури ми е симпатично. Радвам се, че Силвена Роу я няма - голяма простакеса ми е на мен и ме дразнеше откровено с глупостите, които не спираше да ръси.

# 337
  • на село
Таралежков вече ми е любимец, симпатяга е това момче Grinning

# 338
Едно от любимите ми предавания беше преди години и няма как да не му дам шанс и сега. За журито мисля, че е нормално в началото да са по-сковани и тепърва да се сработят. Излишно е да ги сравняваме с предишните, би било най-добре те да си изградят свой стил, а не да копират. Да, малко стоят все едно нямат авторитет, но това също е нормално, за широката публика не са толкова известни. Но за мен големият проблем си остават участниците. Първите 3-4 сезона бяха много силни. Като човек който обича да готви се вдъхновявах да ги гледам, то бяха многокомпонентни ястия, изискани презентации, оригинални техники, нечувани продукти, конкуренцията беше жестока. А днес какво видях. Ястия с по 2 - 3 компонента, пълна липса на техники и вкус, изключително слаби участници. Еклери със сос, гъби с булгур, целувка с малини... И изпълнението на повечето беше зле. Дано се окаже че в следващите епизоди има по-впечатляващи участници. Надявах се след тази пауза на предаването, сега да има доста по-надъхани участници с много умения, че последните сезони почти бях спряла да ги гледам заради безинтересните ястия които правеха.

# 339
Нещо като психиатрично шоу започва ...

# 340
  • София
В сравнение с пилотните епизоди на миналите Мастършефове, този нещо не успя да ме грабне..Нещо му куцаше, в миналите имаше някаква еуфория...друго настроение и мноого силни заявки от участници. Сега беше едно вяло и отегчително, даже и шефовете ми се виждаха отегчени..Няма база за сравнение с предишните шефове, но тези може и да счупят гипса понатам...ша видим.

# 341
  • Sofia
Нареждам се и аз при вас.🤗

Изобщо не си спомням как беше в предните сезони,но ми се струва доста дълго в цели четири епизода да представят участниците.Ще сме забравили първите,докато представят последните.
Между другото,само два дни в седмицата ли ще го излъчват?
Иначе,за сега,журито /без Кустев/ ми харесва.😉
Надявам се в следващите епизоди на по-качествени кандидати.

# 342
  • Sunshine state
Някой има ли мерак да прави темите, понеже Смайлис не пише повече.
И аз не го харесвам от Фермата. Пък после като качваше снимки как си прекарва на морето, докато събираше пари за операция на майка си, съвсем ми опротивя.
Сериозно ли? 🙄 Ох, много кофти ми стана.
Гледам го иначе, но към Кустев съм с резерви и аз от Фермата..Има нещо
променено в дикцията му, странен ми е.
Другите двама водещи ги харесвам.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 03:19 от Pupitka

# 343
И аз се нареждам тук.😁 Най- любимият кулинарен  формат , отдавна го чакам.
Новото жури ми е интересно. Не могат да се мерят с Михалчев, но то май няма хора в България , които могат.😁
Сарафов още не мога да го преценя , Кустев леко ме дразни, но пък Таралежков е готин.
Хареса ми , че участниците бяха групирани по теми и се получи нещо като мини състезания.
Бабата съм  я гледала и преди , ако не се лъжа май във Фермата се представи с банатски рецепти. Имам бегъл спомен , че много и харесаха  гозбите. Ако научи как да презентира  и готви вкусно може и да има шанс. Радка  как  спечели. 😁 Малко ме съмнява , ама пък заслужава шанс да покаже автентични рецепти. Поне опит не и липсва.😁
Перничаните също ми харесаха. И аз като Сарафов съм МрЪвояд 😁 и затова винаги когато готвят месо ми изглежда най- апетитно.🤪
Сладкото не ми е страст, но пък харесах майките с хрупкавите десерти. Определено тази Лидия ми е интересен персонаж и се радвам , че и дадоха втори шанс.
Певицата беше забавна , щеше да е придобивка за формата, ако можеше да готви.Но,  уви !😁
И цветарката ми изглеждаше добро попадение и жалко, че не можа да си изпълни добре рецептата. Изглеждаше цветово добре и  идеята звучеше вкусно . Амааа такъв и бил късмета.
Ще видим нататък какви други образци ще има. Чакам с нетърпение.🙂

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 04:37 от Joy 05

# 344
  • София
Журито ми харесва, по-различно е. Участничките са доста слаби, но това е само началото. Госпожица та, която се яви с короната 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт