🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 875
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Джаста, тя затова работи в болница - да бъде обгрижвана 😂

# 136
  • Sofia
В коя болница е?
На тази на партньорът ли?

Не успях да изчета всичко написано...
Споменато ли е за работата ѝ със Стивън Сегал? Била му ПР или нещо подобно....
Беше смешно,как я накарал да му масажира краката и тя избягала 🤣

# 137
За мен това си беше платена PR кампания. Гергана си е платила да я направят победител, само че толкова и е и PR акъла, защото сама не разбра че се прецака. Личеше си и Манчев за кого беше, не случайно даде книгата на Венци. На неговата вечеря се скъса да го хвали, а днес просто си затвори очите за някои неща, които иначе би оплюл. Личеше си, че е платено...поне за мен.

# 138
Дончева става за всичко друго, но не и за PR. Такава скоростна антиреклама си направи, че няма накъде повече! Никога не бих я наела за такава позиция.

# 139
Е, той си го каза, че се натяга за наградата…няколко пъти и то

# 140
  • София
В тяхната болница може би хранят пациентите с Рататуй и Ескарго  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
В тяхната болница може би хранят пациентите с Рататуй и Ескарго  Stuck Out Tongue Winking Eye

Лично приготвени от PR-та сигурно 😀😀😀😀

# 142
  • до най-прекрасния мъж
Аз само не знам с "екзотичният" й прехвален сладолед, с тия сурови яйца вътре, как не е под******а някого. Очаквах, че ще ги подложи на някаква термична обработка поне. Ама може пък те да са снесени от златни кокошки, които живеят на двора, под "тяхното дърво", демек смокинята.
И друго неприятно впечатление - госпожа Аристократизъм при въпрос как се ползват щипките за охлюви, ехидно каза Ми отвори ги и формата ще ти подскаже. Що да се принизи да обясни нормално. Ама то превзето, та чак се самозабравило. Пък и на това елементарно меню чак помощник си извикало. Що да си цапа ръчичките да нареже 5 зеленчука за Рататуй и да пъхне 2-3 разцепени петлета с малко масло във фурната. А, и едни охлюви с голямо име, иначе чист полуфабрикат. То голямо майсторство се иска.
Пфу, още ме е яд, по-добре да не бях гледала. В живота си винаги съм ненавиждала хитреци с нулеви възможности и огромно самочувствие за нещо велико... 
За мен победител е Венци, беше толкова истински, непринуден, с хубава и чиста храна, която сам си сготви.
Някой писа за покривката-ми ако сложи, няма да й се види аристократичната маса.

# 143
  • Sofia
Чак сега изгледах снощната серия. Дончева показа себе си - префърцунена, комплексирана, неразбрана селебрити персона, която държи всяко второ изречение да е МОЕТО СЕМЕЙСТВО, сякаш, ако не го изрече, някой ще си помисли, че тя е по случайност в тая връзка и не е част от семейството на НЕЙНИЯ партньор. Ужасен ужасон, не бих я изтраяла и пет минути в реалния живот да ми обяснява как всеки път изготвя меню на гостите, да се подсещат какво ще е следващото ястие от 25-степенното меню. Цяла седмица критикува за глупости, днес и чесънче похапна и помощник показа. Язък, ако е финасирала победата си тая седмица, по-нескопосан ПР от това - здраве му кажи, върджин е в главата явно. Дано нейният партньор вземе да й налее акъл в главата да спре да се излага по ТВ, чудесно й приляга ролята на Степфордска съпруга, в нея ще грее в целия си блясък.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 11:56 от Child of June

# 144
Не разбрах защо тази комплексирана и простовата жена се изложи допълнително, като намаляваше оценките на другите, при положение, че победата ѝ е обещана и гарантирана?! Манджо не спря да я хвали, сега разбрал защо тя е толкова взискателна към другите и т.н, и т.н. Не се ли усеща и той колко е жалък по този начин?

# 145
Много ми е любимо това предаване, с удоволствие го гледам, обаче Манчев вече много се компрометира! Не е справедлив към участниците, има пристрастия, затваря си очите, когато му е удобно и това много подбива цената! Вече ми е адски неприятен 🤨

# 146
Да, толкова е явно, че чак ти става чудно с какво драгия зрител правещ рейтинга на предаването е заслужил да бъде окичен с титлата: "Тъпак!", мижай да те лажем. Наистина ли смятат зрителите за чак такива идиоти, не мога да разбера, но определено е обидно.

# 147
Аз не мога да разбера, защо всичко в менюто го представят като Екзотично!?!?!?
Скрит текст:
Ние тук трюфелите ги ядем наравно с печурките и всичко останало. Охлювите..едно време след дъжд с кофите зад блока и заровени в бурените. Е, не бяха ескарго ли марго ли, бяха си баш храсталашки😂. Сигурно има разлика в рогцата. Едните са с два рога другите са с три, знам ли?
Френски балони, френски пинизи…френски ласки предложи ли на гостите? Нали нищо френско не ѝ е чуждо?
Смотана работа…Като всичко в Бг. Ти на мене, аз на тебе!
Едно е да представиш Рататуй, Ескарго .... друго - постен гювеч, пиле с картофи ... последното не звучи никак екзотично. Stuck Out Tongue Winking Eye

За Гери Дончева вече всичко сте написали. "Ескарго"-то ще изкоментирам аз. Това не е рецепта или ястие, а чисто и просто означава "охлюви" на френски. Няма причина в българска реч да се замества думата "охлюви" с френската. И охлюви обичам и френски говоря, но на български си ги наричам с българската дума. Хората, които злоупотребяват с чуждиците без нужда, просто имат ниска езикова култура. Рататуй си е ястие, да. Подобно е на гювеча, но има разлика и тук е уместно да се използва наименованието.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 12:57 от Clotilde

# 148
Абсолютно! Току - що надникнах във фейсбук страницата на "Черешката" и там какво възмущение се лее срещу парвенюто Дончева и подлизуркото Манчев, не е истина! Тук сме много меки и умерени. Хората масово са отвратени от поведението й и оценката на Манчев.

# 149
Да не говорим, че стърчаха перушини от кокошките ѝ! Трътките неизчистени. Щях да повърна, като го видях това в кадър! Толкова мразя перушинесто сготвено пернато. Блях!

Общи условия

Активация на акаунт