🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 853
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания

Приятелят ѝ  Емил Янков е управител на болница "Сердика" и е син на д-р Методи Янков - член на УС на Националния съвет на частните болници.

# 121

Приятелят ѝ  Емил Янков е управител на болница "Сердика" и е син на д-р Методи Янков - член на УС на Националния съвет на частните болници.
мерси

# 122
Аз не мога да разбера, защо всичко в менюто го представят като Екзотично!?!?!?
Ние тук трюфелите ги ядем наравно с печурките и всичко останало. Охлювите..едно време след дъжд с кофите зад блока и заровени в бурените. Е, не бяха ескарго ли марго ли, бяха си баш храсталашки😂. Сигурно има разлика в рогцата. Едните са с два рога другите са с три, знам ли?
Френски балони, френски пинизи…френски ласки предложи ли на гостите? Нали нищо френско не ѝ е чуждо?
Смотана работа…Като всичко в Бг. Ти на мене, аз на тебе!

# 123
И аз чак сега изгледах. Ами, разочарована съм, нито менюто беше кой знае какво, нито тя се показа като перфектната домакиня. Много ме разочарова Манчев с този двоен аршин, трябваше да й даде не повече от 6т, а той цели 9 🤦♀ Смях в залата.
За мен тази седмица Венци е истинският победител.

# 124
Житейският партньор е шеф на болницата, на която тя е Пи Ар т.е шефа й е това.

По изборът му на жена ми е ясно всичко. Тя го гледа, пък, сякаш мъж не е виждала.

# 125
  • Брюксел / София
Мунчо е обсебен от прясната мащерка Simple Smile Във френските петлета той лично би сложил прясна мащерка, а не розмарин … ‘Що не вземе си бодне на главата една прясна мащерка и да се свърши с тази мъка…

# 126
На мен най-много ми хареса, как показваха и обясняваха продуктите - ний 20лв в джоба за тиквички и за картофи нямаме - не знаем кво е. Бри не сме виждали, петлета - също. Добре че са те, аристократите с тесните стаи, че да видим ний лукс! И всяка седмица даже яли! О, Боже! Па онуй - тиквички с патладжан! Невиждано! Нечувано! Дoматите даже ги белили - WOW. Grinning И шампанското еди кво си, и чашите еди какви си, и английски думи тук-там за цвят... Направо без думи останах!

Мерси за линка, Мари Мар. bouquet

# 127
  • Брюксел / София
За мис “аристократка” всичко сте казали. Аз съм в потрес колко се зарадва на този саморъчен плакет. ВЕрно все едно Оскар спечели и то чак след третото участие. Ами, не е “готино и честно” така! Тази мома, ако и сега не беше спечелила сигурно щеше да изпадне в депресия! Мн е посредствена и семпла с напъните си да се представи за нещо, което не е. Аз се чудя ‘Що не поканиха житейския й партньор да участва и без т’ва той сготви всичко.

# 128
Как няма да се зарадва?! Ще си го окачи в болницата плакета. Да знаят хората, че е готвила и е звезда! По тв-то са я давали! Сигурно ѝ е писнало да обяснява коя е, що е. Grinning

# 129
  • София
Неприятна ми беше с критиките си за другите участници, но менюто и беше ок и си заслужи плакета.

# 130
За мис “аристократка” всичко сте казали. Аз съм в потрес колко се зарадва на този саморъчен плакет. ВЕрно все едно Оскар спечели и то чак след третото участие. Ами, не е “готино и честно” така! Тази мома, ако и сега не беше спечелила сигурно щеше да изпадне в депресия! Мн е посредствена и семпла с напъните си да се представи за нещо, което не е. Аз се чудя ‘Що не поканиха житейския й партньор да участва и без т’ва той сготви всичко.
Хахах, направо си го представих насаме с порция рататататуй в кухнята и стрък пресен чесЕн, за всеки случай, ако му замирише, да е подготвен.

# 131
Чашата, моля ви се, беше КРИСТАЛНО ЛАЛЕ! По простому казано чаша за шампанско.
А каква е разликата между cornish vs coq? За мен са абсолютно еднакви. Все недорасли пилета. 4-6 седмични кокошки и ги пакетират в супера и такава, като тази ги представя за егати екзотиката.
Противно беше това представяне. Не може цяла седмица да плюеш и да храчиш и накрая да си бяла и добра. А как само се метна на Маню на врата от радост 😂😂😂
А това с житейския пртньор просто…без думи!

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 03:42 от NaviMK

# 132
Тази Гергана не се преструва, тя си е такава и така си живее. Не ги прави нарочно тия злобни коментари, просто съществува в неин си свят и 100% си вярва. Толкова е омагьосана и заблудена, че не е истина, но има такива хора. Никога не можеш да ги извадиш от имагинерното им съществуване и да ги докараш в реалността. Те просто са си шемети. Това не ги прави по-симпатични, на прост език за такъв всеки от нас възкликва "Боже, колко е тъп!". Жените от тая порода имат склонността да си намират касичка и ги завладяват точно със своя заплес, и странности, ама тези, които им се хващат на номерата, нормална жена няма да си ги прибере вкъщи. Та... търкулнало се гърнето, намерило си похлупак както някой написа.

# 133
Аз не мога да разбера, защо всичко в менюто го представят като Екзотично!?!?!?
Скрит текст:
Ние тук трюфелите ги ядем наравно с печурките и всичко останало. Охлювите..едно време след дъжд с кофите зад блока и заровени в бурените. Е, не бяха ескарго ли марго ли, бяха си баш храсталашки😂. Сигурно има разлика в рогцата. Едните са с два рога другите са с три, знам ли?
Френски балони, френски пинизи…френски ласки предложи ли на гостите? Нали нищо френско не ѝ е чуждо?
Смотана работа…Като всичко в Бг. Ти на мене, аз на тебе!
Едно е да представиш Рататуй, Ескарго .... друго - постен гювеч, пиле с картофи ... последното не звучи никак екзотично. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
Добре, че и дадоха плакета. На хората с проблемна психика трябва да се помага. Предаването не е точно мястото за специализирана помощ, но... обществото трябва да откликва на зова на психично болните си членове. Не знам защо близките на такива хора не им обръщат достатъчно внимание, та се налага да търсят поощрение, одобрение и внимание публично. Това е зов за помощ.
Според мен медицинския и социален критерий са налице, просто някой трябва да вземе мерки. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт