🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 863
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Ментата има вкус на гастербайтер...
Какво ли е имала предвид?! 🤣

Моето тълкуване стигна до объркване на думата с йегермайстер, но това е предвид невежеството ми, че гастербайтер не съм дегустирала.

# 106
... Черупките са за обем в случая. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам във Франция, но у нас се приготвят без черупки и се наричат охлюви с масло. Wink
Дааа, ама как щяхме да видим, че си има специални щипки и вилички за охлюви 😏
За черешките и щипките на Гергана... Laughing
https://www.instagram.com/reel/CQBiJRVoLTl/?utm_medium=copy_link

# 107
  • София

Най-накрая, Герито се сдоби с плакет

Черешката на тортата (25.06.2021)
Сезон 16 Епизод 26  Гери Дончева

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 17:16 от Mari_Mar

# 108
Благодаря За темата ☺ От всички които ще готвят другата седмица,само Камелия Тодорова ми е познато лице 🤔 Дано се получи добра седмица!

Забравила си Александър Пелев? Той четеше всяка вечер БТВ Новините заедно с Ани Салич. После отиде в БНТ, а Юксел Кадриев дойде от Нова ТВ и зае неговото място. Но по принцип Пелев е адвокат.

Ами аз съм на 30 😆 Даже не знаех,че Юксел е дошъл от нова тв 😁 Ще се поровя за него да почета и образовам 😊

# 109
Тапите бяха от шампаско, не просто... от вино

# 110
Каква неочаквана развръзка! Гери Дончева спечели плакета. Манчев се сцепи от похвали. Ти да видиш! Нито една забележка не чух аз, освен мащерка да сложи вместо розмарин на месото. Най-жалкото в цялата ситуация, че тази "селска грудка" (Тес, умрях от смях с това сравнение) си вярва, че я спечели, защото предсавянето й е блестящо. Не помя Ева или Велина казаха, че тя за всичко чакала одобрение от житейския й партньор или нещо подобно. Ако истина направо жив потрес.

Но не смятам, че съм в позиция да я съдя, нея, която е яла хайвер с килограми, охлювите и петленцата са неизменна част от седмичното меню, което неизменно приготвя за семейството. Се пак у нас прости пилета от Лидл ядем, даже не са от ферма.
Не ми хареса това момиче, ама никак.

# 111
За тия "бейби" френски петлета, следвайки нейния начин на оценяване, бих я порязала с 5 точки, че са с кокалите. Ако ще не бейби, ами нюню петле да е, от пилешко с кост ми се гади. И самата идея да осмуквам крилца и кълки на тази иначе така изискана маса, ме хвърля в потреЗ.

# 112
А каква е идеята да си събираш тапите от шампанско, на видно място в хола? Да се хвалиш пред гостите, колко си изпил?
С капачки от бира се губи ефекта, нали?
🤔

# 113
  • Испания
Капачките от бира са просташки. Друго е тапи от шампанско!!!

# 114
Ами аз съм на 30 😆 Даже не знаех,че Юксел е дошъл от нова тв 😁 Ще се поровя за него да почета и образовам 😊
Скрит текст:
А, окей... той първо беше в ТВ "Ден" (Union Television), после Иван Гарелов като беше шеф на новините в Нова ТВ го покани там.. И след няколко години Юксел отиде в БТВ.
А когато БТВ тръгна през 2000 г. имаше две двойки, които четяха новините: Александър Пелев-Ани Салич  (делници) и Венелин Петков-Гена Трайкова (уикенд).  Пелев напусна БТВ, отиде в БНТ да води "По света и у нас", а Юксел дойде от Нова на негово място. И след това... вече помните двойките Grinning

Гери Дончева много непочтено спечели Черешката. Ако беше давала по 10 точки на всички, както правеха другите... тя щеше да е изравнена с Венци Мицов например, с Краси Аврамов... и едва ли плакета щеше да го вземе тя накрая. Нечестно и това зрителите го виждат. Но и самите участници са видели по телевизията какви оценки им е давала. Само тя се излага с всичко това. Доколкото виждам другите са над нещата.

# 115
Тя милата реши, че е надхитрила системата и е постигнална нещо невиждано. Може сама да се заблуждава, че е по-критична защото е перфекционист и другите са го оценили. Тя че има болно его ясно, на Манчев какво му е оправданието за двойния стандарт и затварянето на очите за реални проблеми?!

# 116
  • София
Стилна фррренска вечеря! Да… ама липсата на покривка - о*ра пейзажа 😛 А злобарското и снобско държание предните вечери й спечели много почитатели 😉
Халал да й е плакета!
Апропо, фрренските петлета не бяха ли малко сухи? / маслото от под кожата им се е стекло върху картофките 🤪/

Следващата седмица ще следя с интерес за някоя нова рецепта - аламинутите са моя ежедневен стил на готвене, поради липса на време 😂

# 117
  • Испания
Тя милата реши, че е надхитрила системата и е постигнална нещо невиждано. Може сама да се заблуждава, че е по-критична защото е перфекционист и другите са го оценили. Тя че има болно его ясно, на Манчев какво му е оправданието за двойния стандарт и затварянето на очите за реални проблеми?!

Ето това:

Така, де! Ама нали се сещате къде ще отидат готвачът и фамилията му, когато имат нужда от лечение?

От другите четирима файда - йок /казано на "чист" български/.

# 118
мъжът й кой е?

# 119
Оф, чак сега го изгледах. Ако не беше мъжа й на тая Гери щеше да види плакет другия път. Всичко човека и наряза и подготви, и охлювите готови, изварени, напълнени, че и маслото им беше сложено, трябва само да ги разтопи за десет минути, пфу. Другите готвиха много повече от нея и питки месиха и по сложни десерти правиха. Най накрая айде да се радва, че взе плакета и повече да не се явява в Черешката, защото ми омръзна да и гледам притрисането и чупките в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт