🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 948
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Тя хубаво показа мъжа, да се направи на оборотна, че най-накрая и нея са я поискали, обаче не знам дали на мъжът си направи добра реклама. Сега като тръгнат клюките, че ѝ е шеф, че са я уредили да работи като ПР, че туй, че онуй...

# 181
  • София
Тя не е грозна жена. Просто супер неадекватно се държи.

# 182
Тя не е грозна жена. Просто супер неадекватно се държи.

Е, де. То там е проблемът. Грозен няма как да е никой, защото това е до вкус - за това не можем да спорим - заслужава или не заслужава любов.

Ама това държание и начин на мислене (щото то трябва да го мислиш, за да го кажеш/направиш) е отблъскващото при нея.

# 183
  • Испания
Толкова е способна, че е назначена не на една, а на две длъжности.

Тя работи като PR мениджър в центъра за рехабилитация от 10 юни 2019 г. От същата дата заема длъжността и в Резиденция за възрастни хора "Сердика".

Като гледам как се рекламира, не ми се мисли как си върши работата.

# 184
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Гери е красавица

Има много яки снимки

а също и някакви супер смешни

Тези снимки са от тази страница, която си е за звездни компромати. Няма една нормална снимка, с модерно излъчване. Всичките са като от ерата на комунизма Simple Smile

# 185
Проверих Simple Smile Според клюкарката Гугъл е на 36 г.
Какво да ви кажа, в тези среди, в които гя иска да бъде, това е преклонна възраст. Доколкото съм виждала, чувала и чела, много богатите мъже търсят или равни по пари и кариера жени, или младички моделки, като Велина, която уж на някакъв олигарх била "житейски партньор". Гери е доста попрезряла вече, тя затова така се съобразява с него, чесъна Wink и предано го гледа в очите.
Прочетох, че е имала вече един брак, с някакъв гръцки богаташ, който е завършил драматично със скандал.
Дано този път й се получи. Смешна ми е, глуповата ми е, не я харесвам, но пък е жена и й съчувствам. Всяка жена има право на лично щастие, семейство, деца.

Тя хубаво показа мъжа, да се направи на оборотна, че най-накрая и нея са я поискали, обаче не знам дали на мъжът си направи добра реклама. Сега като тръгнат клюките, че ѝ е шеф, че са я уредили да работи като ПР, че туй, че онуй...
Туй-онуй, ама не мисля, че е тази последователност. По-скоро от шефа е направила житейски партньор, не обрагтното Wink
Малко ми е смешно с този "житейски партньор". Явно да го нарече приятеля ми не й се иска, не звучи достатъчно успяло, а мъжа ми се притеснява да не го уплаши и да не избяга. Партньорън, де...

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 17:22 от птица

# 186
  • София
OMG, знаете ли на кой ми заприлича девойката, на Венета Райкова.

# 187
  • Испания

Не знам къде е видяла подкрепа и мили думи. Във ФБ не видях един пост, в който да пише нещо хубаво за нея.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 18:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 188
Скрит текст:

Не знам къде е видяла подкрепа и мили думи. Във ФБ не видях един пост, в който да пише нещо хубаво за нея.

То Чесънчо не я подкрепил с мили думи... колко вечери ѝ правил проблем, че се прибира яла чесън?! Laughing Кво остава за БЕДНИЯТ И ГЛУПАВ зрител?! Аз картофи с пиле никога не съм ял. И сладолед - също. Joy Тиквички съм мирисал само. Как ги показа, то едно разказване, едно милване, едно вдигане, едно поднасяне пред камерата... Joy

# 189
Като се замисля, това не е поведение на 36 годишна жена. Нещо ѝ хлопа...

# 190
  • Испания
Цитат
От  2020 г. е редовен докторант в катедра „Медии и обществени комуникации“ в УНСС под научното ръководство на проф. д. н. Любомир Стойков. Научните ѝ интереси са в сферата на секторния ПР и публичните комуникации в здравната сфера.

Девалвацията на академичните титли

Вчера научих от тв, че г-ца Гери Дончева е служителка на трудов договор в болница за рехабилитация Сердика. Позицията й е PR мениджър. Ваксинирала се с медиците. Качила клипове в мрежите Полюбопитствах за биографията й.

И занемях от последното, което видях за нея - докторант в УНСС.

Мислех, че след индивида Стойчев, титулуващ се доцент в СУ, сме стигнали дъното в девалвацията на академичните титли.

Е, не сме.

Боже, Боже!

# 191
За Оскар не се подскача толкова, Гери не е у ред, явно живее в свой собствен свят " стая с лилави стени"😁

# 192
Туй Гери е само с 4г по-голяма от мен... Аз мислех, че е поне към 40-те. Спели го за 3ти път, защото само ниски оценки дава... А претенции до небесата Angry

# 193
Не че помня много от предишните ѝ участия, но май не е печелила, защото беше с по-глуповати хора и те без проблем ѝ даваха ниски оценки, понеже е кофти човек. Попфолк певицата Емануела ми се върти в главата, някаква моделка и подобно ниво. Тук беше по-високо нивото и хората за пред камерите само се подхилкваха.

# 194
  • София
Туй Гери е само с 4г по-голяма от мен... Аз мислех, че е поне към 40-те. Спели го за 3ти път, защото само ниски оценки дава... А претенции до небесата Angry
И аз мислих, че около моя възраст 40+, но някой каза, че е само на 35. Да е жива и здрава и да се радва на тиквения  медал/плакет.

Общи условия

Активация на акаунт