🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 917
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
  • Испания
Манчев е сложен да коментира като експерт в кулинарията, да обяснява кое правилно, кое не е, как би могло да стане по-добре. Дава съвети. Редакторът също добавя коментари за детайли около вечерята и т.н. Да ли е добре подредена масата, да умееш да водиш разговор на масата... Има и участници, които имат широки познания и опит. Все нещо ново може човек да научи. Вие всичко ли знаете?

Аз не знам всичко, но смятам, че "Черешката" е последното предаване, което обучава и възпитава.

Манчев повтаря като някой склеротик едно и също, при това неща, които за него са вкусни и правилни.
Многократно видяхме колко е принципен - само гледайки тази седмица, примери - бол.

Всеки гледа различен формат. За мен "Черешката" нито обучава, нито възпитава. По-скоро показва какво не трябва да се прави и как не трябва да се готви. В този смисъл да, възпитава с отрицателен пример.

И ако ми кажеш, че нищо не спести на мис Каприз, че правилно я оцени, че заслужено ѝ връчи плакета, ще ти кажа "Браво!".

# 211
То, целта на телевизиите е да забавлява и информира. Възпитанието и образованието би трябвало да се получи вкъщи и в учебни заведения.

# 212
  • Испания
То, целта на телевизиите е да забавлява и информира. Възпитанието и образованието би трябвало да се получи вкъщи и в учебни заведения.

... и манипулира.

# 213
Camino, недей така с лошо и с голямата гьостерица Simple Smile И аз съм търговец и не си лъжа клиентите, а се старая да съм им полезна. Излъганият клиент не се връща, връща се доволният. Слава богу, не продавам охлюви, нито каквито и да било храни. (Ужасно сложно е с храните, не бих се захванала.)
   Просто бях там, видях, хареса ми, споделих Simple Smile

# 214
За участниците идната седмица най-тегаво ще ми е с Кемито ТодороФ, класическа алкохоличка, сигурно ще си показва рафтовете с наградите й....
Ал.Пелев го обсъдихме, май за сефте участва в "Черешката".
А Василена Гръбчева за първи път ли участва? Тя не беше ли гадже на Антон Хекимян? После забременя от друг де...
А пък Хекимян я замени с Тунджай Мустафа Grinning

# 215
   Офф... Аз уж не пишех тук, ама какво ми стана днес...
   Както и да е, май и тук вече ще пиша. Надявам се, че приемате новодошли Simple Smile
   Камелия Тодорова ми е почти кумир и точно затова много не искам да я гледам в "Черешката". Толкова много харесвам пеенето й, стила й, песните й. Струва ми се, че като човек може да не е на висотата на творчеството си. Ще гледам все пак - пусто любопитство. Дано да греша. Но съм пристрастна, определено. И ще страдам, ако се разочаровам...

# 216
Манчев вярно е сложен да коментира, но можеше да отрази  количеството вложена мащерка.  Колкото и да е нежна, беше ужасно много. Но гласът можеше да  напомни, че тя намали точки заради чесъна, а тя самата готви с него. Както гимнастичките с руколата мин.седмица. Не можах да я изтърпя, гледах я на бърз кадър. Но от Краси Аврамов се изненадах приятно, което едва ли ще ми се случи др седмица с Камелия Тодорофф
Охлювите са по бургундски Simple Smile но явно марката е Ескарго. Тя не подскача да събира, но днес като излизахме с внучката, минахме край една градинка, в която всеки сезон ина охлюви, изсипах играчките  и в щайгата на триколката, пък си напълних торбичка с плужеците и вече са на диета.

# 217
Според мен Манчо гледа 15те минути пазар и готвене, които и ние. Не гледа след това как са изкарали. Даже, май, екипът му предава всичко случило се през седмицата и менютата, и той на по-късен етап гледа, когато е монтиран епизода. Често казва в 5тата вечер АЗ ЧУХ ЧЕ СИ НАПРАВИЛ ЕДИ-КАКВО-СИ... и МАЙ ТУЙ НЕ БЕШЕ ДОБРЕ, ОНОВА ПРЕПЕЧЕНО...

# 218
  • София
Пепчо, и баба така правеше Simple Smile. Аз това не мога да си го причиня 🤣. На времето с баща ми за раци ходих, но сега да ме убиеш не мога да ги сваря живи.
В интерес на истината, татуирания готвач, който готви японска кухня е много по-интересен от Манчев, но този формат даже не е за готвене, а по-скоро клюкинки.

# 219
  • София
Превъртях двете седмици, в които участваше Герито през 2016 и 2018 г, за да си припомня как се държа и как оценяваше тогава. Заради претенциите, неадекватните й действия и коментари, става за смях и всички се бъзикат с нея. Най-забавни както винаги, са коментарите на Гласът зад кадър.
Манчев също пуска шегички и не изпада във възторг от постиженията и лентите й от разни конкурси - прави и доста забележки за готвенето.
Явно, тогава не е имала гръб(житейски партньор) и работа, с които да принуди  екипа и Манчев, да я покажат като перфекционист и класна жена.

епизоди 2016
1. ВЕНЗИ  
   2. Емануела
3. Гери Дончева

4. Джино Бианкалана
    5. Бориса Тютюнджиева

2018

1. Гери Дончева  
   2. Петя Раева
3. Наско Лазаров
4. Анна – Мария Чернева
    5. Станимир Гъмов

# 220
  • София
Превъртях двете седмици, в които участваше Герито през 2016 и 2018 г, за да си припомня как се държа и как оценяваше тогава. Заради претенциите, неадекватните й действия и коментари, става за смях и всички се бъзикат с нея. Най-забавни както винаги, са коментарите на Гласът зад кадър.
Манчев също пуска шегички и не изпада във възторг от постиженията и лентите й от разни конкурси - прави и доста забележки за готвенето.
Явно, тогава не е имала гръб(житейски партньор) и работа, с които да принуди  екипа и Манчев, да я покажат като перфекционист и класна жена.

епизоди 2016
1. ВЕНЗИ  
   2. Емануела
3. Гери Дончева

4. Джино Бианкалана
    5. Бориса Тютюнджиева

2018

1. Гери Дончева  
   2. Петя Раева
3. Наско Лазаров
4. Анна – Мария Чернева
    5. Станимир Гъмов

Мери, страхотна си.

# 221
Гери и "класна жена", Ъпсурт имат една песен,в която се пее "аз те помня компаньонка..."

# 222
  • Sofia
Камелия Тодорова май два пъти досега е била в ЧТ🤔

# 223
  • Испания
От 2019 мис Каприз работи в болницата и старческия дом, така че "логично" през 2016 и 2018 е подигравана и критикувана. Сравнявайки трите ѝ участия, се вижда сега колко по-уверена и високомерна е.

# 224
А единият, дето участва идната седмица май е Илиян (мъжът на Петя Дикова), от панелистите на Гала...

Общи условия

Активация на акаунт