Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?

и като го питаш това казва.Преди две години реши,че иска сестричка зодия Риби и като разбрах, че съм бременна викам на моя мъж"Абе зодията я докарахме, ама за сестричката не знам".Е, май не сме могли.
Той пък ми отговаря на шегата "Като го родиш овне, сама ще си го гледаш" 
. Мина ми и хрема и всичко...цял ден съм в готино настроение. Преди седмица и нещо бях усетила някакво потупване отвътре, но не бях сигурна, но сега определено знам, че е бебето. Чак се плаша как ще си съжителстваме, ако така шава до края...то ще става и по-силно, а предполагам и не толкова приятно към 8-9 месец?! 
. Хем ми се иска овне да се роди, че да се разбираме, защото и аз съм огнена зодия (стрелец), хем пък ми се иска да е рибка, че да ми е нежничък и гальовен мъж.
Като легна и по 1 час рита силно и не мога да заспя. А след цял ден бягане след Алек...
Сега я видях в албумчето и се влюбих
В къща ли живеете? Ще влиза ли при бебето? Ние имаме Неаполитански Мастиф и откакто малкия се роди, той милия е на терасата. Така ми е мъчно. Скоро се местим в къща и ще си живее спокойно животинчето- много е добричко
Ходя си на работа и не ми тежи - напротив - сякаш сега гледам по друг начин на нещата - не се впрягам много-много като преди 
Ако искаш си кажи и термина да те впишем в списъка (и по желание годините, от къде си и кое по ред дете ти е).
, макар аз да съм половин риба, но се смятам повече за овен. Родена съм на 21 март, мъжото е на 30-и март, термина ми е за 25-и