🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 362
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
Разбира се, че не е достатъчно, а и трябва да имат и качества на водещи. Примерно в турския Мастершеф си има отделен ВОДЕЩ, който стои до тримата шеф готвачи. Не помня дали и в испанския Мастършеф не беше така. При нас няма такова нещо, тоест тримата шефове са и нещо като водещи. Севдето хич не я виждам в тази роля.

# 226
Не знам дали някой тук гледа Ергенът, аз го погледнах, когато разбрах че Виктория участва.... и се потресох. В Мастършеф тя беше лигава, но беше сладка, беше изключително мила .... не мога да повярвам, че в ергенът е толкова злобна кучка, отвратително е, непоносимо за слушане и гледане. Всичко винаги ли е такъв сценарий и участниците по-добри от истински актьори, че толкова бързо сменят персонажа и ролите, които изпълняват?  Или просто Виктория е рядка порода злобно същество, което с хитрост и цинизъм си преправя път в живота? Понеже дори само от рекламите, които чувам се потрисам от нея специално.

# 227
  • София
Целеустремена е и си гони известността. Много хора, които я следяхме отпреди Мастършеф, ви казвахме разни неща, но повечето не вярваха.
Дали е толкова злобна не знам, но със сигурност се нагажда спрямо средата и не мисля, че има много скрупули. Псува и хората на лични съобщения.
В Мастършеф тя влезе без да може да готви и без да има интерес към готвенето, сега след предаването каза, че въобще не искала повече да готви и си прави само сирниките.

Впрочем в момента е в ново онлайн риалити, Къщата на инфлуенсърите или нещо от този род ще е. Мисля, че и Ева ще участва. Ще го излъчват в ютюб.

# 228
Целеустремена е и си гони известността. Много хора, които я следяхме отпреди Мастършеф, ви казвахме разни неща, но повечето не вярваха.
Дали е толкова злобна не знам, но със сигурност се нагажда спрямо средата и не мисля, че има много скрупули. Псува и хората на лични съобщения.
В Мастършеф тя влезе без да може да готви и без да има интерес към готвенето, сега след предаването каза, че въобще не искала повече да готви и си прави само сирниките.

Впрочем в момента е в ново онлайн риалити, Къщата на инфлуенсърите или нещо от този род ще е. Мисля, че и Ева ще участва. Ще го излъчват в ютюб.
Пълен потрес!

# 229
Ужас наистина. Щом взеха да си говорят с Дениз коя какви подаръци получавала, и тя си се похвали, че получавала автомобил.. и всякакви неща за много хиляди ... Сега в прав текст си каза, че иска подарък .. някакъв часовник (Ролекс или Тиссот, не разбрах, понеже слагат цензура, да няма реклама)... Материално момиче. А колко е ниска общата й култура, да не говорим.

# 230
Ролекс иска истерично. Получи обаче обикновена рокля. Не се зарадва.

# 231
  • Варна
Кой каквото заслужава.

# 232
  • София
Добре де, тази жена не се ли притеснява, че като се излага така по телевизията, после нито един свестен мъж няма да я иска.

# 233
  • Варна
Добре де, тази жена не се ли притеснява, че като се излага така по телевизията, после нито един свестен мъж няма да я иска.

Очевидно има заблудени.

# 234
хахаха абе точно обратното е, ама това е друга тема. Тя Вики даже май е обвързана, както и самият ерген в живота май е обвързан. Мен ме дразни не това с подаръците, а злобата между жените и обидите, нетърпимо за общуване и ако трябва да работиш с такъв човек или да е някъде в обкръжението ти. Не харесвам жени, които са злобарки и лицемерки, а като се появи мъж му се умилкват и се правят на много мили и добрички.

# 235
  • Mediterraneo
Аз сладка и мила Виктория в МШ не видях. Същата дребна и злобна душичка, лигла и инфантилна си беше и в кулинарното състезание.

# 236
  • Варна
А снощи в "Ергенът" не можа един морков да пасира, а стека го изтърва и беше жилав.

# 237
Ново промо на Мастършеф за идния сезон https://www.facebook.com/bgMasterChef/videos/698003357988101

# 238
Дано няма инфлуенсъри в новия сезон. А злобарката Виктория да я връщат в Матушка.

# 239
От рускоезичното ТЛС:  MasterChef USA 5

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 00:02 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт