🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 956
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не мисля, че на Ева и Венци им пука. Мис Каприз беше единствената пренавита.

# 166
  • Пловдив
На Ева и стана неприятно като чу нейният общ сбор и после на другите...нали пита как е като резултат и Венци и каза, че не е ок.

# 167
  • София
Може би, но ми се струва, че просто и беше досадно. Гледала съм я и в театрални постановки, но всеки път се хиля, като се сетя за Буциии 🤣.

# 168
Дали са толкова честолюбиви наистина и верно им дреме на кое място са, и ще вземат ли някаква ламарина в черна кутия за това си участие!? Не са ли го гледали преди да се съгласят да готвят в това шоО? Егати! 🤔 100% имат хонорар. Ми взимай си го, хапни си и майната им на измислените оценки. Странни хора...

# 169
  • София
Нямам идея дали имат хонорар, по-скоро не. Ева добре си рекламира школата, Венци политическата кариера, Краси напомни за себе си. Реално само "печелившата" си направи анти реклама.

# 170
Е, то това чудо където и да се появи, с подобно държание никога няма да си направи реклама. Аз не помня появяването ѝ някъде да е предизвикало положителен, както примерно този отрицателен сега, фурор.

# 171
Положителен, отрицателен, няма значение Simple Smile Не случайно казват, че няма лоша реклама, важното е да ни видят, чуят и обсъждат! Я колко я обсъждаме тази седмица Wink

# 172
  • София
По принцип е така, но специално в нейният случай не и се получи. Повечето още в понеделник ще сме я забравили.

# 173
Първите дни си мислех, че няма как да има мъж до Гери. Като разбрах, че има, си представих, как тя му рецитира - Заради малкото/голямото достойнство, заради това, че на мен не ми хареса...ти давам 5 точки. Обаче като видях мъжа й,  разбрах, че тя просто не може вкъщи да си каже доволна ли е, не е ли и си го избива на другите.

# 174
  • София
Мъжът и ми се стори симпатичен и доста притеснен. Познавам баща му.

# 175
Мъжът й може да е чудесен, тя е все недоволна.

# 176
Тия легенди с "няма лоша реклама" ги забрави. То ако всичко - и фурор, и излагация водеше до прогрес... ехе... хората нямаше да се опитват да правят добро впечатление. А нали знаеш - няма два пъти първо впечатление. Та тази конкретно и за пръв път да я гледа човек, шанс няма тя. И никой не и е виновен за смахнатия характер.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 17:27 от Анонимен

# 177
За мъжа, тя май специално държеше да ни го покаже. На нас ли, на някой друг ли... Отделно и със стандарт да се изфука Wink
Колко е годишна тази жена?

# 178
  • София
Птица, на мен на над 40 ми изглежда, но е със супер инфалтилно поведение.

# 179
  • Испания
В статията за ваксинирането ѝ пишеше, че е на 35 г. https://www.bg-mamma.com/?topic=1348301.msg43058959#msg43058959

Общи условия

Активация на акаунт