През МАРТ бебенце у нас ще плаче- девойка ли ще е или юначе?

• 12 413
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен за тази седмица  bouquet
И аз имам чувството, че корема ми с дни расте.Не мога да го крия, а и не искам.Да ви се оплача и аз за болежките.Вчера като ме сряза кръста както си бях на мивката - УЖАС!Не мога да мръдна.Държах една тава/празна/ и я изтървах.Едвам се затътрих до леглото.Около час и половина ме държа.Целия гръб ме болеше.А и едното ми око се е надуло нещо от вчера.И днес пак.
Гледам, че сте обсъждала въпроса със зодиите.Ами да ви кажа всичко си е до характер.С моя мъж сме комбинация между овен и скорпион/2-те зодии с най-много отрицателни черти в зодиаците  Laughing/, а смея да твърдя, че се разбираме страхотно.Синчето ми е зодия Близнаци, но понеже той много обича животните и сам реши, че е Козирог  Joy и като го питаш това казва.Преди две години реши,че иска сестричка зодия Риби и като разбрах, че съм бременна викам на моя мъж"Абе зодията я докарахме, ама за сестричката не знам".Е, май не сме могли. Laughing

# 181
Според мен хората от зодия риби са невероятни.И баща ми,и мъжа ми са тази зодия и не можах да повярвам когато разбрах че живот и здраве и бебе ще е като тях.Представителите на рибите са нежни,мили и всеотдайни.Пък и аз се разбирам перфектно с тях.

# 182
И моят мъж е риба, аз затова се шегувам, че искам овне, че ще ми станат много рибките Simple Smile Той пък ми отговаря на шегата "Като го родиш овне, сама ще си го гледаш"  Joy (моят термин е на 22.03., така че съм точно на границата). Иначе мисля, че всяка зодия има своите положителни черти и освен това характерът определено не зависи толкова (или поне не само) от зодията.

# 183
Цитат
С моя мъж сме комбинация между овен и скорпион

И ние така Party

# 184
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хей, и моят малчо цял ден гимнастики прави. За пръв път толкова продължително време го усещам. Страхотно е Crazy. Мина ми и хрема и всичко...цял ден съм в готино настроение. Преди седмица и нещо бях усетила някакво потупване отвътре, но не бях сигурна, но сега определено знам, че е бебето. Чак се плаша как ще си съжителстваме, ако така шава до края...то ще става и по-силно, а предполагам и не толкова приятно към 8-9 месец?! Blush

И нашият тати  е  Риби Whistling. Хем ми се иска овне да се роди, че да се разбираме, защото и аз съм огнена зодия (стрелец), хем пък ми се иска да е рибка, че да ми е нежничък и гальовен мъж.

# 185
Муцунка, и аз съм стрелец (08.12), а пък мъжът ми е риба (27.02), както споменх по-горе, като гледам и децата ще си ги раждаме заедно  Laughing
И какво, вече май всички усещате бебоците, само аз - не  Confused Любимия ме успокоява, че бебока ме обичал и затова не ме рита, за да не ме тормози  Sunglasses

# 186
Муцунка, и аз съм стрелец (08.12), а пък мъжът ми е риба (27.02), както споменх по-горе, като гледам и децата ще си ги раждаме заедно  Laughing
И какво, вече май всички усещате бебоците, само аз - не  Confused Любимия ме успокоява, че бебока ме обичал и затова не ме рита, за да не ме тормози  Sunglasses
ами ,аз го усещам ,ама не много често пък ми е второ бебче,знам ли или аз не се усещам или е много спокойно

# 187
Tanya, и аз съм "ЗА" лекциите. Макар и скорошна мама винаги ще ми е полезно да чуя нещо ново. Мисля, че не съм ви казвала, но в болницата, в която раждах беше задължително да отида на курс преди да ме изпишат с бебето. Той е само 1 час и се провежда сутрин и вечер. За нула време опресниха и показаха с кукла много неща. Сега, живот и здраве ще раждам пак там, така че пак ще го посетя. Чудя се дали да посетя и някоя лекция на "9 месеца", докато съм в БГ. Някоя от вас ходила ли е? Не знам дали са интересни...

За шофирането аз 1я път се закарах до болницата  Embarassed Карам много и не обичам да ме возят и понеже макар и с 4см разкритие се чувствах чудесно предпочетох сама да карам  Laughing Преди това карах всеки ден. Не ми ли опре шкембето във волана от колата не слизам  Laughing

Аз също бях много болна и се излекувах с бабини лекове и съвсем малко Колдрекс. Желая и на вас скорошно оздравяване!

На дрехите за бременни съм станала направо маниачка... вече си имам 3 нови чифта дънки, дънкена пола и 4 блузи, имам и 4-5 панталона и още толкова блузи от 1я път. Скоро ще ходя за по-дебели бремелински дрехи, защото знам че в БГ ще е студено, а аз не съм бременяла посред зима досега.

За зодиите нашето ще е Риби. Чесно казано нямам много впе4атления от тази зодия. Винаги съм искала момченце Лъв, но не сме се съобразявали с това  Simple Smile

Ритането на бебко вечер преди сън взе много да ме тормози Sad Като легна и по 1 час рита силно и не мога да заспя. А след цял ден бягане след Алек... #Crazy

# 188
Муцуна малката Гера е страхотна  Heart Eyes Сега я видях в албумчето и се влюбих  Wink В къща ли живеете? Ще влиза ли при бебето? Ние имаме Неаполитански Мастиф и откакто малкия се роди, той милия е на терасата. Така ми е мъчно. Скоро се местим в къща и ще си живее спокойно животинчето- много е добричко  Laughing

А вие момичета гледате ли животни у дома? Освен кучето тук в щатите имаме и бял персийски котарак, а в новата къща ще имаме и риби. Аз обожавам животни. Решила съм бебчето като стане на 2 години да вземем и още едно куче- най-вероятно Мраморен Дог  newsm78

# 189
Здравейте, момичета!
Пиша за първи път и малко се притеснявам Embarassed
Но видях как имате същите проблеми, въпроси и вълнения като мен и се престраших и аз.
И аз бях малко болна миналата седмица и на Колдрекс-и и чайчета. И хремата още ме мъчи.
Няколко дни преди това си сложих противогрипна ваксина - мислите ли, че може да е било реакция от това?
Доктора каза, че не може. Знам ли... Иначе бебо рита Grinning Ходя си на работа и не ми тежи - напротив - сякаш сега гледам по друг начин на нещата - не се впрягам много-много като преди   Rolling Eyes  Вече повече се кефя на коремчето си, отколкото да се притеснявам и дори имам нов "бременен" панталон вече ...
Е, стига засега - лека нощ на всички!  Heart Eyes

# 190
Аз в нашата малка панелка предпочитам да нямам животни. Ако живеех в къща е друго, ама мечтиииии...
Виж рибки след време ще си взема, заканила съм се, а може и папагалчета, ако не ме е много жал да ги гледам в клетка.

За зодията рибки....незнам, това че мъжете били гальовни и грижовни...не съм много съгласна - имам си баща риби и зет риби...ми не ми приличат много на такива, обаче това което виждам със сигурност е че са много потайни като риби и много трудно си изказват чувствата....това донякъде си е тежко за другия. Освен това изобщо не са инициативни, все някой трябва да ги бута с остена. Това за мъжете.
Освен това четох че са много....податливи, влияят се лесно...та ако наистина е така....не ми много харесва на това нашето страшно време пълно с наркотици и секти, искам твърдо дете!  Grinning Шегувам се, дано никой не стига дотам  Praynig
Иначе рибите са добри когато не са лоши   Grinning

# 191
  • Пловдив Белащица
svetlan4o, добре дошла в отбора  Hug Ако искаш си кажи и термина да те впишем в списъка (и по желание годините, от къде си и кое по ред дете ти е).

За животните - имам една болонка на 15 години и едно коте космато на годинка. Не смятам да се разделям с тях, освен ако мацата нещо много се качва при бебо, тогава ще й мислим ново жилище, за сега си е у нас.

За рибите и аз не съм с много добри впечатления  Tired, макар аз да съм половин риба, но се смятам повече за овен. Родена съм на 21 март, мъжото е на 30-и март, термина ми е за 25-и Laughing. Да видим бебо за кой ще е най-подарък.

# 192
Моя термин е 6 март и сме твърдо риба. Не мога много да я разбера тази зодия, баща ми е риби и доста познати имам, от тях само един е инициативен, другите все трябва да ги буташ.Иначе аз съм водолей , татито стрелец, а баткото дева, та ставаме страшно семейство с представители на огнени, въздушни, земни и водни знаци

# 193
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
ЗДравейте! След като вчера споделих , че коремът ми е малък, то днес имам чувството че е пораснал двойно. Май вече е решил бързо да си наваксва месеците, че и без това ми намеквам, че ми е малък корема.

Тази нощ, както всяка друга, станах до тоалетна . И забелязах на лявата си гърда около зърното петно с диаметър 6 см. Имаше го и на тенеската отдолу , но не беше мокро. Предполагам е коластра, но може би от предната нощ и просто не съм забелязала. Вие какво мислите? newsm78

# 194
Дени, може би просто е изсъхнало докато станеш - а коластра ако е, много лесно се проличава по това, че е лепкаво..

Общи условия

Активация на акаунт