🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 914
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Смайли, тя наряза картофите през средата и ги нареди на друга дъска пред него в редички! Joy Явно той ги слага в тавата. Много е покорна - чудесна жена-трофей ще стане от нея. Гущерова 2.

Сигурно си прав.

# 241
  • София
Абе намирате кусури само. Аз днес правих картофено пюре и го докарах на крем супа.  Още спорим с ММ какво е, но накрая ще ливна сметана и индийско орехче и ще заровим томахавките 🤣.
Нали ви казах, френската кухня е супер.

# 242
  • Испания
Щом е... супа, направи крутони и ще надцакаш мъжа ти, пардон, житейския ти партнЕр. Ще се окаже, че точно това си искала да направиш.

# 243
  • София
Имам крутони, но е късно да го лъжа🤣, бях обявила, че ще е пюре. Не, че няма да се изяде де. В интерес на истината стана вкусно. Ама съм пълна щета от към готвене 🤣.

# 244
Към тази картофена крем супа, направи едни хрупкави кожички от фЛенски петленца, де. Joy

# 245
  • София
Към тази картофена крем супа, направи едни хрупкави кожички от фЛенски петленца, де. Joy

🤣🤣🤣кожички ми звучат подозрително  🤣🤣🤣.

# 246
Смайли, тя наряза картофите през средата и ги нареди на друга дъска пред него в редички! Joy Явно той ги слага в тавата. Много е покорна - чудесна жена-трофей ще стане от нея. Гущерова 2.

Тя нали щеше да прави картофи паризиен, какви са тия половинки? Добре, че не я гледах тъпата пратка, егати излагацията манчова.

# 247
  • Испания
Ако беше друг, готвачът щеше да го навре..., ама нали е мис Каприз, нищо не каза.

И понеже предаването нито възпитава, нито обучава, ето /за сведение на Дончева и Манчев/

Класически начини за нарязване на картофи

# 248
Като го гледам ква е свекърва, сигурно му е трудно на Манчо, ама пусто-трябват кинти за безбройните женоря....

# 249
ИлиянчУ се чудят в кое предаване  да го натикат май, май...скоро не съм гледала "на кафе", ама май не е вече там?

# 250
  • Испания
ИлиянчУ се чудят в кое предаване  да го натикат май, май...скоро не съм гледала "на кафе", ама май не е вече там?

От миналата година не е.

# 251
  • до най-прекрасния мъж
Тя си ги представи като Паризиен картофите. Ама май нямаха нищо общо с Паризиен. Поне формата е доста по-различна, а не половинки, каквито тя сервира. Май картофите като охлювите - само името им изчанчено.

# 252
  • София
Дайте рецепта за паризиен. Аз се потресох от това капене на мазнина, но ми се струва вкусно. Само друг да мие после.

# 253
# 254
Герито го игра "втора цигулка" при готвенето или още "асистент Кънчо", парадът се водеше от партньора й, който се оказа симпатичен и непревзет човек.... А тя каква радост и прегръдки с Манджев.... инфантилна радост

Общи условия

Активация на акаунт