Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?
Браво на вас!!! Аз очевидно няма да мога да насмогна с четенето и затова направо се захващам с писане!!!
Когато отидох на доктор миналата седмица, ми изписаха антибиотик (естествено... то може ли да не те натъпчат с хапове) спрейове за нос, хапче за това, хапче за онова, но аз от рецептата не купих абсолютно нищо... Реших, че няма да си тровя бебето, а и по принцип винаги преценявам сама дали да пия антибиотика, който ми изписват или не. Докторите ти шибват антибиотик за щяло и нещяло...
!
. Била съм там всяко лято в продължение на около 6 година, в станцията на военните. Има страхотни кръчмета, механички, а природата е прекрасна. Дано ви е хубаво времето, че там е само за разходки.
- много съм концентрирана.
Иначе отдавна не ми се беше случвало, бях си в супер кондиция.
Това в кръга на шегата, но като цяло се чувствам добре, не мога да се оплача.
Все едно аз съм го писала за себе си
,
За 20 г.с. и 1 ден съм с малко малък корем, ама всичко ще си дойде на мястото. И най- интересното е, че коремът ми стои долу и не иска да се качва нагоре - например като при манго.