🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 508
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
На трътките не махна онова стърчащото,което се маха 😁

“Впечатлиха” ме подредените тапи 🤔
И аз ги събирам/нз защо/,но са ми в безпорядък 🤨

# 151
  • София
Тъкмо си мислех, че само аз съм забелязала перата и трътките 🤣.

# 152
Айде сега и вие, на френските петлета не се махат, френски са пък, допълват картинката.

# 153
За Гери Дончева вече всичко сте написали. "Ескарго"-то ще изкоментирам аз. Това не е рецепта или ястие, а чисто и просто означава "охлюви" на френски. Няма причина в българска реч да се замества думата "охлюви" с френската. И охлюви обичам и френски говоря, но на български си ги наричам с българската дума. Хората, които злоупотребяват с чуждиците без нужда, просто имат ниска езикова култура.
Хващам се на бас, че тя не знае, че escargot е охлюв! 😂 Сигурна съм, че си мисли, че ескарго е някакво засукано ястие от охлюви, което е само за отбрани персони с изтънчено небце. След като какво беше там и миришело на гастарбайтери... Явява ми се нещо като съмтаймс люн, съмтаймс уин или като знае какво е, само тя си знае какво е.
Ох, търкалям се! 😆😆😆
А! И тя в първия или втория епизод на тяхната седмица когато получи просветление за охлювите, каза: ето, сега се сетих какво ще им приготвя - охлюви ескарго", което на нея ѝ звучи като торта" Павлова". Пък то ни било баш така... 🤪

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 15:48 от Анонимен

# 154
Тъкмо си мислех, че само аз съм забелязала перата и трътките 🤣.

Точно два пъти ни ги показаха в кадър! Аз измрънках на моя Петел, че Гергана, ако беше истински перфекционист щеше да нахлузи ръкавици и с пинсета да ги оскубе!! Disappointed Smiley

Но това да не сложна работа като да срежеш найлоновото пликче и да изсипеш готовите охлюви в тавата.

# 155
  • София
Вкусни са тези охлюви. Аз обичам, но никога не бих "брала". Хубаво е, че ги продават.
Кои са другата седмица? Само за Таня Буруджиева май чух.

# 156
За Гери Дончева вече всичко сте написали. "Ескарго"-то ще изкоментирам аз. Това не е рецепта или ястие, а чисто и просто означава "охлюви" на френски. Няма причина в българска реч да се замества думата "охлюви" с френската. И охлюви обичам и френски говоря, но на български си ги наричам с българската дума. Хората, които злоупотребяват с чуждиците без нужда, просто имат ниска езикова култура.
Хващам се на бас, че тя не знае, че escargot е охлюв! 😂 Сигурна съм, че си мисли, че ескарго е някакво засукано ястие от охлюви, което е само за отбрани персони с изтънчено небце. След като какво беше там и миришело на гастарбайтери... Явява ми се нещо като съмтаймс люн, съмтаймс уин или като знае какво е, само тя си знае какво е.
Ох, търкалям се! 😆😆😆
А! И тя в първия или втория епизод на тяхната седмица когато получи просветление за охлювите, каза: ето, сега се сетих какво ще им приготвя - охлюви ескарго", което звучи като торта" Павлова". Пък то ни било баш така... 🤪

Геритуу бърка ескарго и карго, едва ли знае що значи.
Ще гледам следващата седмица, особено ми е интересен Илиян Пипин как се е развил, защото много дуднат, че са станали родители на породени момчета, явно са само те в страната.
Миналия път участва с приятелката си Албена и сготвиха много хубави неща, беше с бохемски дух.

# 157
Скрит текст:
Вкусни са тези охлюви. Аз обичам, но никога не бих "брала". Хубаво е, че ги продават.

Кои са другата седмица? Само за Таня Буруджиева май чух.
Следващите участници са Илиян Любомиров, Василена Гръбчева, Александър Пелев, Буруджиева, К.Тодорова.

# 158
  • София
Интересно ще е май. Забавлявам се с шоуто, въпреки изцепките.

# 159
Ще гледам следващата седмица, особено ми е интересен Илиян Пипин как се е развил, защото много дуднат, че са станали родители на породени момчета, явно са само те в страната.
Миналия път участва с приятелката си Албена и сготвиха много хубави неща, беше с бохемски дух.
Миналия път се потресох! Добре че се осъзна.
Каквото и да си говорим, не е лесно да гледаш породени, хеле пък момчета. Ще ти е лесно само, ако някой ти ги гледа, а ти им се радваш, ама не ми се струва да им е такъв стандарта на семейството.

# 160
  • София
Ох, търкалям се! 😆😆😆
А! И тя в първия или втория епизод на тяхната седмица когато получи просветление за охлювите, каза: ето, сега се сетих какво ще им приготвя - охлюви ескарго", което звучи като торта" Павлова". Пък то ни било баш така... 🤪
Българско меню с френски названия и хоп, елегантна и изискана вечеря,според Манчо.

# 161
Еее, не е българско менюто. Наистина е френско, само дето тя, в желанието си да ни зашемети, го представи като нещо невиждано и нечувано, а то не е. Обикновена френска кухня, неща, които хората наистина си готвят редовно, защото си го имат във всеки магазин - салата, сирене, картофи, пиле, охлювчета. Просто проблемът не е в храната, проблемът е в жената 😎

# 162
От 10.02.2016  домакиня   Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:20c947b190  
И пореееееден номер с намаляването на оценкитееееее, щото е първ вечееееер    Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:3b9f5cc643

Иииии оценката на Джино Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:f8c7b79d31

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 15:10 от Трънка Бодливкова

# 163
И мъжът ми се зачуди защо ги нарича охлюви Ескарго, като това значи охлюв. И аз ги обичам, яла съм у нас и в Париж, все са ми вкусни. Вечерята й не изискваше усилия и не беше нищо ауа. И аз харесах повече Венци...

# 164
  • ENGLAND
Не мога да си представя Ева, Венци и Краси като гледат готовото предаване какво им е. Дадоха на всички по 10 точки, а мис каприз ги поряза яко. А и в това се намеси и Манчо. Сигурна съм, че повече няма да участват в това предаване. Излагация голяма на на двамата "герои".

Общи условия

Активация на акаунт